CW The Vampire Diaries 5. Sezon Yorumları

Elena baydı beni de zaten, sürekli kızın başına bir şey geliyor diğerleri kurtarmaya çalışıyor. :F Herifler yeni kız bulur. :A
elenaya bende gıcık oluyordum onsuz dizi daha iyi oldu :A

süpernaturalıda boşlama cnm :A 8.bölüm konuyla alakasız geçiş bölümü gibiydi soğumaman açısından 9.bölümü izle konuyla alakalı süper bölümdü 10 da onun devamı gibiydi melek konuları işleniyor 9-10 seviceksin baya :A :A :A

elenaya bende gıcık oluyordum onsuz dizi daha iyi oldu :A

süpernaturalıda boşlama cnm :A 8.bölüm konuyla alakasız geçiş bölümü gibiydi soğumaman açısından 9.bölümü izle konuyla alakalı süper bölümdü 10 da onun devamı gibiydi melek konuları işleniyor 9-10 seviceksin baya :A :A :A
Biliyorsun metroda izliyordum sonra kitap okumaya başlayınca bende bilgisayara aldım bugün izleyebilirsem izlerim. :A

Biliyorsun metroda izliyordum sonra kitap okumaya başlayınca bende bilgisayara aldım bugün izleyebilirsem izlerim. :A
seni boş bırakmamak lazım :A 5.sezon efsane onu izlemeden soğumana engel olmam lazım :F

9.bölümü izle cnm ana konudan soğumaman için zevkime güveniyorsan pişman olmucan :A :A :A

Bir şey fark ettim, son bölümlerde Elena ile Damon'ın karşılıklı sahneleri çok az eğer aynı sahne olunca da birinin sırtı dönük oynuyor demek ki gerçekte ayrıldılar, zorlama sahneler çekiyorlar zaten ayrılma nedeni de çok saçmaydı. :F @Çiğdem- @cookies @Forumdash @YıldırıM

Bir şey fark ettim, son bölümlerde Elena ile Damon'ın karşılıklı sahneleri çok az eğer aynı sahne olunca da birinin sırtı dönük oynuyor demek ki gerçekte ayrıldılar, zorlama sahneler çekiyorlar zaten ayrılma nedeni de çok saçmaydı. :F @Çiğdem- @cookies @Forumdash @YıldırıM
Ayrılması kesinlleşmişti sanırım o izlediğin bölümlerde diziyede yansıtmıslar sanırım ben şuan pek hatırlamıyorum ama uzun yıl geçti izleyeli :A :A :A

Yeni konu harika ya Katrine tam olarak Elena'nın içine girdi. :Z @Çiğdem- Diziye heyecan geldi valla. :F
ninayı elena olarak sinir oluyorum ama katrina olarak iyi oynuyordu :F kendiside katrina karakterini daha iyi oynadığını kötü karakter oynamayı daha çoks evdiğini söylemiş elenaya oranla :A :A :A @cookies

Stefan hala favorim Damon gözümden düştü sarışın koca gözlü bir oğlan vardı ya doktorun akrabası öldürüp araba bagajına attı. Masum çocuk. :(
aa evet birazda elenaya gıcıklık olsun diye yapmıstı sanırım ama damonun kötü hallerini seviyordum ben 1.sezondaki gibi :F diğer sezonlar iyi oldu malesef birde kargası vardı kayboldu :F

aa birde aklıma birşey takılıyor beni ocukken bizim izlediğimiz filmlerde vampirler yarasaya dönüşürdü ama dizilerde bu konu işlenmiyor :F :F :F
5x17'lere geldim Katrenie ve kızı öldü, Elena ile Damon yattı. :F

Tam ikizlerden kurtulduk dedim yine Stefan'ın ikizi çıktı bulup öldürdüler, feci olaylar dönüyor ama seyyahlar ve cadılar arasında. :A Dizi çok keyif veriyor son 10 bölümdür. :Z

5x17'lere geldim Katrenie ve kızı öldü, Elena ile Damon yattı. :F

Tam ikizlerden kurtulduk dedim yine Stefan'ın ikizi çıktı bulup öldürdüler, feci olaylar dönüyor ama seyyahlar ve cadılar arasında. :A Dizi çok keyif veriyor son 10 bölümdür. :Z
aa evet daha tempo düşmemesi lazım sezıon finaline 5 bölüm falan kaldı galiba bu tempoda devam edecek bölümler :Z:Z:Z