BesaleT
Süper Emekli
yorumun bu kadar mı ?Rick'e bu tip hiç gitmiyor ya ilk sezonlardaki hali daha iyiydi.
Ben Rick'e takmış durumdayım.yorumun bu kadar mı ?
5.sezon güzel olur mu sence ?Fragmanda aksiyon heyecan var inşallah bölümlerde de olur
Genelde fragmanlar haraketli bölümler durgun oluyor
Bundan sonra senide etiketlerim TWD konularına4. sezonun finalini çok kötü yerde bıraktılar ve ortada sanki saçmalamış gibi bir olay var. Kendilerini hapis eden adamlarla mekan basmaya gidiyorlardı en son, konuşmayıda anlayamadım zaten.
Biz eski TWD'cilerdeniz. Saksı değilim, önce beni.Bundan sonra senide etiketlerim TWD konularına)
Bu konuda ben senden daha eskiyimBiz eski TWD'cilerdeniz. Saksı değilim, önce beni.
5.sezon güzel olur mu sence ?)
Yok canım sende bu diziye vasat demek ayıp olurHer sezona güzel olucak diye başlıyoruz ama 1-2 bölüm dışında vasat oluyor genellikle
Bu sezonda öyle olacaktır
Yok canım sende bu diziye vasat demek ayıp olur))
Aynen katılıyorum hala 1 ve 2.sezonun hatrına izliyorum eskisi gibi zevk almıyorum diziden.Fragmanda aksiyon heyecan var inşallah bölümlerde de olur
Genelde fragmanlar haraketli bölümler durgun oluyor
Tamamını izlemedim ve dikkatli dinlemedim spoiler yemeyim diye ama genel olayı anladım maalesef.Aynen katılıyorum hala 1 ve 2.sezonun hatrına izliyorum eskisi gibi zevk almıyorum diziden.
@OzaN genel olarak bir altyazı geçsene fragmana,neyden bahsediyor ben hiç birşey anlamadım.
fragmanda magie neden gözükmüyor anca bir kaç sahnede çok silik arka planda göstermişler.. magie çıkarsa diziden bir daha izlemem lanetlerim senaristlerin yedi ceddiniyani bende şimdi düşününce seninle aynı fikirdeyim ama twd düşününce zaman bir şekide geçiyorayrıca ilk bizim sitede var fragman youtube bile yeni düştü , hepsi sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?