O bölüm de bombaydı Caroline ile yattılar ormanda.en son klausun döndüğü bölümü yorumlamısım
aa tam hatırlayamadım bu ikizi az bilgi verirsen hatırlarım belki
Şu 3.sü işte.
O bölüm de bombaydı Caroline ile yattılar ormanda.en son klausun döndüğü bölümü yorumlamısım
aa tam hatırlayamadım bu ikizi az bilgi verirsen hatırlarım belki
aaa bu şeymi ambulasta çalışan stefanO bölüm de bombaydı Caroline ile yattılar ormanda.
Şu 3.sü işte.
En son bunu öldürdüler işte.aaa bu şeymi ambulasta çalışan stefan
aaa hatırladım şimdi bu ikize daha gıcık kapmıştım ben aslında stefana gıcıktım ben senin dmaon oldu gibiEn son bunu öldürdüler işte.
Damon'un nedne hiç ikizi çıkmıyor.aaa hatırladım şimdi bu ikize daha gıcık kapmıştım ben aslında stefana gıcıktım ben senin dmaon oldu gibi
süpernaturalında 9.bölümüne bak müsait bir zamanında cnm tam senlik bölümler var
Damon tek ayoll başka damon yokDamon'un nedne hiç ikizi çıkmıyor.
Ne zaman diyeceksin diye bekliyordum.
hhaha aaa spoi vereceğimimi sandın ayollSezon finalini izledim harikaydı.Resmen kandırıldım hani Elena ölüyordu. Sezon finalinde Damon ve Bonnie öldü Elena 6. sezonda da var. 😱 @Çiğdem-
Bu sefer her bölüm öldü mü diye merak edeceğim ama neden 5. sezon finalinde ölecek dediniz.hhaha aaa spoi vereceğimimi sandın ayoll
Belkide ölmez cnmBu sefer her bölüm öldü mü diye merak edeceğim ama neden 5. sezon finalinde ölecek dediniz.Ölmediğine sevindim yeni konu yine harika çok seviyorum bu diziyi.
Sen başrol kız diziden çıktı reytingler düştü demiştin ablacım.Belkide ölmez cnm
damona çok üzülmüştüm o sezon finalinde aklıma getirdim
aa 6.sezona geçtin demekSen başrol kız diziden çıktı reytingler düştü demiştin ablacım.
Evet ben de Bonnie'ye üzüldüm ama kaldıkları yer araf sanırım ve evde biri varmış.Stefan'a gıcık oldum resmen, kardeşini unuttu normal hayat kurmaya çalıştı neyse ki Caroline ve İngiliz oğlan geldi dağıttı ortalığı.
6x2'yi izledim dün.aa 6.sezona geçtin demek
stefan çok gıcık zaten damon kötü olduğu halde bile onu önemsiyor sende gerçek yüzünü gördün sonunda demek
Forum çok kötü durumda en geç ekimin 1 i başlarız ama listeleri olusturalım tabi6x2'yi izledim dün.6. sezon reytingleri nasıldı bu arada? Reyting demişken şu en favori yabancı işini de bitirelim ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?