AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önce ilk 2-3 dk izleyip ardından gizemli bir o kadar ürkütücü-korkunç jeneriğini müziğini bile özlemişim

Marketteki sahneler muazzamdı, ucak/helikaptor bişeye benzetemediğim şeyin düşüş sahnesi haricinde. Adamlar zombileri süper ötesi yapmişlar yahu
Her bişeyi çürümüş kokuş muhteşem.Yok kafasından deri ayrılması yok çürdüğünden ayağinin topuktan ayrılması filan gerçekten süper ayrıntılar.
Bu arada o hasta kadının olayı çokta kötü değildi Rick'in akıl hastaliğina gönderme yaptilar.Zaten son dakikalarda bahsetmişlerdi. Herneyse o hasta kadın Breaking Bad'teki "meth satıcısı" değil mi @OzaN ???
Lady Gaga'ya ne kadarda benziyordu yakından

Michonne o soğuk kadın tavrını sempatikliğe bırakmiş iyide olmuş.Darly'a daha çok rol vermeye başlamişlar ve ön plana cıkmış.Kesin bu sezon gidici
Hee o yaşlı kadınla aşk yaşamalarini hiç yakıştıramadım
Abla kardeş gibi takılsalarda iyi olurdu.

Yok o değil.

Darly gitmez bence. Carol'ı kimse sevmiyor, ben de sevmiyorum. O kadar kişi öldü o ölmedi gitti.

fazla ekşin yoktu,hemen geçmişti.Ama 4.sezonun ilk bölümü olduğu için gayet normal. 2.Bölümde daha fazla olacak.

Merle ve Andrea'nın ölmesi diziyi mahvetti. Yabancılaştım diziye. Çok gereksiz karakterler kaldı.
katılıyorum Andrea , Merle , Lori ölmemeliydi ,yapımcılar çok erken davrandı , bu yüzden kızgınım aslında

Marketteki sahneler muazzamdı, ucak/helikaptor bişeye benzetemediğim şeyin düşüş sahnesi haricinde.

ben onun ne olduğunu hala anlayamadım , efekt programı iyi değildi sanırım yapamamışlar çünkü 🙂🙂

fazla ekşin yoktu,hemen geçmişti.Ama 4.sezonun ilk bölümü olduğu için gayet normal. 2.Bölümde daha fazla olacak.
katılıyorum 🙂 , özellikle araba sahnesi merak ediyorum , oradan nasıl kurtulacaklar

o düşen şey helikopterdi @Forumdash

ben beth ile olan sahnede bir şey olacak zannettim

NOT : 3 sezon sonuyla 4 sezon başlangıcı arasında geçen zaman hakkında bir kafa karışıklığı olmuş.
4 sezon 1 bölümün adı "kazasız 30 gün". bu, 3 sezon finalinden beri geçen zamanı değil, aylaklara kayıp verilmeden geçen zamanı gösteriyor, Geçen sezondan bu yana ise 6 ay geçmiş gibi görünüyor. yani kışı atladılar , zaten ekinlerin boyundan, domuzların sayısından, oturtulan organizasyondan ve karakterler arasındaki güven ve samimiyet seviyesinden bu belli oluyor 🙂🙂

Fena başlamadı dizi, yeni karakterlerin gelmesi iyi olmuş. Bu sezon zombilerle savaşcaklar heralde bayaa kanlı bölümler olacak