kız senin saykoluğun bana sökmez
kız senin saykoluğun bana sökmez
kurbanda keseriz harunu
İnsan olarak kısasın ama en az 10 cmhayatım beni sinir etme köpek de olsam senden iri ve uzunum hırt diye ısırırım geberir gidersin
kız senin saykoluğun bana sökmezgidip güzellik maskemi yapacağım sonra da yeni ecünnü dizimi izleyip sabah @Çiğdem e benzeteceğim şeylerin listesini yaparım diziden
Ekli dosyayı görüntüle 69920
Hhahah çalar saat yine pehlemeye basladı
hadi senin rüyana girecek şeyler yazıp gidip dizimi izliyorum harun bunlara bakıp seni bunlardan da kıskanır .
benim etim kalitelidir ona görekurbanda keseriz harunuben sen @serhatt @Forumdash @xBUGRAx @mrt-06 @vadikızı etti 7 hisse eşit şekilde bölüşür kavurmasını yaparız
O cici @Harunnn60 a nasıl kıyacan Cani seni çok doğru birşeye benzetmişim yine 😱 😱 😱kurbanda keseriz harunuben sen @serhatt @Forumdash @xBUGRAx @mrt-06 @vadikızı etti 7 hisse eşit şekilde bölüşür kavurmasını yaparız
Egolu lafları gelecek yine @xemrexxx inbenim etim kalitelidir ona göremideniz kalite görünce şaşırabilir
Ne zamandır demiyor sus , başlar gene, bir ara tanımayan insanlar bile burada bana öyle misin diyorlardı. 😳 😳
22:30 Da zıbarıyordun nasıl olduda bu saatde dizi izleyecen yarın tatil mi mesala @Harunnn60 pazarlarıda çalısıyorhadi senin rüyana girecek şeyler yazıp gidip dizimi izliyorum harun bunlara bakıp seni bunlardan da kıskanır .
Ekli dosyayı görüntüle 69921Ekli dosyayı görüntüle 69922Ekli dosyayı görüntüle 69923Ekli dosyayı görüntüle 69924Ekli dosyayı görüntüle 69925
benim etim kalitelidir ona göremideniz kalite görünce şaşırabilir
harun ciciyse ben de brad pitt im
Bir sen düşünüyorsun bacım zaten beni.22:30 Da zıbarıyordun nasıl olduda bu saatde dizi izleyecen yarın tatil mi mesala @Harunnn60 pazarlarıda çalısıyor
foto atardım da sen şimdi caps, video filan yaparsın komikli şeyler o yüzden uğraşamam.harun ciciyse ben de brad pitt im
Şu this birşey bir şişkolu dizisini açmıstım @xemrexxx in @Harunnn60 ın egoist suratını yazmıssın konudamı ne bişi demişti 40 akıllı anlamamıştık ne demeye çalıstını destere bileNe zamandır demiyor sus , başlar gene, bir ara tanımayan insanlar bile burada bana öyle misin diyorlardı. 😳 😳
sanki başka işi mi var geldi kaç yaşına eş yok iş yok çocuk yok napacak senin gibi boş şeyleri düşünecekfoto atardım da sen şimdi caps, video filan yaparsın komikli şeyler o yüzden uğraşamam.
Ben daha neyim ki besanki başka işi mi var geldi kaç yaşına eş yok iş yok çocuk yok napacak senin gibi boş şeyleri düşünecek
Ben daha neyim ki beSen 26-27 oldun kendine bak önce ben daha yeni 22'yim.
Aaa beni diyor cnmsanki başka işi mi var geldi kaç yaşına eş yok iş yok çocuk yok napacak senin gibi boş şeyleri düşünecek
ben zaten çiğdemi kastettimBen daha neyim ki beSen 26-27 oldun kendine bak önce ben daha yeni 22'yim.
Buda yaşlandı iyice çaktırmıyor ama birkaç seneye evlilik muhabbetti emre içinde başlar.Aaa beni diyor cnm
Kendide benden 1 yıl sonra doğmuş yasıt sayılırız
Birikim yapıyorum ben zaten gelecek için.ben zaten çiğdemi kastettimayrıca erkek için önemli olan şey paradır parası varsa yaşına bakılmaz @serhatt tan ders alman gerekiyor azıcık ama dikkat et verdiği içecekleri içme sabaha kirlenmiş uyanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?