Ben İngilizce izliyorum.Fx te yayın akışında 12.bölüm 14 Mart yazıyor
Ben İngilizce izliyorum.Fx te yayın akışında 12.bölüm 14 Mart yazıyor
11.sezonu sen de beğeniyor musun? Keşke çok önceden böyle olsaydıHıı anladım
Aynen öyle imzamı atıyorum yorumuna.. Bu şekilde kurgulansaydı en azından 7.sezon ve sonrası için, hala büyük kitlesini koruyor olurdu. Tek karakterli bölümler dizinin ipini çeken olaylardan...11.sezon gerçekten güzel bende beğeniyorum işi bu raddeye getirmeden önce akılları nerdeydi 5.sezon ile 10.sezon arasındaki sezonlar akılda kalıcı şekilde kurgulanmadı yada geçmedi izleyiciye heleki bazı bölümlerde tek bir karekteri anlatmaları yok mu 🤦🏻♂️
Daha yeni mi izliyorsun ya11x17 - 11x18
Yerleşim yerinden neden gitmek istiyorlar anlamadım, kalmaları gerekir. Başkanın oğlunun ölümü dengeleri değiştirecek hele ki sondaki ses kaydının ortaya çıkmasıyla birlikte.
Biriksin diye beklemiştim biraz çok beklemişim galiba.Daha yeni mi izliyorsun ya![]()
Biraz fazla kaçmış evet, yakında yeni yan diziler başlayacakBiriksin diye beklemiştim biraz çok beklemişim galiba.![]()
Şu bitsin daha zombi monbi dizisi izlemem.Biraz fazla kaçmış evet, yakında yeni yan diziler başlayacak![]()
Bu bittikten sonra yeni gelecek dizileri izlemezsen yarım bırakmış olursun hikayeyiŞu bitsin daha zombi monbi dizisi izlemem.![]()
Offfff kurtuluş yok mu ya 2010'dan beri bitmedi.Bu bittikten sonra yeni gelecek dizileri izlemezsen yarım bırakmış olursun hikayeyi![]()
bu diziyi hic izlemedim ki11x24 FİNAL
Bu nasıl final ya hiç tatmin olamadım.Zombi salgını nasıl başladı vs. hiç bilgi verilmedi sadece son sezonun hikayesi tamamlandı ama en sonda verilen tanıtıma göre neden bunların anlatılmadığını anladım çünkü daha geniş versiyonlu devam dizisi gelecek.. Yine de finalin şanına yakışır bir bilgi verilebilirdi. Neyse karakterlerin mutlu sonla bitmesine sevindim bir tek Rosita'nın ölümü kötüydü neyseki çocuğuna kavuşarak öldü.
Arkadaşlar spoiler içeriyor ama bakmanızı öneriyorum Rick'in de olduğu yeni bir spin off geliyor, TWD Universe adında. Bu sefer salgının başlangıcını da öğrenicez gibi, tanıtımlardan onu anladım. Eski kadronun (ölmeyenler) hepsi olacak.
@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @bazinga @Dosi @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Hazem @Bussy @Forumdash @MEnes @Gerekli24
Konuya kim yorum yapmış ona göre etiketlemiştim.
SanmiyorumKonuya kim yorum yapmış ona göre etiketlemiştim.
Zombi dizisi sevmez misin![]()
Fear TWD ve TWD:WB ile birleşmesini beklerken bu da ne? 😡😡11x24 FİNAL
Bu nasıl final ya hiç tatmin olamadım.Zombi salgını nasıl başladı vs. hiç bilgi verilmedi sadece son sezonun hikayesi tamamlandı ama en sonda verilen tanıtıma göre neden bunların anlatılmadığını anladım çünkü daha geniş versiyonlu devam dizisi gelecek.. Yine de finalin şanına yakışır bir bilgi verilebilirdi. Neyse karakterlerin mutlu sonla bitmesine sevindim bir tek Rosita'nın ölümü kötüydü neyseki çocuğuna kavuşarak öldü.
Arkadaşlar spoiler içeriyor ama bakmanızı öneriyorum Rick'in de olduğu yeni bir spin off geliyor, TWD Universe adında. Bu sefer salgının başlangıcını da öğrenicez gibi, tanıtımlardan onu anladım. Eski kadronun (ölmeyenler) hepsi olacak.
@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @bazinga @Dosi @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Hazem @Bussy @Forumdash @MEnes @Gerekli24