'The Notebook' Dizi Oluyor!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,756
Puanı
1,061
'The Notebook' Dizi Oluyor!

205b4a01-012a-46c8-a087-f018453bdfea-150x150.jpg

Dünya çapında oldukça ilgi gören, hem gişe başarısı hem de yarattığı etkiyle en iyi romantik filmlerden biri olan "The Notebook" dizi oluyor!​

Amerika'nın en büyük ulusal kanallarından birisi olan CW televizyonunun başkanı Mark Pedowitz katıldığı panelde, The Notebook filminin dizisini çekmeyi planladıklarını açıkladı, ancak diziyle ilgili net bir açıklama yapmadı. Pedowitz müjdeyi şu sözlerle verdi:​

The Notebook insanların çok sevdiği bir kitap ve film oldu. Biz de dizisini çekmeyi umuyoruz. Diziyi 2’nci Dünya Savaşı sonrası dönemden başlatmayı düşünüyoruz, ancak ilk bölümle ilgili durum henüz netleşmedi​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Filmi çok beğenmiştim. Dizi olma fikri güzel ama film kadar etki yaratır mı bilemedim.

Filmi çok övüyorlar yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum. Filmlerin diziye çevrilmesine pek sıcak bakmıyorum genel olarak ama sürpriz yapabilir tabii. :)

Filmin oyuncularını çok severim ama berbat bir filmdi. Dünya'nın en klişe filmidir herhalde. Dizisi de ergen kızların yeni fenomeni olur muhtemelen.

@mrt-06 i süper portakal dizisiyle kaybettik zaten süper portakalla zehirledin o diziden sonra izlediği tek kaliteli dizi hatırlamıyorum :))
Selim ben Supernatural'ı bırakalı çok oldu aslında birkaç defa daha başlamak istedim ama olmadı maalesef. :D

Ayrıca CW dizilerinin nesi kalitesiz anlamadım şuan o kanaldan 2 dizim var The 100 ve The Flash ikisi de türünün en iyileri benim için. Bence sen fantastik dizi diye sevmiyorsun. :)

Selim ben Supernatural'ı bırakalı çok oldu aslında birkaç defa daha başlamak istedim ama olmadı maalesef. :D

Ayrıca CW dizilerinin nesi kalitesiz anlamadım şuan o kanaldan 2 dizim var The 100 ve The Flash ikisi de türünün en iyileri benim için. Bence sen fantastik dizi diye sevmiyorsun. :)
11.sezondan başla şuan 2 bölüm verldi güncel bu sezonu takip et son 2 yıldır böyle bir sezon izlemedik süpernaturalın ilk yıllarındakı heyecanı alıyoruz dizi tam senin istediğin kıvama geldi şu 2 bölümü izlesen eminimki devam ediceksin güncel yanı bu sezonu kaçırma derim
:A:A:A

the 100 yine the flash a göre görsel açıdan en azından daha güzel the flash ı hiç anlatma zevkler ve renkler diyelim en iyisi hiç tarzım değil:) the 100 bilimkurgu olarak başladı harikaydı gibi diyecektim sonra iş bozuldu çok fazla sulandırıldı:) bilimkurguyu bende severim ama biraz daha benlik olmalılar

bu arada süper portakal ı yarıda bırakman çok iyi olmuş devamını hiç merak etme tüm bölümler birbirinin aynısı :))

11.sezondan başla şuan 2 bölüm verldi güncel bu sezonu takip et son 2 yıldır böyle bir sezon izlemedik süpernaturalın ilk yıllarındakı heyecanı alıyoruz dizi tam senin istediğin kıvama geldi şu 2 bölümü izlesen eminimki devam ediceksin güncel yanı bu sezonu kaçırma derim
:A:A:A
11. sezon :))
iki sezon izlese yeterli gerisi hep birbirinin kopyası 11 sezon niye boşa kendini yorsunki :)

the 100 yine the flash a göre görsel açıdan en azından daha güzel the flash ı hiç anlatma zevkler ve renkler diyelim en iyisi hiç tarzım değil:) the 100 bilimkurgu olarak başladı harikaydı gibi diyecektim sonra iş bozuldu çok fazla sulandırıldı:) bilimkurguyu bende severim ama biraz daha benlik olmalılar

bu arada süper portakal ı yarıda bırakman çok iyi olmuş devamını hiç merak etme tüm bölümler birbirinin aynısı :))

11. sezon :))
iki sezon izlese yeterli gerisi hep birbirinin kopyası 11 sezon niye boşa kendini yorsunki :)
ayyy sen karışma ayoll hepsini izle demiyorum bende direk 11.sezondan güncel devam et diyorum bu sezon harika başladı yeni konu var aynı değil :A:A:A