The Walking Dead'ın Jesus'u Diziye Kırgın!

Hele bir yoğurtu bitirelimde 7.bölümdeyiz üfleyerek izlediğimizden daha bitmedi
@Harunnn60 @xemrexxx
Yoğurt Netflix dizisi mi ne demişti @Harunnn60 şimdi Muhafız için uyelik alıcam. Onu ordan izlim bari
Uyelık boşa gitmesin. Yoksa izleme listeme bile almıcaktım. (Berlinin Köpeklerini araya sıkıştır filan demeyin
)
Biz çoğunluğa göre hareket ediyoruz
Sadece ikimiz ayrılınca olmadı, geri dönmek zorunda kaldım, dostlarımı yalnız bırakamadım 😉 (duygu sömürüsü mod on
) @Çiğdem-
Sen ve ben cıkınca coğunluk, azalırken hangi coğunluga uydun acaba

Biz iki kişiydik işte devam edenler daha fazlaydı. Çiğdem,Harun,dark,destere,dreamy 5'e karşı 2 kazandı

Ekip tam olmuş. Bırakıp-bırakıp, atlayıp-yetişenler cuk olmuş
Muhafız bitsin de bi hele bakıcam. rick nasıl vefat etmiş.Gerçi ölmemiş diyorlar. Sırf fısıldayanları araştirrirken durduk yere en buyuk spoiyi yemiş oldum. O saçmaliği yaptılarsa gerçekten bırakıcam.

Niye işte Rick'i seviyorsun sen, ölmemişse sevinmeyecek misin

Niye işte Rick'i seviyorsun sen, ölmemişse sevinmeyecek misin
Hayır bize dayatılan haberler için saçmalık diyorum. Ölmemişse izlemek zorunda kalırım
kaç saatir boşuna dil dökmus olcam o bakımdan. Böyle konstuguna göre yediğim spoi doğru

Allah aşkına Çiğdem sezona yetişti mi
@destere günceldemıydı? @Harunnn60 biz izlerken nerdeydi?
Ama ben hep yanındayıdm
Arrow tarifesi uyguladım işte onuda son bölümleri izleyip yeniye geçmiştik @Forumdash en önde yapanlardan

Flash ve Arrow'u öğlen izledim gece supergirllü bölüm kaldı
Aaa genel bir yorum alalım senden ozaman konularda gel yorum yap Arrowu Flashı bu sezon nasıl buldun ayrıca bu en iyi ortak bölümdü diğer diziiyi bu sefer katmadılar güzel oldu