sana zahmetevt facebook tan yüklüyorum ama açılıyor sorun yok , sorun sende olailir istersen youtube dan yükleyeyim ?
sana zahmetevt facebook tan yüklüyorum ama açılıyor sorun yok , sorun sende olailir istersen youtube dan yükleyeyim ?
aynen sinir oluyorum şöyle şeylere , zaten dizin çok izleniliyorAMC'nin havasından geçilmiyorİnsan 30sn yapar
![]()
aksine de herkes 1.yarı daha iyiydi diyorlardı , dizimag de oylamalar bile yapılmıştı eskiden3.sezonunda 2.yarısı daha iyiydi, bu sezonda öyle olacaktır bence![]()
aksine de herkes 1.yarı daha iyiydi diyorlardı , dizimag de oylamalar bile yapılmıştı eskiden![]()
sonunda katıldın bana+1 ilk yarı çok iyiydi 3. sezonda @cevaa
sonunda katıldın bana
gerçekten 3.sezonun 1.yarısı iyiydi , bu yıl 4.sezon 2.yarısı daha iyi olacak gibime geliyor
9'undaymış. Fragmanda yazıyor.şubatın kaçında başlıyordu twd bilen varmı net tarihini![]()
hahahah bu fragmanı 10 defa izlemişimdir tarihini hiç fark etmemişimAz kalmış dönmesine, fragmanda bir şey yok.
9'undaymış. Fragmanda yazıyor.![]()
sağol , ben ekliyecektimde üşendim
Yeni Fragman
@OzaN @cevaa @BesaleT @destere @HeisenBerg @Harunnn60 @GreatOttoman @sokak sanati @otomatik portakal @Gk4ay @Mr.At @KKIBatman