The Walking Dead'ın Jesus'u Diziye Kırgın!

Niye hiç ikna olmuyor şu @Forumdash

@Çiğdem- 'in dediği doğru, internette vs. öyle bahsediliyor gruptan. Videoyu izledim. Ağzını kapamasının sebebi normal insan olması yani üzerinde zombi derisi olmaması olabilir mi.
O zombi, insanı görse hiç kimseyi takmaz bence.

Ama ilk bölümde görünüşe göre ayır etmıyorlardı zombiler. Kokulara gelıyorlar diye acıklama yapmışlardi
İkna olmamak değil mesele, ilk sezonda yapılan acıklamayla şimdi verilen heycanın aynı olması ve bir çok kimsenin bunu sorun etmemesi kafama takılıyor

@Forumdash Şunu anlamıyor bu fısıldayanlar zombileri yönlendirmeleri büyük olay
Bizimkiler artık kaçacak yer bulamıyor yanı bir bakıma akıllı zombi işte bu fısıldayanlar sayesinde
@Harunnn60

Whisperer tamamen farklı bir olay, bizimkilerin yaptığıyla alakası yok
Bizimkiler kanını sürüp zombilerin kendilerine saldırmasını engelliyordu sadece. Fısıldayanlar grubu tamamen onların görünümüne bürünüp zombi gruplarının içinde dolaşıyorlar. O yüzden insanlar da ayırt edemiyor onları. Jesus da o şekilde gitti gümbürtüye zaten

Ne güzel anlatıyorsun sen öyle

Al işte sen de bahsetmıyorsun "yönlendirmekten"
Ben diyorum ki "amaç:CANLI KOKUSUNU ZOMBİLERİN ALGILAMAMASI" iki yöntemle zombiler fark edemıyor. Kana bulanan Rick de sürülerin için de dolaşabiliyordu. Farklı bişey yok.

Bu arada izlemem diyip izledin mi yine

Ne güzel anlatıyorsun sen öyle

Sen de hala konu accan

Zombileri nasıl yönlendirdikleri daha belli değil. Farklı bir şey var işte Rick'lerin kullandığı yöntem sadece zombiler tarafından fark edilmemek içindi. Bu adamlar hem zombilerden hem de insanlardan saklanıyor bu yöntemle. Dizinin geldiği noktada insanlar daha büyük tehlike zombilerden

Aman o kadar izlemişiz biraz daha izlemekten zarar gelmez ne zararı olacak sanki sen de izle işte inat etme

Rick ölümüne kadar izlicem. Sonrasında izlemesem de olur. Son sezon bakarım bi de
Yetiştin mi bari sen güncele?

Rick ölümüne kadar izlicem. Sonrasında izlemesem de olur. Son sezon bakarım bi de
Yetiştin mi bari sen güncele?

@MasacRE- Mini sezon finalini bizle izleyeli hafta oluyor ayoll
@dreamy @Harunnn60

Dizi Rickten sonra başlıyor şu koca kafalı gıcık avatarı koymuşsun laftanda anlamıyorsun
Neyse oraya kadar izleyince devamını da getirir bence, forumdash bizi bırakmaz inanıyorum ben

Evet günceldeyim

@MasacRE- Mini sezon finalini bizle izleyeli hafta oluyor ayoll
@dreamy @Harunnn60

Dizi Rickten sonra başlıyor şu koca kafalı gıcık avatarı koymuşsun laftanda anlamıyorsun
@MasacRE- nin bu kadar erkenden yolda bırakacağini düşünmemiştim
Bi gafletle çıkmıştım yola. Neyse final sezonda buluşuruz.

Koca kafalı avatarımdaki oğlanın dizisini yarın izlmeye başlıyoruz tmm mı
Bu gece Flash cross bölümleri izlicem

Neyse oraya kadar izleyince devamını da getirir bence, forumdash bizi bırakmaz inanıyorum ben

Evet günceldeyim
Hele bir yoğurtu bitirelimde 7.bölümdeyiz üfleyerek izlediğimizden daha bitmedi
@Harunnn60 @xemrexxx

Biz çoğunluğa göre hareket ediyoruz
Sadece ikimiz ayrılınca olmadı, geri dönmek zorunda kaldım, dostlarımı yalnız bırakamadım 😉 (duygu sömürüsü mod on
) @Çiğdem-