Diğer The Path 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Netflix'in en büyük rakibi olarak gösterilen online yayın platformu Hulu'da iddialı bir dizi yayına başladı...

Son dönemin üç iddialı dizisinden üç oyuncunun yer aldığı dizide Breaking Bad'den tanıdığımız Aaron Paul, True Detective'den tanıdığımız Michelle Monaghan ve Hannibal'dan Hugh Dancy başrolleri paylaşıyor.

Netflix dizilerinin aksine haftalık olarak yayınlanacak diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

THE-PATH-hulu-must-watch-list-square.jpg

1x1

Ağır ve sıkıcı bir dizi tam benlik. :) Şaka bir yana ilk yarısı oyuncu tanıtımı ve konuyu anlama çabasıyla oldukca sıkıcı geçse de, sonlara doğru merak unsuruyla kendini izletmeyi başardı. Yani izlenibilitesi var bence. :)

Adamım Eddie'nin üzerinde tarikatlar hayali güçlerle egemenlik kurmuş görünüyor. Karısı Sarah ise bir otel odasında kocasının kendisini aldattığını düşünmekte. Bu hikaye bana Tom Cruise ve Katie Holmes çiftininin (Cruise'un Scientology tarikatına bağımlılığı nedeniyle) boşanma sürecini hatırlattı. :)

Bir diğer nokta da bu sene en iyi film Oscar'ını alan Spotlight filmiyle benzerliklerinin olması. Tarikat-taciz falan bunları ortaya çıkarır ve kirli yüzlerini gösterirlerse ilgi çekecektir.
7.5/10

@OzaN @destere @Danger UA! @Castei

sen bile ağır ve sıkıcı bulduysan benim bulaşmamam lazım diziye @sürgünüm :)
ama yinede merak işte ilk bölüme bakacağım :)

1x1. Bölüm

ben genel anlamda sevdim diziyi güzeldi:) @sürgünüm anlatırken sırf ben diziye bakmayayım diye sıkıcı olduğundan falan bashettmiş dizideki güzelliklerden bahsetmemiş :)

bir kere michelle monaghan (sarah) tek başına diziyi izleme sebebidir:) kadın biblo gibi kim kırk yaşında diyebilir ki? kadın 18 likleri cebinden çıkarır bozuk para gibi harcar:) birde üstteki elbiseyi çıkarma alışkanlığı kazansa dahada bir muhteşem olacak :)

ikincisi hugh dancy (cal ) bu adamı hannibal da da sevmiştim ilginç bir karakter burda aaron paul u gölgede bırakmış zaten çok değişik bir tip :) birde mary i öyle göndermeseydi ayağına gelen kısmetin değerini bilseydi keşke :) tabi marry nin babasına yaptıklarını takdir ettim o babaya öyle bir muamele şarttı :)

aaron paul a (eddie) gelelim, adamın tipi minyon burda çok iyi oynamasına rağmen michelle monaghan la birbirine yakıştıramadım kadının yanında çok çelimsiz kalıyor aaron, hala ergen gibi duruyor? aslında yaş olarak michelle arasında pek bir fark yok, ama aaron yaşının gerektirdiği ağırlığı yakalayamamış:) bunları eş olarak bize yutturanları kınıyorum :) hele birde nerdeyse kendi yaşıtı diyeceğimiz 18 lik bir oğlu olduğunu görünce olmamış dedim ? :) eddie rolüne daha bir oturaklı şöyle 45 yaşlarında bir vatandaş lazımdı :)

dizinin en olumsuz yanı konusunun çok karmaşık olması neden derseniz bir saate yakın süren ilk bölümü izlememe rağmen tam olarak konuyu kavrayamadım :) olay nerde geçiyor? hangi zamanda geçiyor bölüm başındaki enkazdan çıkan insanlar neyin nesiydi oraları meçhul :)) ya da çok anlaşılırdıda ben anlayamadım :) artık arkadaşlar izledikçe yorumlara bakıp hangi şıkkın doğru olduğuna karar vereceğim :)

@sürgünüm @Forumdash @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @Danger UA! @sokak sanati @yatutarsa @gundix123 @cevaa @Since2011 @turkuazz @cookies @MelankoliK @gözlemci

