Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

O sahneye katılıyorum ama bunu tüm sezona yaymak nedir? Diğer efektlerle batırmamişlar en azından. Bence seyirlik bir iş çıkmış. Çok gömenler hayatında kaç fantastik izlemiş

O sahneye katılıyorum ama bunu tüm sezona yaymak nedir? Diğer efektlerle batırmamişlar en azından. Bence seyirlik bir iş çıkmış. Çok gömenler hayatında kaç fantastik izlemiş
Netflix nasıl böyle bir işe kalkmış diyenler de var ya gören de tüm Netflix dizileri efsane sanacak
Netflix’te şuan yüzlerce dizi var ama kaliteli içerikler 10’u bile geçmez.
Netflix’teki diğer fantastik işlerden hiçbir farkı yok bence bu dizinin

İron Fist'ten bile güzel
gitsinler onu izlesinler sonra gelsinler Muhafıza

Dizinin tamamını izleyen insanlar, dizi sıkıcı olmadığı için ve Türk dizisi olduğu için, 2. neden olarak ise "Diziyi izlemeden eleştiriyorsunuz!" diyenlerden dolayı izlediler. Yani demek istediğim tek bölümle bile gömülebilir dizi. Veya 2. bölümün 1. dakikasında yerle bir edilebilir bu dizi. En asıl demek istediğim, bölüm izledikçe, dizi sana eleştirmek için malzeme veriyor.

Dizinin sonundaki olayları gördükten sonra yapacağın yorumları merakla bekliyorum
Mantık hataları iyice çoğalacak

Flash öyle bir çöpleşiyor ki dayanılmaz bir hal alıyor. 2 sezon izledim ve bıraktım düşün...

Arrow'a da öyle olmuş ama sonra toparlamıştı. İzlenilemeyecek boyuta geleceğini düşünmüyorum.
Geliyor... Arrow'un da ilk 4 sezonu izledim. İlk 3 sezon baya iyiydi. 4. sezon ise o kadar kötüydü ki sezonun son bölümleri o kadar leşti ki devam edemedim. Flash'ta 3. sezonun ilk 2 bölümünü izleyip bıraktım. Arrow'da da 5. sezonun ilk 2 bölümünü izleyip bıraktım. Tahammül edemedim daha fazla...

Ya sen nasıl bir insansın?
Sen, yabancı dizilerle zevksizliğini maskeleyen, LiM'den sonsuz haz alan bir vasat sevicisin!

Ya sen nasıl bir insansın?
Sen, yabancı dizilerle zevksizliğini maskeleyen, LiM'den sonsuz haz alan bir vasat sevicisin!
Ben sanata gerçekten hak ettiği değeri veren bir insanım! CW dizilerinin tüyler ürpertici vasatlığını gördükten sonra bana vasatlıktan bahsetme. Bunu birinci ağızdan yaşadım, kendim yaşamasam neyse.
4 sezon izlediğim diziyi bıraktım ben!! 4 sezon, 4 4 4... 4x24= 96 bölüm. Benim kadar sabırlı bir insan bu kadar bölümden sonra bir diziye tahammül edemiyorsa o sanat sanat olmaktan çıkmıştır.

LEYLA ile MECNUN ise bir destandır. Her bölümünün, sahnesinin, dakikasının, saniyesinin değeri bilinmelidir. Bunun ötesi berisi yok.

CW düşmanısın demek.
Bu, arkadaşlık ilişkimizi zedeleyecek maalesef canım.

Kırmızıladiğim yer aslında @ozgur2113 'e verdiğim yorumumla aynı. Yukarda da dedim, tek sahne (yumruk sahnesi) ile tüm sezon kötülenebiliyor. Ama senin sezon yorumuna da baktim sen de son 3 bölümü beğenmişsin. Yani dizi giderek daha iyi bir iş çıkarmiş. Kimse bir GoT efsanesi yada en kötü ihtimalle Daredevil seviyesi beklemıyordu. Fragmanlarda bile benzetilecek, hedefte bir iş vardi.

Senle daha dizi izlenmez @MasacRE- kütük beye laf ediyorduk sen daha beter çıktın ayoll

Oooo ne güzel ayoll
Arrow Flash ortak bölümü işe yaradı demek
@Forumdash

İlk sezon efsane Örümcek Adam ayarında
2.Sezonda güzel ve 3 de idare eder ama 4 te biraz sallanıyor ve güncel olan şuan 5.sezonda tekrar toparlanıyor Arrowdan önce tutuyorum bu diziyi izlemeye devam et

Senle daha dizi izlenmez @MasacRE- kütük beye laf ediyorduk sen daha beter çıktın ayoll
Asıl senle izlenmez bee
Hem geç izledin hem de boş boş gömmüşsün. Sırf Çağatay oynadiği için. Ama o dedikklerini son bölümlere doğru yalıcaksın
Ben öyle diyim sana
Hemen Okan Yalabık üzerinden öveceksin o zamanlar da