bu diziyi hic izlemedim ki11x24 FİNAL
Bu nasıl final ya hiç tatmin olamadım.Zombi salgını nasıl başladı vs. hiç bilgi verilmedi sadece son sezonun hikayesi tamamlandı ama en sonda verilen tanıtıma göre neden bunların anlatılmadığını anladım çünkü daha geniş versiyonlu devam dizisi gelecek.. Yine de finalin şanına yakışır bir bilgi verilebilirdi. Neyse karakterlerin mutlu sonla bitmesine sevindim bir tek Rosita'nın ölümü kötüydü neyseki çocuğuna kavuşarak öldü.
Arkadaşlar spoiler içeriyor ama bakmanızı öneriyorum Rick'in de olduğu yeni bir spin off geliyor, TWD Universe adında. Bu sefer salgının başlangıcını da öğrenicez gibi, tanıtımlardan onu anladım. Eski kadronun (ölmeyenler) hepsi olacak.
@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @bazinga @Dosi @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Hazem @Bussy @Forumdash @MEnes @Gerekli24
Konuya kim yorum yapmış ona göre etiketlemiştim.
SanmiyorumKonuya kim yorum yapmış ona göre etiketlemiştim.
Zombi dizisi sevmez misin
Fear TWD ve TWD:WB ile birleşmesini beklerken bu da ne? 😡😡11x24 FİNAL
Bu nasıl final ya hiç tatmin olamadım.Zombi salgını nasıl başladı vs. hiç bilgi verilmedi sadece son sezonun hikayesi tamamlandı ama en sonda verilen tanıtıma göre neden bunların anlatılmadığını anladım çünkü daha geniş versiyonlu devam dizisi gelecek.. Yine de finalin şanına yakışır bir bilgi verilebilirdi. Neyse karakterlerin mutlu sonla bitmesine sevindim bir tek Rosita'nın ölümü kötüydü neyseki çocuğuna kavuşarak öldü.
Arkadaşlar spoiler içeriyor ama bakmanızı öneriyorum Rick'in de olduğu yeni bir spin off geliyor, TWD Universe adında. Bu sefer salgının başlangıcını da öğrenicez gibi, tanıtımlardan onu anladım. Eski kadronun (ölmeyenler) hepsi olacak.
@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @bazinga @Dosi @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Hazem @Bussy @Forumdash @MEnes @Gerekli24
Baktım da pek sayılmaz gibi üzgünüm.SanmiyorumBuffy the Vampire Slayer isimli diziyi izlemistim. O sayilir mi
Ben yanlış da anlamış olabilirim @MasacRE daha iyi açıklayacaktır.Fear TWD ve TWD:WB ile birleşmesini beklerken bu da ne? 😡😡
10 sene öncede kalmalıydı bu dizi. Yeter artık suyunun suyu yapacakları her şey.11x24 FİNAL
Daha bugün konuştuk Utku beyciğim ile bu diziyi ve reisinizi.11x24 FİNAL
Seni de buradan itibaren alalım aramıza Şerlok beyciğimDaha bugün konuştuk Utku beyciğim ile bu diziyi ve reisinizi.Kendisi de merakla bekliyor devamında gelecek dizileri, beraberce izlersiniz artık hepsini.@MasacRE
The Last of Us'a da bekleriz...
İzlemekte baya geç kalmıştın ama bir başlayınca hemencecik bitirmişsin en azından11x24 FİNAL
Fear TWD ve TWD:WB ile birleşmesini beklerken bu da ne? 😡😡
Evet biraz yanlış anlamışsın durumu AtacanBaktım da pek sayılmaz gibi üzgünüm.
------
Ben yanlış da anlamış olabilirim @MasacRE daha iyi açıklayacaktır.
Spoilera alsana şunu. 😭😭😭 Kendim için demiyorum, TWD'de ne olduğu umrumda değil.Seni de buradan itibaren alalım aramıza Şerlok beyciğim
------
İzlemekte baya geç kalmıştın ama bir başlayınca hemencecik bitirmişsin en azından
------
11.sezon çok güzeldi, gerçekten sıradan zombi dizisi gibi değildi.10 sene öncede kalmalıydı bu dizi. Yeter artık suyunun suyu yapacakları her şey.
Araştırdım güzele benziyor, dizilerim bitince bakarım.Daha bugün konuştuk Utku beyciğim ile bu diziyi ve reisinizi.Kendisi de merakla bekliyor devamında gelecek dizileri, beraberce izlersiniz artık hepsini.@MasacRE
The Last of Us'a da bekleriz...