1x1. Bölüm

ben genel anlamda sevdim diziyi güzeldi:) @sürgünüm anlatırken sırf ben diziye bakmayayım diye sıkıcı olduğundan falan bashettmiş dizideki güzelliklerden bahsetmemiş :)

bir kere michelle monaghan (sarah) tek başına diziyi izleme sebebidir:) kadın biblo gibi kim kırk yaşında diyebilir ki? kadın 18 likleri cebinden çıkarır bozuk para gibi harcar:) birde üstteki elbiseyi çıkarma alışkanlığı kazansa dahada bir muhteşem olacak :)

ikincisi hugh dancy (cal ) bu adamı hannibal da da sevmiştim ilginç bir karakter burda aaron paul u gölgede bırakmış zaten çok değişik bir tip :) birde mary i öyle göndermeseydi ayağına gelen kısmetin değerini bilseydi keşke :) tabi marry nin babasına yaptıklarını takdir ettim o babaya öyle bir muamele şarttı :)

aaron paul a (eddie) gelelim, adamın tipi minyon burda çok iyi oynamasına rağmen michelle monaghan la birbirine yakıştıramadım kadının yanında çok çelimsiz kalıyor aaron, hala ergen gibi duruyor? aslında yaş olarak michelle arasında pek bir fark yok, ama aaron yaşının gerektirdiği ağırlığı yakalayamamış:) bunları eş olarak bize yutturanları kınıyorum :) hele birde nerdeyse kendi yaşıtı diyeceğimiz 18 lik bir oğlu olduğunu görünce olmamış dedim ? :) eddie rolüne daha bir oturaklı şöyle 45 yaşlarında bir vatandaş lazımdı :)

dizinin en olumsuz yanı konusunun çok karmaşık olması neden derseniz bir saate yakın süren ilk bölümü izlememe rağmen tam olarak konuyu kavrayamadım :) olay nerde geçiyor? hangi zamanda geçiyor bölüm başındaki enkazdan çıkan insanlar neyin nesiydi oraları meçhul :)) ya da çok anlaşılırdıda ben anlayamadım :) artık arkadaşlar izledikçe yorumlara bakıp hangi şıkkın doğru olduğuna karar vereceğim :)

@sürgünüm @Forumdash @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @Danger UA! @sokak sanati @yatutarsa @gundix123 @cevaa @Since2011 @turkuazz @cookies @MelankoliK @gözlemci
Bölüm başındaki kasırga altında kalanlardı. Bu arada deyinmeyi unutmuşum, karakterini pek sevemesem de Hugh Dancy’i de es geçilmeyecek kadar iyi oynamış.

Bölüm başındaki kasırga altında kalanlardı. Bu arada deyinmeyi unutmuşum, karakterini pek sevemesem de Hugh Dancy’i de es geçilmeyecek kadar iyi oynamış.

adamın hannibal da oynadığı karakterdede pek hayır yoktu ama oynadığı rollere tam oturan bir vatandaş :)
bende unuttuğum yeri söyleyeyim belki hatırlarsın mesela bölümün 31. dakikasında sarah eddie yi otele kadar arabayla takip ederken arkada çalan bir fon müziği vardı harikaydı, tam gerilim sahnesi olmuş gibiydi o müzikteki git geller muhteşemdi :)

Akşam ilk bölümüne bakacağım, indirmeye başladım bölümü şimdi.

Ula @sürgünüm @destere millet altyazı cıktı mı izlicem diyip konuya üşüşüp kaçmışlar. Siz bana baskıyla izlettirdiniz :F mahalle baskısına son:T:

Neyse öyle işte DareDevil'in 5.bölümü yerine 6.bölümü indirmişlğimee dua edin:X

Diziyi izledim. Aaron Paul hiç olmamiş baba figurune kadınla ben de yakıştıramadım. Bir iki bölüm sonra ayrılırlar. Eddie Marry'le yatar(aha yazdım kalsın burda) Adamın ergen suratı bu dizide dezavantaj olmuş. Yine BB'detki karakterine benzer içi acı dolu! Sanki ordaki rolünden kurtulamamiş...ağlamaları bb'deki kadar etkileyici değil.

Hugh Dancy'nin 3. dizisini izliyorum adam her role uyuyor gerçekten. Burada lider havası var, başlarda eh derken sonda yaptiği konuşmayla ben de alkışladım:F

Lip'in sevgilisi Mady'de burda @OzaN :A o da sanki Lipten ayrılınca buradaki tarikatımsı şeye katılmış da gibi:F buradan kurtulup shameless'e tekrar konuk olmuş gibiydi:F

@beyazsoy bugun tarikat marikat diye birşeye etiketlemiştin al bu dizi senlik:X şamanizm ayinleri mi mi dersin illunun gözünü gözümüze sokan semboller mi dersin yoksa scientology'e benzer şeyler :X ilgini çekiyorsa sen bi göz at.

