The Walking Dead 5.Sezon Fragmanı

Rick'e bu tip hiç gitmiyor ya ilk sezonlardaki hali daha iyiydi. :D

harika bir tanıtım olmuş özellikle son bölümler çok sıkıcıydı twd gibi bir diziye durgunluk yakışmıyor kesinlikle aksionu yüksek tutulmalı 5.sezon çok heyecanlı olucak :Z:Z
rick polat alemdar gibi davranıyor bu arada sezon finalini öyle bitirmişti bu tanıtımada öyle :F

Fragmanda aksiyon heyecan var inşallah bölümlerde de olur :D

Genelde fragmanlar haraketli bölümler durgun oluyor :D

4. sezonun finalini çok kötü yerde bıraktılar ve ortada sanki saçmalamış gibi bir olay var. Kendilerini hapis eden adamlarla mekan basmaya gidiyorlardı en son, konuşmayıda anlayamadım zaten. :T:

Fragmanda aksiyon heyecan var inşallah bölümlerde de olur :D

Genelde fragmanlar haraketli bölümler durgun oluyor :D
Aynen katılıyorum hala 1 ve 2.sezonun hatrına izliyorum eskisi gibi zevk almıyorum diziden.

@OzaN genel olarak bir altyazı geçsene fragmana,neyden bahsediyor ben hiç birşey anlamadım. :D

Aynen katılıyorum hala 1 ve 2.sezonun hatrına izliyorum eskisi gibi zevk almıyorum diziden.

@OzaN genel olarak bir altyazı geçsene fragmana,neyden bahsediyor ben hiç birşey anlamadım. :D
Tamamını izlemedim ve dikkatli dinlemedim spoiler yemeyim diye ama genel olayı anladım maalesef. :D Yanlış anlamadıysam:

Terminus'taki adam eğer hastalığa çare bulursanız serbest kalabilirsiniz gibisinden bir şey söylüyor herhalde. (Muhtemelen bizimkiler bilim adamları olduğunu söyledi vardı ya sonradan katılan Abraham'ın yanındaki)

Sonra Terminus'taki adamla beraber yola çıkıyorlar ama Rick "bu adama güvenmiyorum" gibisinden bir şey söylüyor.

yani bende şimdi düşününce seninle aynı fikirdeyim ama twd düşününce zaman bir şekide geçiyor :D ayrıca ilk bizim sitede var fragman youtube bile yeni düştü , hepsi sizin için :)
fragmanda magie neden gözükmüyor anca bir kaç sahnede çok silik arka planda göstermişler.. magie çıkarsa diziden bir daha izlemem lanetlerim senaristlerin yedi ceddini :)