Bunların ki boş kudurmademek ki senden iyi kuduruyor bunlar çiğdem bunlarla takıldığına göresen çaptan düşmüşsün
Bunların ki boş kudurmademek ki senden iyi kuduruyor bunlar çiğdem bunlarla takıldığına göresen çaptan düşmüşsün
Aman kuduruk ödülü @serhatt da kalsın biz istemiyoruz @Forumdash ile düşünceliyizBunların ki boş kudurmaBenim kudurma hızıma yetişemez bu içi geçmişler
İzlemekten vazgeçim diye yapıyorsun
Arşivine katarsın bunu da
pozisyon net değil arşivlemem
Sen sahneyi izledin mi pekipozisyon net değil arşivlemem
sahneleri youtubea yüklememişlerdir dahaSen sahneyi izledin mi peki
benim de karşımda Çağatay olsa bende aynı öyle teslim ederim
4 bölüm izledim. Şuan '7' puan bandında duruyor. Belki bi tık artabilir onu diğer bölümler ve finali gösterecek. Beklentim düşük izlediğim için baya baya leş gelmedi, şaşırdığımı söyleyebilirim.Yaklaşık 1.5 yıldır Türk dizilerinin yanından bile geçmiyorum. Ama bu dizi için bu gidişatımı bozacağım. Ekşi'de yarı yarıya pozitif yorumlar yapılmış. Bunun sebebi milliyetçilik mi, izlediğim zaman anlayacağım. -normal olarak- Hiçbir beklentim yok, olabildiğince az önyargı ile izleyeceğim. '7' puanlık bir dizi çıkarsa, alıp, öpüp, başımın üstüne koyacağım.
Ben sezonu tamamlarsın diye düşünüyordum ama senin sevmediğin tarzlarda konular olunca.Baya tırt dizi olmuş. Diyalogları 9 yaşındaki bir çocuğa yazdırdılar herhalde.
İlk bölümün sonunda merak ettirdiler ve ikiyi de izledim ama benden bu kadar.
Güzel yanı İstanbul iyi tanıtılmış daha ilk bölümden. İlk bölümü merak edip izleyen yabancılar için iyi reklam.
Aslında tamamlayıp diziyi gömen bir yazı yazmak vardı da vakit kıymetli.Ben sezonu tamamlarsın diye düşünüyordum ama senin sevmediğin tarzlarda konular olunca.
(Bknz: fav10 hiçbir şeyi beğenmeme timi)Baya tırt dizi olmuş. Diyalogları 9 yaşındaki bir çocuğa yazdırdılar herhalde.
İlk bölümün sonunda merak ettirdiler ve ikiyi de izledim ama benden bu kadar.
Güzel yanı İstanbul iyi tanıtılmış daha ilk bölümden. İlk bölümü merak edip izleyen yabancılar için iyi reklam.
Kamil hoca da beğenmemiş(Bknz: fav10 hiçbir şeyi beğenmeme timi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?