CW The Vampire Diaries 5. Sezon Yorumları

en son klausun döndüğü bölümü yorumlamısım :A :A :A

aa tam hatırlayamadım bu ikizi az bilgi verirsen hatırlarım belki :F
O bölüm de bombaydı Caroline ile yattılar ormanda. :F

Şu 3.sü işte. :A

0a1388195f033cf1ced5fa6b3857ed59--vampire-dairies-the-vampire-diaries.jpg

aaa hatırladım şimdi bu ikize daha gıcık kapmıştım ben aslında stefana gıcıktım ben senin dmaon oldu gibi :F :F :F

süpernaturalında 9.bölümüne bak müsait bir zamanında cnm tam senlik bölümler var
:A :A :A
Damon'un nedne hiç ikizi çıkmıyor. :F

Ne zaman diyeceksin diye bekliyordum. :A

Damon'un nedne hiç ikizi çıkmıyor. :F

Ne zaman diyeceksin diye bekliyordum. :A
Damon tek ayoll başka damon yok :love1::love1::love1:

hhaha orayıda boşlamamak lazım hem şuana kadar izlediğin bölümlerden keyif aldın diye düşünüyorum 8 i es geçip 9.bölüm ile devam et çok memnun kalıcaksın sora 10 falanda aynı tepmpoyla devam ediyor :A :A :A

Sezon finalini izledim harikaydı. :Z Resmen kandırıldım hani Elena ölüyordu. Sezon finalinde Damon ve Bonnie öldü Elena 6. sezonda da var. 😱 @Çiğdem-

Belkide ölmez cnm :A :A :A

damona çok üzülmüştüm o sezon finalinde aklıma getirdim :( :( :(
Sen başrol kız diziden çıktı reytingler düştü demiştin ablacım. :A

Evet ben de Bonnie'ye üzüldüm ama kaldıkları yer araf sanırım ve evde biri varmış. :F Stefan'a gıcık oldum resmen, kardeşini unuttu normal hayat kurmaya çalıştı neyse ki Caroline ve İngiliz oğlan geldi dağıttı ortalığı. :A

Sen başrol kız diziden çıktı reytingler düştü demiştin ablacım. :A

Evet ben de Bonnie'ye üzüldüm ama kaldıkları yer araf sanırım ve evde biri varmış. :F Stefan'a gıcık oldum resmen, kardeşini unuttu normal hayat kurmaya çalıştı neyse ki Caroline ve İngiliz oğlan geldi dağıttı ortalığı. :A
aa 6.sezona geçtin demek :A

stefan çok gıcık zaten damon kötü olduğu halde bile onu önemsiyor sende gerçek yüzünü gördün sonunda demek :Z:Z:Z

aa 6.sezona geçtin demek :A

stefan çok gıcık zaten damon kötü olduğu halde bile onu önemsiyor sende gerçek yüzünü gördün sonunda demek :Z:Z:Z
6x2'yi izledim dün. :A 6. sezon reytingleri nasıldı bu arada? Reyting demişken şu en favori yabancı işini de bitirelim ablacım. :A

6x2'yi izledim dün. :A 6. sezon reytingleri nasıldı bu arada? Reyting demişken şu en favori yabancı işini de bitirelim ablacım. :A
Forum çok kötü durumda en geç ekimin 1 i başlarız ama listeleri olusturalım tabi :A

zaten ms başvurularınıda başlatamadım napacağımı şaşırdım ayoll forum tam zamanını buldu :( :( :(