The Walking Dead 5.Sezon Fragmanı

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

AMC nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead geri dönüyor
Ekim ayında 5.sezonun açılışını yapacak dizi şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı

Daha Fazla Dram, Daha Fazla Aksiyon,Daha Fazla Macera ve The Walking Dead 5. Sezon için Sizi Kendisine MAHKUM etmek için Geliyor...

https://www.facebook.com/
Yeni Sezonda Cevaplanacak sorular
Bethe ne oldu ?
Carol ve Tyreese Terminusa ulaşabilecek mi ?
Rick ve ekibi Terminusta neler yaşayacak ?

Yeni Sezon 12 Ekim de başlıyor...

Son düzenleme:
Allahım sana şükürler olsun yarabbim , sonunda en sevdiğim dizimin konusunu açtım

gelsin gözlerimiz yollarda kaldı
eski bir dosta kavuşmak gibidir TWD, heleki maggie özledik gözlerimiz yollarda kaldı

bir breaking bad de aynı heyecanı duyuyordum birde bu dizide
true detective de heyecanla bekleyeceğim diziler arasında olacaktı mini dizi olmasaydı keşke

Allahım sana şükürler olsun yarabbim , sonunda en sevdiğim dizimin konusunu açtım
sana söyledim beklemekle zaman gitmez sen en iyisi the strain ı izle başlayana kadar

twd 4.sezonda ara verene kadarkı süreçte harika bölümler izlettirdi ama 4.sezonda ara verdikten sonra valinin öldüğü bölümden sonra belkıde en sıkıcı sürcine girdi sezon finalına kadar o bölümler çok sıkıcı geçti cidden umarım 5.sezon otür bölümler izlemek zorunda kalmayız 🙂
🙂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fragman heycan verici
Umarım sezon da öyle olur

@cookies de bu diziye başlayacak ben önerdim bir izleyici daha kazanmak üzereyiz forumdan

valinin öldüğü sahne derken izlemeyenlere kazık atmış oluyorsun
)

bence her bölümü süperdi darly ve beth den oluşan bölümü bile çok sevmiştim öyle huzur dolu bölümler daha hoş bence

Moderatörün son düzenlenenleri:
valinin öldüğü sahne derken izlemeyenlere kazık atmış oluyorsun
)

bence her bölümü süperdi darly ve beth den oluşan bölümü bile çok sevmiştim öyle huzur dolu bölümler daha hoş bence
hahahah sen diyene kadar öyle birşey aklımın ucundan bile geçmedi senin gibi kötü niyetli değilim ben

tmm başlayacağım ona yoksa vakit geçmez

Fragman heycan verici
Umarım sezon da öyle olur
bu konuyu senin açmana müsaade edemezdim

sonunda dizimize kavuştuk çiğdem

daha 12 ekimde başlıyormuş

@Harunnn60 öyle bir heyecanla açtıki konuyu nerdeyse yarın başlayacakmış gibi içimizi sevinç kapladı

12 ekimi görünce moralim bozuldu ??
yani bende şimdi düşününce seninle aynı fikirdeyim ama twd düşününce zaman bir şekide geçiyor
ayrıca ilk bizim sitede var fragman youtube bile yeni düştü , hepsi sizin için