sana zahmetevt facebook tan yüklüyorum ama açılıyor sorun yok , sorun sende olailir istersen youtube dan yükleyeyim ?
sana zahmetevt facebook tan yüklüyorum ama açılıyor sorun yok , sorun sende olailir istersen youtube dan yükleyeyim ?
aynen sinir oluyorum şöyle şeylere , zaten dizin çok izleniliyorAMC'nin havasından geçilmiyorİnsan 30sn yapar
aksine de herkes 1.yarı daha iyiydi diyorlardı , dizimag de oylamalar bile yapılmıştı eskiden3.sezonunda 2.yarısı daha iyiydi, bu sezonda öyle olacaktır bence
aksine de herkes 1.yarı daha iyiydi diyorlardı , dizimag de oylamalar bile yapılmıştı eskiden
sonunda katıldın bana+1 ilk yarı çok iyiydi 3. sezonda @cevaa
sonunda katıldın bana
gerçekten 3.sezonun 1.yarısı iyiydi , bu yıl 4.sezon 2.yarısı daha iyi olacak gibime geliyor
9'undaymış. Fragmanda yazıyor.şubatın kaçında başlıyordu twd bilen varmı net tarihini
hahahah bu fragmanı 10 defa izlemişimdir tarihini hiç fark etmemişimAz kalmış dönmesine, fragmanda bir şey yok.
9'undaymış. Fragmanda yazıyor.
sağol , ben ekliyecektimde üşendim
Yeni Fragman
@OzaN @cevaa @BesaleT @destere @HeisenBerg @Harunnn60 @GreatOttoman @sokak sanati @otomatik portakal @Gk4ay @Mr.At @KKIBatman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?