İşin rengi değişti artık. Spoi mpoi hak getireSpoi olmasın
Aaa zaten bıçaklarla falan kafalarından vurdukların da belli zombi olduklarıBu adamlar onların içine karışmış ama nasıl kontrol ediyorlar fısıldayanlar diyede oyüzden deniliyor sanırım adlarına@Harunnn60 Açıklayıcı konu açacaktı @kerem ile fingirdemeyi bırakabilirse tabi
Niye hiç ikna olmuyor şu @ForumdashOfff yaa çildiriciğim Allahım
Adamlar birbirleriyle fısıldıyorlardır. Zombilere yön vermesi dikkat dağitmalarıdır. Zombilerin dikkatini Rickler de dağitiyordu. Bakın oyun videosuna zombiyi öldürmüyorlar.Dikkat dağitmak için taş atıyorlar. Madem zombilere fısıldayarak yön veriyorlar. Kızın ağzını neden kapatıyorYada neden "laan zombi s** git şu tarafa doğru" demiyorlar asdfsahjksaflasd
Ama ilk bölümde görünüşe göre ayır etmıyorlardı zombiler. Kokulara gelıyorlar diye acıklama yapmışlardiNiye hiç ikna olmuyor şu @Forumdash
@Çiğdem- 'in dediği doğru, internette vs. öyle bahsediliyor gruptan. Videoyu izledim. Ağzını kapamasının sebebi normal insan olması yani üzerinde zombi derisi olmaması olabilir mi.O zombi, insanı görse hiç kimseyi takmaz bence.
Ama ilk bölümde görünüşe göre ayır etmıyorlardı zombiler. Kokulara gelıyorlar diye acıklama yapmışlardiİkna olmamak değil mesele, ilk sezonda yapılan acıklamayla şimdi verilen heycanın aynı olması ve bir çok kimsenin bunu sorun etmemesi kafama takılıyor
@Forumdash Şunu anlamıyor bu fısıldayanlar zombileri yönlendirmeleri büyük olayNiye hiç ikna olmuyor şu @Forumdash
@Çiğdem- 'in dediği doğru, internette vs. öyle bahsediliyor gruptan. Videoyu izledim. Ağzını kapamasının sebebi normal insan olması yani üzerinde zombi derisi olmaması olabilir mi.O zombi, insanı görse hiç kimseyi takmaz bence.
Whisperer tamamen farklı bir olay, bizimkilerin yaptığıyla alakası yokDizi 9.sezonda değil mi yaNe 5 yılı?
Yola cıktıgım adamlar bırakmiş, sonradan yolda bulduklarım olmuş demek9 senenin son 4 sezonu zor dyaanıyordum. Sanırım miladim doldu. Artık emekliye ayrılacağim
Tamam görsel olarak insanı heycanlandırabilir ama senaryo tekrara dönmuş.
Şimdi video atayım size de bundan ne farkı var diye yine sorayım@Çiğdem- @MasacRE- @Harunnn60
Ne güzel anlatıyorsun sen öyleWhisperer tamamen farklı bir olay, bizimkilerin yaptığıyla alakası yokBizimkiler kanını sürüp zombilerin kendilerine saldırmasını engelliyordu sadece. Fısıldayanlar grubu tamamen onların görünümüne bürünüp zombi gruplarının içinde dolaşıyorlar. O yüzden insanlar da ayırt edemiyor onları. Jesus da o şekilde gitti gümbürtüye zaten
İyi anlamış mıyım fısıldayanları öğretmenimNe güzel anlatıyorsun sen öyle
100 veriyorum sana aferinİyi anlamış mıyım fısıldayanları öğretmenim
Hayret Çiko da anlamış sonunda.@Forumdash Şunu anlamıyor bu fısıldayanlar zombileri yönlendirmeleri büyük olayBizimkiler artık kaçacak yer bulamıyor yanı bir bakıma akıllı zombi işte bu fısıldayanlar sayesinde@Harunnn60
Al işte sen de bahsetmıyorsun "yönlendirmekten"Whisperer tamamen farklı bir olay, bizimkilerin yaptığıyla alakası yokBizimkiler kanını sürüp zombilerin kendilerine saldırmasını engelliyordu sadece. Fısıldayanlar grubu tamamen onların görünümüne bürünüp zombi gruplarının içinde dolaşıyorlar. O yüzden insanlar da ayırt edemiyor onları. Jesus da o şekilde gitti gümbürtüye zaten
Ne güzel anlatıyorsun sen öyle
Zombileri nasıl yönlendirdikleri daha belli değil. Farklı bir şey var işte Rick'lerin kullandığı yöntem sadece zombiler tarafından fark edilmemek içindi. Bu adamlar hem zombilerden hem de insanlardan saklanıyor bu yöntemle. Dizinin geldiği noktada insanlar daha büyük tehlike zombilerdenAl işte sen de bahsetmıyorsun "yönlendirmekten"
Ben diyorum ki "amaç:CANLI KOKUSUNU ZOMBİLERİN ALGILAMAMASI" iki yöntemle zombiler fark edemıyor. Kana bulanan Rick de sürülerin için de dolaşabiliyordu. Farklı bişey yok.
