Sende izledigin kadarına oy verirsin?Son sezonu hala izleyemedim pek sarmiyor sanki
Teşekkürler.Ne diyebilirim ki a dan z ye bütün karakterlerden nefret ediyorum ama madem öyle 3.sezondan sonrasını göz önüne almadan oylarım.
erkeklerden darly kadınlardan michonne bence vadinin polatı kadar kesin bu ikilinin seçileceği eğer forumdakıler yamuk yapmazsa tabi hahaha@Çiğdem- merak ettim. Favorin kim? Erkeği biliyoruzda bayanı merak ettim
hadi ya çok şaşırdım. 😱erkeklerden darly kadınlardan michonne bence vadinin polatı kadar kesin bu ikilinin seçileceği eğer forumdakıler yamuk yapmazsa tabi hahaha
diğerlerini tutucak halim yok cnm
Teşekkür ederim.@Harunnn60 hayırlı olsun katılmak isterdim ama tatile gidiyorum dönünce katılma imkanım olursa katılabilirim.
Başarılar.
Michone benim de favorim.En iyi kadın oyuncu kesinlikle Andrea.Ve Mıchone.Andrea'nın öldüğü bölümde 1 gün boyunca ağladım gerçekten hiç bu kadar duygusal olmamıştım.
En iyi erkek oyuncu da kesinlikle ama kesinlikle Daryl.
Michone benim de favorim.
Kim?Spoiler içinde yaz merak ettim. A mı?@*YıldırıM* sen deyince benim aklıma geldi.bende birisi ölünce gözümden yaş geldi zar zor tuttum aglamamak icin.
A'da baya üzüldüm. Ama...Kim?Spoiler içinde yaz merak ettim. A mı?
Michone dışarıdan sert, soğuk biri gibi gözükse de aslında çok duygusal birisi ve bir o kadar da insancıl, seviyoruz seni [HASHTAG]#Michone[/HASHTAG].Az kalsın spoiler içinde yazmayı unutuyordum.O iki aylak'ı bağlamıştı ya ellerini kesip çenesini koparmıştı ve sonra Vali'ye yakalanmamak için ikisinin de kafasını kopardığı sahne favorim.
Ben ona hiç üzülmedim.A'da baya üzüldüm. Ama...
Lori.doğum sahnesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?