tabi ki de gerçek ilişki yaşıyorlarmışbune beee gerçekmi
tabi ki de gerçek ilişki yaşıyorlarmışbune beee gerçekmi
aaa kimki bu kız ben bile tanımıyorum ayol o nerden tanımıştabi ki de gerçek ilişki yaşıyorlarmış
sezon finalini izledik @destere ile evlenip kuruyasıca @Çiğdem- .ss
eritrea da amberle de gitti
bandon ın içine bişi kaçmış kötü oldu çocuk dagda moru n kılıcını da aldı
parlak amca kardeşini öldürdü kardeşi de sevgilisini öldürmüştü
ağacı kurtardık amberle yi kaybettik
eritrea son shanede kimi gördü acep
bu aradaki shannara daki çocuk biizm cansuyu kapmış@sokak sanati @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 49180
Kandırma kızıbune beee gerçekmi
Nr diye uyandiriyon çikinrllayi.sdKandırma kızı
Şevval samın oğluyla beraber Cansu ama baya benziyorlar sende kalakaldın dimi @Çiğdem-
Kandırma kızı
Şevval samın oğluyla beraber Cansu ama baya benziyorlar sende kalakaldın dimi @Çiğdem-
aaa bende şaşırmıştım yani inanmaıştım ama allah nasıl bliyorsa öyle yapsın emreyiNr diye uyandiriyon çikinrllayi.sd
aaa sapıklar bana neden sempatik geliyor acaba kırgın çiçeklerde kemal1x10. Bölüm muhteşem sezon finali
final bölümünde çok üzüldüm ya insanın gidip elcyrs ağacına yapışası geliyorşimdi ağaç bana daha seksi gözüküyor nedense... böyle bir sezon finalimi olur? resmen üzüntüden mahfoldum.. alçaklar gül gibi kıza yapılırmı bu ?
eretriamı aygırlar kaptı ona üzülüyordumki birde amberle nin elcyrs ağacına dönüşeceğini öğrenince dedim yıkılsın dünya! keşke amberle ağaca dönüşmeseydide o ağacın kuru dalları alanon ile wil e girseydi
amberle 4 kıtayı kurtardı kendisini kurtaramadı ? pembe dudaklı wil oğlanı üzüntüden kendini taşlara vurdu artık eretria yada kavuşamasa bulduğu ilk erkekle halvete girecektir @Çiğdem- in pembe dudaklı wili)
@Çiğdem- @xemrexxx @turkuazz @cookies @Forumdash
o konuda @Çiğdem- e katılıyorum büyük ihtimalle sapık üvey babasını gördü eretria
hahahah aa çemkirmesempatik geliyorda noluyor ? bizim burda kazancımız ne? madem sana sempatik geliyorum hemen beni kapıp dağa kaldırman lazımdı) ama nerde ? bekle bekleki çiğdem gelip beni dağa kaldırsın ???) artık canıma tak etti valla
inşallah tiz vakitte gelir bekle bekle nereye kadarhahahah aa çemkirme
onunda zamanı gelir elbet birgün
aa sende boşş bekleme ayoll askere git iş kur ev araba al öyle yatıp beklersen daha çok beklersininşallah tiz vakitte gelir bekle bekle nereye kadar
aa sende boşş bekleme ayoll askere git iş kur ev araba al öyle yatıp beklersen daha çok beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?