En son sahnesi çok ilgimi çekti ve korktum 2.bölüme de yarın gece bakıcam inş.
İmdb'de baktiğimda 8.5+ puandı ama şimdi 7.9 gibi düşük puan almiş. Enteresan(b)
Şimdilik 8 vericem 2.bölüm daha iyiyse ilk bölümün puanını kesinlşkle düşürecem biraz sıkılmadım değil... 8/10

Ula @sürgünüm @destere millet altyazı cıktı mı izlicem diyip konuya üşüşüp kaçmışlar. Siz bana baskıyla izlettirdiniz :F mahalle baskısına son:T:

Diziyi izledim. Aaron Paul hiç olmamiş baba figurune kadınla ben de yakıştıramadım. Bir iki bölüm sonra ayrılırlar. Eddie Marry'le yatar(aha yazdım kalsın burda) Adamın ergen suratı bu dizide dezavantaj olmuş. Yine BB'detki karakterine benzer içi acı dolu! Sanki ordaki rolünden kurtulamamiş...ağlamaları bb'deki kadar etkileyici değil.

Hugh Dancy'nin 3. dizisini izliyorum adam her role uyuyor gerçekten. Burada lider havası var, başlarda eh derken sonda yaptiği konuşmayla ben de alkışladım:F

Lip'in sevgilisi Mady'de burda @OzaN :A o da sanki Lipten ayrılınca buradaki tarikatımsı şeye katılmış da gibi:F buradan kurtulup shameless'e tekrar konuk olmuş gibiydi:F

@beyazsoy bugun tarikat marikat diye birşeye etiketlemiştin al bu dizi senlik:X şamanizm ayinleri mi mi dersin illunun gözünü gözümüze sokan semboller mi dersin yoksa scientology'e benzer şeyler :X ilgini çekiyorsa sen bi göz at.

İmdb'de baktiğimda 8.5+ puandı ama şimdi 7.9 gibi düşük puan almiş. Enteresan(b)
Şimdilik 8 vericem 2.bölüm daha iyiyse ilk bölümün puanını kesinlşkle düşürecem biraz sıkılmadım değil... 8/10
Yok sagol ben postpaganizim dinlerin birleştirme hikayesinin zaten Amerikan itibaren pompolandigini biliyorum Türkiyede de gözünüze sokulmasına dikkat çektim.

1x2

Güzel gibi de değil gibi de True Detective'in ilk zamanlarını hatırlatıyor. Her şey anlaşılmaya başlayınca daha zevkli hale gelecektir. :)

Eddie'nin içinde bulunduğu durum gerçekten zor. Tarikattan ayrılsa kafasına sıkacaklar, ayrılmasa yuvası yıkılacak. Bakalım 14 gün hücrede kaldığı süre eşiyle arasındaki sorunları halletmeye yetecek mi? :)

Marry'e oral seks yaptırıp Sean ile birlikte olmasını söyleyen yüce gönüllü insan Cal, meğer tarikata çalışıyormuş. Tarikatın kurucusu bitkisel hayattaki herifin uyanmasıyla arkaplanındaki saçmalıkları daha net göreceğiz gibi. Bölümde de yine ailesi izin verdi diye çocukları zorla tarikata aldılar. Eddie'nin oğlu et yemiyor mesela, daha birçok saçmalık mevcut.
7.5/10

mahalle baskısı iyi olmuş ama sende diziyi beğenmişsin en olumsuz yanı aaron paul un rolüne uymamış olması onun haricinde briazda konu karşık başkada bir problemi yok :)
sen olayı anlayabildinmi dizi hangi zamanda hangi coğrafyada geçiyor :))

mahalle baskısı iyi olmuş ama sende diziyi beğenmişsin en olumsuz yanı aaron paul un rolüne uymamış olması onun haricinde briazda konu karşık başkada bir problemi yok :)
sen olayı anlayabildinmi dizi hangi zamanda hangi coğrafyada geçiyor :))
Ütopik bi dünya gibi geldi bana(b)

S01B02
@destere hani izliyordun :A bak izledim @sürgünüm kolumu çek :F
Kendilerince yeni dünya düzeni oluşturmaya çalişiyorlar. Artık işin içine medyada girdi ve murütleri coğalıyor. Girmek kolay cıkmak zor. Şu et olayını anlamadım. Muslumanlıktaki domuz etine göndermemiydi neydi? Neyse işte...

Eddie'nin hücre sahnesi güzeldi. Her bölüm sonu yılanlı yatalak sahnesine mi bağlanacaz:T:

Hee bunarada o gözü heryere yerleştirelim taam mı:A