CW The Originals 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sezon finalini izledinmi @Forumdash aorrowla birlikte en etkileyici sezon finalini yaptılar bence muhteşem bir sezon finaliydi herşeyiyle harikaydı
klausun babası süpernaturalda balthazar karakterinde en sevdiğim melekti castielden sonra tekrar originalsa dönmesine sevindim rebekahıda gördük klaus hope adını koydu kızına yanı umut demek anlamı konuşmaları klauusn çok etkiledi bu bölümde çok ağladım
son sahnedeki ufak kız klausun annesiydi ona anne diyen çocukta finndi galiba klausun kardeşelrindne birisi hem babası hemde annesi serbest kaldı geri döndüler yenii sezon harika olucak

the vampire diaries konusu daralmaya başladı bu diziyi çıkartmaları çok iyi oldu ya ilk sezonun son bölümlerine doğru bölümler çok iyidi .2.Sezon umarım aynı kalitede devam ederler .

1.sezon 21.bölüm;

Dizi cidden çok iyi gidiyor heyecan dorukta sezon finali yaklaştıkça ki diğer bölüm sezon finali ve beklenti büyük tabiki.

Hayley ve Klaus'un durumu ne olacak merak konusu daha doğrusu Marcel, Elijah vs.'nin de durumu merak konusu.
Kurtlar ise aldı başını gidiyor bakalım şehir kimin olacak.

1.sezon finali;

Süper bir finaldi tam her şey yerli yerine oturdu derken sonunda yine bombayı patlattılar.

Cadılardan acayip gıcık oldum özellikle o Sophie'nin yiğeni vardı kıvırcık siyah saçlı cadı acayip gıcık bi kızdı ölmesine sevindim.
Klaus ve Rebekah'lı sahne acayip duygusaldı. Esther mi uyandı geldi anne falan dedi o siyahi eleman ama anlamadım merak içinde bıraktılar yine.

Evet heyecanlıydı:9
Monique o kıvırcık saçlı kız
Evet ben de onu sevmiyordum
Parti vardı cadı partisi herkes davinaya hediye verecekti ama kız engel olmuştu

O gelen kadın evet annesi o kız son hasat kızıydı o da canlandı ama ruhu heralde annesi yani esther ele geçirdi kızın ruhunu.Yanındaki de bence kol
Cadıları neden sevmiyorsun ki
Rebekah dizinin ilk 3 bölümünde olacakmış senaristi açıkladı claire holt yani rebekahla çalışmak isetriz elbette diye röpörtaj vermişler
The Vampire Dairies izliyor musun?

Rebekah zaten olacaktır o aile elbet yeniden toparlanır bence.
Cadıları sevmeme nedenim son 2 bölümdeki
bebeğe
yaptıkları yüzünden.

İzliyorum onu da ama The Originals'da olduğu gibi son sezonun yarısını izledim daha sezonun yarısı duruyor.

İzle bence çok iyi

Tvd ye de başlıyorum benzerler demi
ayoll tvd nşn spin-ofu yani yan dizisi bu 2 dizi bağlantılı bu dzideki klaus ve kardeşleri tvd dizisinde oynadılar sonra aynı karakterler originalsa geçtiler bazen ortak bölümde oluyor nadirende olsa burdakı karakterlerin hikayesini daha iyi anlamak için tvd de izlemen bence iyi olur