elenaya bende gıcık oluyordum onsuz dizi daha iyi olduElena baydı beni de zaten, sürekli kızın başına bir şey geliyor diğerleri kurtarmaya çalışıyor.Herifler yeni kız bulur.
süpernaturalıda boşlama cnm
elenaya bende gıcık oluyordum onsuz dizi daha iyi olduElena baydı beni de zaten, sürekli kızın başına bir şey geliyor diğerleri kurtarmaya çalışıyor.Herifler yeni kız bulur.
Biliyorsun metroda izliyordum sonra kitap okumaya başlayınca bende bilgisayara aldım bugün izleyebilirsem izlerim.elenaya bende gıcık oluyordum onsuz dizi daha iyi oldu
süpernaturalıda boşlama cnm8.bölüm konuyla alakasız geçiş bölümü gibiydi soğumaman açısından 9.bölümü izle konuyla alakalı süper bölümdü 10 da onun devamı gibiydi melek konuları işleniyor 9-10 seviceksin baya
seni boş bırakmamak lazımBiliyorsun metroda izliyordum sonra kitap okumaya başlayınca bende bilgisayara aldım bugün izleyebilirsem izlerim.
Ayrılması kesinlleşmişti sanırım o izlediğin bölümlerde diziyede yansıtmıslar sanırım ben şuan pek hatırlamıyorum ama uzun yıl geçti izleyeliBir şey fark ettim, son bölümlerde Elena ile Damon'ın karşılıklı sahneleri çok az eğer aynı sahne olunca da birinin sırtı dönük oynuyor demek ki gerçekte ayrıldılar, zorlama sahneler çekiyorlar zaten ayrılma nedeni de çok saçmaydı.@Çiğdem- @cookies @Forumdash @YıldırıM
Nasıl ölecek acaba Katreni seyyah olarak içine girdi.Ayrılması kesinlleşmişti sanırım o izlediğin bölümlerde diziyede yansıtmıslar sanırım ben şuan pek hatırlamıyorum ama uzun yıl geçti izleyeli
Kaçıcı bölümdesin şuanNasıl ölecek acaba Katreni seyyah olarak içine girdi.
5x11'i izledim sanırım 100. bölümdü çünkü eski tüm karakterler gözüktü.Kaçıcı bölümdesin şuan
ninayı elena olarak sinir oluyorum ama katrina olarak iyi oynuyordu
Ben de Katrine'yi daha çok seviyorum içine girince mutlu oldum.ninayı elena olarak sinir oluyorum ama katrina olarak iyi oynuyordukendiside katrina karakterini daha iyi oynadığını kötü karakter oynamayı daha çoks evdiğini söylemiş elenaya oranla@cookies
damonuda sevdinmi sevmişsindir artık herhalde 5 sezon olmuşBen de Katrine'yi daha çok seviyorum içine girince mutlu oldum.
Stefan hala favorim Damon gözümden düştü sarışın koca gözlü bir oğlan vardı ya doktorun akrabası öldürüp araba bagajına attı. Masum çocuk.damonuda sevdinmi sevmişsindir artık herhalde 5 sezon olmuş
aa evet birazda elenaya gıcıklık olsun diye yapmıstı sanırım ama damonun kötü hallerini seviyordum ben 1.sezondaki gibiStefan hala favorim Damon gözümden düştü sarışın koca gözlü bir oğlan vardı ya doktorun akrabası öldürüp araba bagajına attı. Masum çocuk.
Dizi şuan ilk sezonki havasını yakaladı, 5x11. bölümle birlikte.aa evet birazda elenaya gıcıklık olsun diye yapmıstı sanırım ama damonun kötü hallerini seviyordum ben 1.sezondaki gibidiğer sezonlar iyi oldu malesef birde kargası vardı kayboldu
aa birde aklıma birşey takılıyor beni ocukken bizim izlediğimiz filmlerde vampirler yarasaya dönüşürdü ama dizilerde bu konu işlenmiyorDizi şuan ilk sezonki havasını yakaladı, 5x11. bölümle birlikte.
5x17'lere geldim Katrenie ve kızı öldü, Elena ile Damon yattı.aa birde aklıma birşey takılıyor beni ocukken bizim izlediğimiz filmlerde vampirler yarasaya dönüşürdü ama dizilerde bu konu işlenmiyor
aa evet daha tempo düşmemesi lazım sezıon finaline 5 bölüm falan kaldı galiba bu tempoda devam edecek bölümler5x17'lere geldim Katrenie ve kızı öldü, Elena ile Damon yattı.
Tam ikizlerden kurtulduk dedim yine Stefan'ın ikizi çıktı bulup öldürdüler, feci olaylar dönüyor ama seyyahlar ve cadılar arasında.Dizi çok keyif veriyor son 10 bölümdür.
Sen Stefan'ın yine ikizi çıkınca ne tepki vermiştin şimdi konuda bulamadım o bölüm yorumunu.aa evet daha tempo düşmemesi lazım sezıon finaline 5 bölüm falan kaldı galiba bu tempoda devam edecek bölümler
en son klausun döndüğü bölümü yorumlamısımSen Stefan'ın yine ikizi çıkınca ne tepki vermiştin şimdi konuda bulamadım o bölüm yorumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?