The Vampire Diaries ve The Originals Gün Değiştirdi!

hahahah çok düşük oğru ama reyting istemine 18-21 yaş yanı en düşük 18 alınıyormuş 18 i 21 yapalım demişler zaten bu kanalı 18-19-20 yaş grubu izliyor kanal kapanır vlla:F

ayy aslında bu yüzden cw .0.5 civarları alıyor 16 yaş kitle olsaydı en az bu kanal 3 reytingleri görürdü yanı bence yaş sınırı yükselmek yerine düşmeli @Harunnn60 @destere
:A:A:A
kız senin memeli bellamy ölse iyi olur dizininönü açılır :A gerçi octavianın abisi clarkenın sevgilisi ikisi de çok üzülecek ama ben teselli ederim :A
25810147-256-k900859.jpg

kız senin memeli bellamy ölse iyi olur dizininönü açılır :A gerçi octavianın abisi clarkenın sevgilisi ikisi de çok üzülecek ama ben teselli ederim :A
25810147-256-k900859.jpg
dizinin önü açılsa belammy ninde önü açılır, onun önü açılsa @Çiğdem- bayram eder :))

keşke octavianında önünü açsalar kız star olmak istiyordur belkide :))

25810147-256-k900859.jpg
dizinin önü açılsa belammy ninde önü açılır, onun önü açılsa @Çiğdem- bayram eder :))

keşke octavianında önünü açsalar kız star olmak istiyordur belkide :))
haahah ayy sen susana bee çok ayıp @destere :F:F:F

hayırr belamy çıkarsa dizi biter diziyi senin adamın finn bozuyordu çok şükür kurutlduk dizi düzeldi biraz @xemrexxx :F:F:F