Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

1x10. Bölüm muhteşem sezon finali

final bölümünde çok üzüldüm ya insanın gidip elcyrs ağacına yapışası geliyor
şimdi ağaç bana daha seksi gözüküyor nedense... böyle bir sezon finalimi olur? resmen üzüntüden mahfoldum.. alçaklar gül gibi kıza yapılırmı bu ?
eretriamı aygırlar kaptı ona üzülüyordumki birde amberle nin elcyrs ağacına dönüşeceğini öğrenince dedim yıkılsın dünya! keşke amberle ağaca dönüşmeseydide o ağacın kuru dalları alanon ile wil e girseydi

amberle 4 kıtayı kurtardı kendisini kurtaramadı ? pembe dudaklı wil oğlanı üzüntüden kendini taşlara vurdu artık eretria yada kavuşamasa bulduğu ilk erkekle halvete girecektir @Çiğdem- in pembe dudaklı wili
)

@Çiğdem- @xemrexxx @turkuazz @cookies @Forumdash

o konuda @Çiğdem- e katılıyorum büyük ihtimalle sapık üvey babasını gördü eretria

Kandırma kızı

Şevval samın oğluyla beraber Cansu ama baya benziyorlar sende kalakaldın dimi @Çiğdem-

Nr diye uyandiriyon çikinrllayi.sd
aaa bende şaşırmıştım yani inanmaıştım ama allah nasıl bliyorsa öyle yapsın emreyi
uyardığın için tşşk @cookies

aaa sapıklar bana neden sempatik geliyor acaba kırgın çiçeklerde kemal
bu dizide elektranın üvey babası ve tabikide sen @destere şöyle bir baktımda ilginç gerçekten hahaha

Son düzenleme:

sempatik geliyorda noluyor ? bizim burda kazancımız ne? madem sana sempatik geliyorum hemen beni kapıp dağa kaldırman lazımdı
) ama nerde ? bekle bekleki çiğdem gelip beni dağa kaldırsın ???
) artık canıma tak etti valla

hahahah aa çemkirme

onunda zamanı gelir elbet birgün

aa sende boşş bekleme ayoll askere git iş kur ev araba al öyle yatıp beklersen daha çok beklersin

onca işi yapmak için işte moralmanım yerinde olmalı bir kızın manevi ve fiziki desteği şart
böyle moralsiz tek başına hiçbişey yaşamadan nasıl enerjimi toplayıp dediklerini yapayımki
)