Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Başlayacam Yoğurt bitince bu gece 9 izleyecemde 10 da belki izlersem bitiririm ama ona duruma göre bakacaz
Bence 9'u izle sonra yarın 10'u izle.
Bu gece bunu ilk bölümüne bak. Bu dizi zaten 45-35 dk filan. .

UTC yorumların geliyor aklıma bir gülme tutuyor.
Bu dizide ki yorumlarına daha çok güleceğim eminim.
@kerem 'de yardırır artık.

Alamancıyla kanımız uyuşucak gibi bu diziyle @kerem

2 bölümü bitirdim. Çok mu çok kötü bir diziydi. Haftada 2 saatlik yayınlanan Çukur ve Kadın, 40 dk'lık bu diziye 500 bin basar. Çekimler desen rezalet, diyaloglar çekimlerden de berbat. Ben bu kadar sıkıcı, boş ve yapay diyaloglar görmemiştim. Konu olarak da çok saçma sapan birşey ortaya çıkmış. Yok muhafız, ölümsüz, gömlek vs. ilgi çekici hiçbir tarafı yok. Bu kadar komik ötesi bir senaryoyu hangi insanoğlu hayal etti gerçekten merak ediyorum. Karakterler desen cool olacaklar diye hepsi çok yavan kalmış, sanki zorla oynatılıyorlar gibi. Karakterlere bakılınca oyunculuklar da sıfır. Samanyolu dizileriyle kıyaslarsak o zaman izlenilirliği olabilen bi' dizi kısacası.

Kaçıncı bölüme kadar geldin bilmiyorum ama 2. bölümün 1. dakikasında tam anlamıyla shitip* batırıyor.

*
@Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @jackass @Burakdemirel96 @serhatt @Forumdash @MEnes @ozgur2113 @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @xBUGRAx @MayısKralı

Çekimler ve diyaloglar kötüydü bence de.

Diyaloglar Amerikan tarzıydı. Şehir yıkılacak, herkes ölecek, her şey senin elinde filan..

Etiketlemek yerine alıntılamış, gören de bir şey dedin zannedecek.