Heee o kısım benim yorumumdu sadece, belki oraları da gösterir diye.Seni de buradan itibaren alalım aramıza Şerlok beyciğim
------
İzlemekte baya geç kalmıştın ama bir başlayınca hemencecik bitirmişsin en azından
------
Evet biraz yanlış anlamışsın durumu AtacanBu dizide hiçbir zaman salgının nasıl başladığı gösterilecek gibi bir iddia olmadı. Bu saatten sonra da olmaz zaten. Bunca şeyden sonra finalde niye hala salgının nasıl başladığını göstereceklerine dair bir beklentiye girdin anlamadım
Bundan sonra TWD'deki ana karakterlerden 3 tane yeni dizi gelecek. Birincisi Rick ve Michonne. İkincisi Daryl. Üçüncüsü Negan ve Maggie. Zaten final bölümünde bunların hepsinin gittikleri yol gösterildi. Oradan itibaren ayrı ayrı dizilerde hikayeleri devam ettirilecek şimdi bu karakterlerin. FTWD de devam ediyor ayrıca. Finalde muhtemelen yine bir birleşme durumu olur aralarında
Yapımcılar daha ana dizi bitmeden açıklamışlardı bunu zaten. O yüzden spoilerlık bir durum yokSpoilera alsana şunu. 😭😭😭 Kendim için demiyorum, TWD'de ne olduğu umrumda değil.
Negan + FTWD buluşması çok tatlı gözüküyor. 🥺
Carol sanırım Darly'ın dizisinde olacakmış ama sonra anlaşamamışlar galiba.11.sezon çok güzeldi, gerçekten sıradan zombi dizisi gibi değildi.
Araştırdım güzele benziyor, dizilerim bitince bakarım.
Heee o kısım benim yorumumdu sadece, belki oraları da gösterir diye.
Offf ne biliyim böyle daha sürprizli bir son beklerdim dile kolay 11 senenin hatrına, şok edecek bir şeyler olur dedim.
Üç dizi yerine Daryl ile Negan-Maggie tek dizide olsaydı keşke. Carol da olursa süper olur.
Açıklamaları takip edip ne olacağını önceden öğrenmek mi?.. ☹️Yapımcılar daha ana dizi bitmeden açıklamışlardı bunu zaten. O yüzden spoilerlık bir durum yok
Carol sanırım Darly'ın dizisinde olacakmış ama sonra anlaşamamışlar galiba.
Final bölümünde de Daryl tek başına motora binip gittiğine göre o dizi tek ona ait olacak gibi görünüyor. Negan ile Maggie'yi de son sezonda devamlı birbirlerine yakınlaştırdılar zaten. Onlarınki de ilginç bir birliktelik olacak. Kocasını öldürdüğü kadınla nereden nereye geldiler. Ama iyi işlendi o hikaye de. Çok aniden bir değişim olmadı, sırıtmadı yani
Carol'suz olmaz bence muhakkak bir dizide yer alması lazım.Yapımcılar daha ana dizi bitmeden açıklamışlardı bunu zaten. O yüzden spoilerlık bir durum yok
Carol sanırım Darly'ın dizisinde olacakmış ama sonra anlaşamamışlar galiba.
Final bölümünde de Daryl tek başına motora binip gittiğine göre o dizi tek ona ait olacak gibi görünüyor. Negan ile Maggie'yi de son sezonda devamlı birbirlerine yakınlaştırdılar zaten. Onlarınki de ilginç bir birliktelik olacak. Kocasını öldürdüğü kadınla nereden nereye geldiler. Ama iyi işlendi o hikaye de. Çok aniden bir değişim olmadı, sırıtmadı yani
Özellikle takip etmesem de bir şekilde haberim oldu yapacak bir şey yokAçıklamaları takip edip ne olacağını önceden öğrenmek mi?.. ☹️
Carol, Daryl ile birlikte 1. bölümden finale kadar dizide tamamen yer alan iki isimden biri. Onu da muhakkak istemişlerdir ama oyuncu istemediyse yapacak bir şey yokCarol'suz olmaz bence muhakkak bir dizide yer alması lazım.
Ben spinoffları izlemem herhalde.
Spinofflarda da sonlarını göremeyiz bence.Özellikle takip etmesem de bir şekilde haberim oldu yapacak bir şey yokAma yapımcıların bunları önceden açıklamaları da onların eşekliği tabii
Carol, Daryl ile birlikte 1. bölümden finale kadar dizide tamamen yer alan iki isimden biri. Onu da muhakkak istemişlerdir ama oyuncu istemediyse yapacak bir şey yok
Ben ana karakterlerin spinofflarını izlerim ya, bu kadar izlemişim artık sonlarını da görmek istiyorum
O da mümkündürSpinofflarda da sonlarını göremeyiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?