Yoğurt Netflix dizisi mi ne demişti @Harunnn60 şimdi Muhafız için uyelik alıcam. Onu ordan izlim bari Uyelık boşa gitmesin. Yoksa izleme listeme bile almıcaktım. (Berlinin Köpeklerini araya sıkıştır filan demeyin)Hele bir yoğurtu bitirelimde 7.bölümdeyiz üfleyerek izlediğimizden daha bitmedi @Harunnn60 @xemrexxx
Sen ve ben cıkınca coğunluk, azalırken hangi coğunluga uydun acabaBiz çoğunluğa göre hareket ediyoruz Sadece ikimiz ayrılınca olmadı, geri dönmek zorunda kaldım, dostlarımı yalnız bırakamadım 😉 (duygu sömürüsü mod on ) @Çiğdem-
Biz iki kişiydik işte devam edenler daha fazlaydı. Çiğdem,Harun,dark,destere,dreamy 5'e karşı 2 kazandıYoğurt Netflix dizisi mi ne demişti @Harunnn60 şimdi Muhafız için uyelik alıcam. Onu ordan izlim bari Uyelık boşa gitmesin. Yoksa izleme listeme bile almıcaktım. (Berlinin Köpeklerini araya sıkıştır filan demeyin)
Sen ve ben cıkınca coğunluk, azalırken hangi coğunluga uydun acaba
Allah aşkına Çiğdem sezona yetişti mi @destere günceldemıydı? @Harunnn60 biz izlerken nerdeydi? Ama ben hep yanındayıdmBiz iki kişiydik işte devam edenler daha fazlaydı. Çiğdem,Harun,dark,destere,dreamy 5'e karşı 2 kazandı
@Çiğdem- önceki sezonu atlayıp geldi @destere hepsini topluca çıkardı aradan seri seri, @Harunnn60 da kayıptı o zaman işte sonuçta izledi Tamam o ara sadece ikimiz izledik biliyorum ama şimdi hepsi izliyor sonuçta sen de katıl ekip büyüsünAllah aşkına Çiğdem sezona yetişti mi @destere günceldemıydı? @Harunnn60 biz izlerken nerdeydi? Ama ben hep yanındayıdm
Ekip tam olmuş. Bırakıp-bırakıp, atlayıp-yetişenler cuk olmuş Muhafız bitsin de bi hele bakıcam. rick nasıl vefat etmiş.Gerçi ölmemiş diyorlar. Sırf fısıldayanları araştirrirken durduk yere en buyuk spoiyi yemiş oldum. O saçmaliği yaptılarsa gerçekten bırakıcam.@Çiğdem- önceki sezonu atlayıp geldi @destere hepsini topluca çıkardı aradan seri seri, @Harunnn60 da kayıptı o zaman işte sonuçta izledi Tamam o ara sadece ikimiz izledik biliyorum ama şimdi hepsi izliyor sonuçta sen de katıl ekip büyüsün
Niye işte Rick'i seviyorsun sen, ölmemişse sevinmeyecek misinEkip tam olmuş. Bırakıp-bırakıp, atlayıp-yetişenler cuk olmuş Muhafız bitsin de bi hele bakıcam. rick nasıl vefat etmiş.Gerçi ölmemiş diyorlar. Sırf fısıldayanları araştirrirken durduk yere en buyuk spoiyi yemiş oldum. O saçmaliği yaptılarsa gerçekten bırakıcam.
Hayır bize dayatılan haberler için saçmalık diyorum. Ölmemişse izlemek zorunda kalırım kaç saatir boşuna dil dökmus olcam o bakımdan. Böyle konstuguna göre yediğim spoi doğruNiye işte Rick'i seviyorsun sen, ölmemişse sevinmeyecek misin
Allah aşkına Çiğdem sezona yetişti mi @destere günceldemıydı? @Harunnn60 biz izlerken nerdeydi? Ama ben hep yanındayıdm
Arrow tarifesi uyguladım işte onuda son bölümleri izleyip yeniye geçmiştik @Forumdash en önde yapanlardan@Çiğdem- önceki sezonu atlayıp geldi @destere hepsini topluca çıkardı aradan seri seri, @Harunnn60 da kayıptı o zaman işte sonuçta izledi Tamam o ara sadece ikimiz izledik biliyorum ama şimdi hepsi izliyor sonuçta sen de katıl ekip büyüsün
Niye işte Rick'i seviyorsun sen, ölmemişse sevinmeyecek misin
Film yapılacakmış ona orda izlemeye devam ederHayır bize dayatılan haberler için saçmalık diyorum. Ölmemişse izlemek zorunda kalırım kaç saatir boşuna dil dökmus olcam o bakımdan. Böyle konstuguna göre yediğim spoi doğru
arrow da adam olsun guzel bölumler gelsinArrow tarifesi uyguladım işte onuda son bölümleri izleyip yeniye geçmiştik @Forumdash en önde yapanlardan
iyi filmi izlerimFilm yapılacakmış ona orda izlemeye devam eder
Flash , Arrow , Spn hemen onlara yetiş noeldeykenarrow da adam olsun guzel bölumler gelsin
iyi filmi izlerim
Flash ve Arrow'u öğlen izledim gece supergirllü bölüm kaldıFlash , Arrow , Spn hemen onlara yetiş noeldeyken
Aaa genel bir yorum alalım senden ozaman konularda gel yorum yap Arrowu Flashı bu sezon nasıl buldun ayrıca bu en iyi ortak bölümdü diğer diziiyi bu sefer katmadılar güzel olduFlash ve Arrow'u öğlen izledim gece supergirllü bölüm kaldı