The Walking Dead'ın Jesus'u Diziye Kırgın!

Asıl şu turuncu kafa bence isyan etmesi lazım :A Çizgi romanın asıl klası oymuş ne umutlarla gelmişti diziye ve çizgi romanda Negan sadece japon adamı öldürüyormuş ama turuncu kafayıda yazık ettiler :A :A :A
Glenn'i seviyordum ben ya. :( Ayrıldığı bölüm kesinlikle en duygusal TWD bölümüydü. :(

Kesinlikle en cool karakterdi ama nasıl birden ortaya cıktıgı taktiklerini görünce bütün havası kaçti :F:F Zombilerin yaşadiği bir dünyada işinlanabilen birisinin olması şaşirtmazdi bizi aslında:A Ama sıradan bir insan gibi gizli saklı giriyormus:A

@Forumdash naptı acaba yeni sezonu izliyormu Rick , Maggie yorumu alalım oda Darylci sonucta :A :A :A @MasacRE-

İzliyordur bence :A
Hayır daha bakmadım. Başka konuda dediğim gibi Rick ölene kadar ölene kadar ölümüne Rick :A

Yok daha yuzune bakmadım:X Ama Rick reyiz ölene kadar bakıcam. Sonrasının Allahü Teala belasını versin :A
Rick ayrıldıktan sonra da devam edersin ya sezon sarıyor zaten merak etme o kadar kötü değil :A
Rick ile Maggie çoktan gitti ama hangi bölüm demiyelim :A @Harunnn60 @MasacRE-

Yok zaten lider olsun dedim :A

Bu arada forumdash'a da direk spoilerlı konudan soruyoruz izleyip izlemediğini :A Bir spoiler yemiş oldu böylece ama pek umurunda olmaz herhalde :A

Rick ayrıldıktan sonra da devam edersin ya sezon sarıyor zaten merak etme o kadar kötü değil :A

Bu arada forumdash'a da direk spoilerlı konudan soruyoruz izleyip izlemediğini :A Bir spoiler yemiş oldu böylece ama pek umurunda olmaz herhalde :A
Yok etmem, sanmıyorum.Gerçekten zul geliyor artık bana:X Rick son sezonda gelirse bakarım yine:A

Yok etmem, sanmıyorum.Gerçekten zul geliyor artık bana:X Rick son sezonda gelirse bakarım yine:A

Dizi Rick gidince şaha kalktı ayoll izle :A :A :A @Harunnn60

İnsanlar zombi derisini kuşanıp hayatta kalıyorlar. Yani tıpkı zombi gibi görünüşleri. :D
@Çiğdem- bildiğin konuşuyor gibi söyledi :F
İlk sezonlarda da Rickler zombi kanı sürüyorlardı her yerleine ne farkları var :A Dizi başa mı dönmüş. Yeni macera bu mu yani:F @MasacRE- cidden bırakıp tekrar buna mı başladin:X

@Çiğdem- bildiğin konuşuyor gibi söyledi :F
İlk sezonlarda da Rickler zombi kanı sürüyorlardı her yerleine ne farkları var :A Dizi başa mı dönmüş. Yeni macera bu mu yani:F @MasacRE- cidden bırakıp tekrar buna mı başladin:X
Hayır bambaşka bir hikaye var bu sezon 7 ve 8. sezonlara benzemiyor, bunların kafaları da zombi kafası gibi. :Z

@MasacRE- ’yi zorla başlattık o da memnun bence sen de başlayabilirsin :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961