Bu arada izlemem diyip izledin mi yine
Sen de hala konu accan
Rick ölümüne kadar izlicem. Sonrasında izlemesem de olur. Son sezon bakarım bi deZombileri nasıl yönlendirdikleri daha belli değil. Farklı bir şey var işte Rick'lerin kullandığı yöntem sadece zombiler tarafından fark edilmemek içindi. Bu adamlar hem zombilerden hem de insanlardan saklanıyor bu yöntemle. Dizinin geldiği noktada insanlar daha büyük tehlike zombilerden
Aman o kadar izlemişiz biraz daha izlemekten zarar gelmez ne zararı olacak sanki sen de izle işte inat etme
@MasacRE- Mini sezon finalini bizle izleyeli hafta oluyor ayollRick ölümüne kadar izlicem. Sonrasında izlemesem de olur. Son sezon bakarım bi deYetiştin mi bari sen güncele?
Rick ölümüne kadar izlicem. Sonrasında izlemesem de olur. Son sezon bakarım bi deYetiştin mi bari sen güncele?
Neyse oraya kadar izleyince devamını da getirir bence, forumdash bizi bırakmaz inanıyorum ben@MasacRE- Mini sezon finalini bizle izleyeli hafta oluyor ayoll@dreamy @Harunnn60
Dizi Rickten sonra başlıyor şu koca kafalı gıcık avatarı koymuşsun laftanda anlamıyorsun
@MasacRE- nin bu kadar erkenden yolda bırakacağini düşünmemiştim@MasacRE- Mini sezon finalini bizle izleyeli hafta oluyor ayoll@dreamy @Harunnn60
Dizi Rickten sonra başlıyor şu koca kafalı gıcık avatarı koymuşsun laftanda anlamıyorsun
Ben sana inandım nolduNeyse oraya kadar izleyince devamını da getirir bence, forumdash bizi bırakmaz inanıyorum ben
Evet günceldeyim
@MasacRE- nin bu kadar erkenden yolda bırakacağini düşünmemiştimBi gafletle çıkmıştım yola. Neyse final sezonda buluşuruz.
Koca kafalı avatarımdaki oğlanın dizisini yarın izlmeye başlıyoruz tmm mıBu gece Flash cross bölümleri izlicem
Hele bir yoğurtu bitirelimde 7.bölümdeyiz üfleyerek izlediğimizden daha bitmediNeyse oraya kadar izleyince devamını da getirir bence, forumdash bizi bırakmaz inanıyorum ben
Evet günceldeyim
Biz çoğunluğa göre hareket ediyoruz@MasacRE- nin bu kadar erkenden yolda bırakacağini düşünmemiştimBi gafletle çıkmıştım yola. Neyse final sezonda buluşuruz.
Koca kafalı avatarımdaki oğlanın dizisini yarın izlmeye başlıyoruz tmm mıBu gece Flash cross bölümleri izlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?