1x1. Bölüm
ben genel anlamda sevdim diziyi güzeldi
@sürgünüm anlatırken sırf ben diziye bakmayayım diye sıkıcı olduğundan falan bashettmiş dizideki güzelliklerden bahsetmemiş
bir kere michelle monaghan (sarah) tek başına diziyi izleme sebebidir
kadın biblo gibi kim kırk yaşında diyebilir ki? kadın 18 likleri cebinden çıkarır bozuk para gibi harcar
birde üstteki elbiseyi çıkarma alışkanlığı kazansa dahada bir muhteşem olacak
ikincisi hugh dancy (cal ) bu adamı hannibal da da sevmiştim ilginç bir karakter burda aaron paul u gölgede bırakmış zaten çok değişik bir tip
birde mary i öyle göndermeseydi ayağına gelen kısmetin değerini bilseydi keşke
tabi marry nin babasına yaptıklarını takdir ettim o babaya öyle bir muamele şarttı
aaron paul a (eddie) gelelim, adamın tipi minyon burda çok iyi oynamasına rağmen michelle monaghan la birbirine yakıştıramadım kadının yanında çok çelimsiz kalıyor aaron, hala ergen gibi duruyor? aslında yaş olarak michelle arasında pek bir fark yok, ama aaron yaşının gerektirdiği ağırlığı yakalayamamış
bunları eş olarak bize yutturanları kınıyorum
hele birde nerdeyse kendi yaşıtı diyeceğimiz 18 lik bir oğlu olduğunu görünce olmamış dedim ?
eddie rolüne daha bir oturaklı şöyle 45 yaşlarında bir vatandaş lazımdı
dizinin en olumsuz yanı konusunun çok karmaşık olması neden derseniz bir saate yakın süren ilk bölümü izlememe rağmen tam olarak konuyu kavrayamadım
olay nerde geçiyor? hangi zamanda geçiyor bölüm başındaki enkazdan çıkan insanlar neyin nesiydi oraları meçhul
) ya da çok anlaşılırdıda ben anlayamadım
artık arkadaşlar izledikçe yorumlara bakıp hangi şıkkın doğru olduğuna karar vereceğim
@sürgünüm @Forumdash @OzaN @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @Danger UA! @sokak sanati @yatutarsa @gundix123 @cevaa @Since2011 @turkuazz @cookies @MelankoliK @gözlemci