Bende izledim, yorum yapmayacağım ama. Ağzımı açarsam çok kötü olur çünkü.
Kaçıncı bölüme kadar geldin bilmiyorum ama 2. bölümün 1. dakikasında tam anlamıyla shitip* batırıyor.Bende izledim, yorum yapmayacağım ama. Ağzımı açarsam çok kötü olur.
Şok olma emojisi? Why? Wow?
Diyaloglar çok yapay.Şok olma emojisi? Why? Wow?
Bu zibidiye çok yorum yapmışsın cnm bir dahakı sefere bu kadar yorulma
Senin yorumunu çok merak ediyorum özellikle.Bu zibidiye çok yorum yapmışsın cnm bir dahakı sefere bu kadar yorulma@Forumdash @kerem @MasacRE- @Forumdash @dreamy @xemrexxx
Başlayacam Yoğurt bitince bu gece 9 izleyecemde 10 da belki izlersem bitiririm ama ona duruma göre bakacazSenin yorumunu çok merak ediyorum özellikle.Baya gömersin diye düşünüyorum.
Bence 9'u izle sonra yarın 10'u izle.Başlayacam Yoğurt bitince bu gece 9 izleyecemde 10 da belki izlersem bitiririm ama ona duruma göre bakacaz
@Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @jackass @Burakdemirel96 @serhatt @Forumdash @MEnes @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @xBUGRAx @MayısKralıKaçıncı bölüme kadar geldin bilmiyorum ama 2. bölümün 1. dakikasında tam anlamıyla shitip* batırıyor.
*
Haksız mıyım ama.
Çekimler ve diyaloglar kötüydü bence de.2 bölümü bitirdim. Çok mu çok kötü bir diziydi. Haftada 2 saatlik yayınlanan Çukur ve Kadın, 40 dk'lık bu diziye 500 bin basar. Çekimler desen rezalet, diyaloglar çekimlerden de berbat. Ben bu kadar sıkıcı, boş ve yapay diyaloglar görmemiştim. Konu olarak da çok saçma sapan birşey ortaya çıkmış. Yok muhafız, ölümsüz, gömlek vs. ilgi çekici hiçbir tarafı yok. Bu kadar komik ötesi bir senaryoyu hangi insanoğlu hayal etti gerçekten merak ediyorum. Karakterler desen cool olacaklar diye hepsi çok yavan kalmış, sanki zorla oynatılıyorlar gibi. Karakterlere bakılınca oyunculuklar da sıfır. Samanyolu dizileriyle kıyaslarsak o zaman izlenilirliği olabilen bi' dizi kısacası.
@Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @jackass @Burakdemirel96 @serhatt @Forumdash @MEnes @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @xBUGRAx @MayısKralı
Keşke Amerikan tarzı olsa. Çakmasıydı herşey.Çekimler ve diyaloglar kötüydü bence de.
Diyaloglar Amerikan tarzıydı. Şehir yıkılacak, herkes ölecek, her şey senin elinde filan..
Etiketlemek yerine alıntılamış, gören de bir şey dedin zannedecek.2 bölümü bitirdim. Çok mu çok kötü bir diziydi. Haftada 2 saatlik yayınlanan Çukur ve Kadın, 40 dk'lık bu diziye 500 bin basar. Çekimler desen rezalet, diyaloglar çekimlerden de berbat. Ben bu kadar sıkıcı, boş ve yapay diyaloglar görmemiştim. Konu olarak da çok saçma sapan birşey ortaya çıkmış. Yok muhafız, ölümsüz, gömlek vs. ilgi çekici hiçbir tarafı yok. Bu kadar komik ötesi bir senaryoyu hangi insanoğlu hayal etti gerçekten merak ediyorum. Karakterler desen cool olacaklar diye hepsi çok yavan kalmış, sanki zorla oynatılıyorlar gibi. Karakterlere bakılınca oyunculuklar da sıfır. Samanyolu dizileriyle kıyaslarsak o zaman izlenilirliği olabilen bi' dizi kısacası.
@Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @jackass @Burakdemirel96 @serhatt @Forumdash @MEnes @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @xBUGRAx @MayısKralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?