Yok zaten lider olsun dedimBen onun tekrar düşman olucağını sanmıyorum ekipten olacak bence
Yok zaten lider olsun dedimBen onun tekrar düşman olucağını sanmıyorum ekipten olacak bence
Aaa ondan değil cnm sezon basından beridir iddiaım o yöndeydi bende hala senin gibi düşünüyorum inş öyle olurYok zaten lider olsun dedim
Bir de bana ''Nasıl TWD'cisin'' diyorsun.Aaa bak romanda ikisinin beraber olduğunu bilmiyordum
Glenn'i seviyordum ben ya.Asıl şu turuncu kafa bence isyan etmesi lazımÇizgi romanın asıl klası oymuş ne umutlarla gelmişti diziye ve çizgi romanda Negan sadece japon adamı öldürüyormuş ama turuncu kafayıda yazık ettiler
@Forumdash naptı acaba yeni sezonu izliyormu Rick , Maggie yorumu alalım oda Darylci sonucta@MasacRE-
@Forumdash izlemeyeceğim diyordu artık. Ben de öyle demiştim ama sizin ısrarlarınızla başladımİzliyordur bence
@Forumdash Hala yazmamış gizli gizlimi izliyor nedir : A@Forumdash izlemeyeceğim diyordu artık. Ben de öyle demiştim ama sizin ısrarlarınızla başladımO da izlemiyorsa zorla izletiriz bu sezon fena değilmiş zaten şu son sezonlardan sonra baya iyi geldi
Maggie için @Harunnn60 ona gıcık oluyordu ama o geberince Harun da Meggieden soğuduGlenn'i seviyordum ben ya.Ayrıldığı bölüm kesinlikle en duygusal TWD bölümüydü.
@Forumdash izlemeyeceğim diyordu artık. Ben de öyle demiştim ama sizin ısrarlarınızla başladımO da izlemiyorsa zorla izletiriz bu sezon fena değilmiş zaten şu son sezonlardan sonra baya iyi geldi
Yok daha yuzune bakmadım
Rick ile Maggie çoktan gitti ama hangi bölüm demiyelimYok daha yuzune bakmadımAma Rick reyiz ölene kadar bakıcam. Sonrasının Allahü Teala belasını versin
@Forumdash naptı acaba yeni sezonu izliyormu Rick , Maggie yorumu alalım oda Darylci sonucta@MasacRE-
Hayır daha bakmadım. Başka konuda dediğim gibi Rick ölene kadar ölene kadar ölümüne Rickİzliyordur bence
Rick ayrıldıktan sonra da devam edersin ya sezon sarıyor zaten merak etme o kadar kötü değilYok daha yuzune bakmadımAma Rick reyiz ölene kadar bakıcam. Sonrasının Allahü Teala belasını versin
Yok zaten lider olsun dedim
Yok etmem, sanmıyorum.Gerçekten zul geliyor artık banaRick ayrıldıktan sonra da devam edersin ya sezon sarıyor zaten merak etme o kadar kötü değil
Bu arada forumdash'a da direk spoilerlı konudan soruyoruz izleyip izlemediğiniBir spoiler yemiş oldu böylece ama pek umurunda olmaz herhalde
Yok etmem, sanmıyorum.Gerçekten zul geliyor artık banaRick son sezonda gelirse bakarım yine
Dizi Rick gidince şaha kalktı ayoll izleRick ayrıldıktan sonra da devam edersin ya sezon sarıyor zaten merak etme o kadar kötü değil
Bu arada forumdash'a da direk spoilerlı konudan soruyoruz izleyip izlemediğiniBir spoiler yemiş oldu böylece ama pek umurunda olmaz herhalde
Görücez
@MasacRE- Bile bayıla bayıla izliyorGörücez
Ahahaha Jesus'a daha çok acıdım@MasacRE- Bile bayıla bayıla izliyorFısıldayanlar geldi zombiler konuşuyor çay çorba içiyor tavla oynuyor@dreamy @MasacRE- @Harunnn60
Ama ölmesi bi yandan iyi oldu ya Maggie güç kazandı.
İnsanlar zombi derisini kuşanıp hayatta kalıyorlar. Yani tıpkı zombi gibi görünüşleri.Ahahaha Jesus'a daha çok acıdımZombiler konusuyor ne bee
@Çiğdem- bildiğin konuşuyor gibi söylediİnsanlar zombi derisini kuşanıp hayatta kalıyorlar. Yani tıpkı zombi gibi görünüşleri.
Hayır bambaşka bir hikaye var bu sezon 7 ve 8. sezonlara benzemiyor, bunların kafaları da zombi kafası gibi.@Çiğdem- bildiğin konuşuyor gibi söyledi
İlk sezonlarda da Rickler zombi kanı sürüyorlardı her yerleine ne farkları varDizi başa mı dönmüş. Yeni macera bu mu yani@MasacRE- cidden bırakıp tekrar buna mı başladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?