Disney+ The Mandalorian - 2. Sezon Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060
The Mandalorian.pg.jpg

Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan The Mandalorian, Disney+’ta yayınlanmaya başladı. Iron Man, The Jungle Book ve son olarak The Lion King'in yeniden çevrimi gibi filmlerin yönetmeni olan Jon Favreau‘nun yaratıcısı olduğu dizi, yayınlanan ilk iki bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı.

Diziyle ilgili yorumlarınızı sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

1. Sezon Konusu: https://fav10.net/forum/threads/the-mandalorian-1-sezon-yorumları.291445/

Önemli Not: Dizi hakkında spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasaktır, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Spoiler butonu kullanmadan önce de hangi bölüme dair spoiler içerdiği, kitap veya diğer kaynaklardan spoiler içeriyorsa belirtilmelidir.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Geldi iki gözümün çiçeği... İlk bölümü izledim, yorumunu yaparım. Bu dizi bölüm bölüm yorumlanmayı hak ediyor...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2x1

Diziyi pek özlememişim sanırım. Godzillavari vasat bir bölümdü. Tabii bir dizi bölümü için bu kadar prodüksiyon yapabilme gücüne sahip olmaları etkileyici.

6/10

Geldi iki gözümün çiçeği... İlk bölümü izledim, yorumunu yaparım. Bu dizi bölüm bölüm yorumlanmayı hak ediyor...
Dedi ve yorum yapmayı unuttu :A
İki gözünün çiçeğine bu muamele yakışmadı :A
İsmi ilgimi çekti ama detaylarda türünün bana hitap etmediğini gördüm :A

• Güldürdün
Dedi ve yorum yapmayı unuttu :A
İki gözünün çiçeğine bu muamele yakışmadı :A
İsmi ilgimi çekti ama detaylarda türünün bana hitap etmediğini gördüm :A
Ahahaha kim önerdi sana bunu da bu konuyu hortlattın... :A Ama dizinin 2. sezonu özellikle sezon finali gerçekten muazzamdı... İki gözümün çiçeği denmeyi hak ediyormuş... :A

• Güldürdün
Ahahaha kim önerdi sana bunu da bu konuyu hortlattın... :A Ama dizinin 2. sezonu özellikle sezon finali gerçekten muazzamdı... İki gözümün çiçeği denmeyi hak ediyormuş... :A
Yok neyseki kimse önermedi :A bazinga sabah yorum firlatmis, öyle hortladi konu ve basligi görünce detaylara baktim :A

• Güldürdün
Yok neyseki kimse önermedi :A bazinga sabah yorum firlatmis, öyle hortladi konu ve basligi görünce detaylara baktim :A
Ben de yorumları eski sandım meğer konuyu takip etmiyormuşum görmemişim bazinganın yorumlarını... :A Şimdi anlaşıldı sebebi... :A Dizi baya kaliteli, Star Wars sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gerekiyor... :A

• Güldürdün
Ben de yorumları eski sandım meğer konuyu takip etmiyormuşum görmemişim bazinganın yorumlarını... :A Şimdi anlaşıldı sebebi... :A Dizi baya kaliteli, Star Wars sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gerekiyor... :A
Bu dizi bölüm bölüm yorumlanmayı hak ediyor...deyip yapmamissin, ben ona takildim en basta:A

• Güldürdün
2x3

Eh iştelik bir bölümdü. Mandalorian'ın farklı bi cinsi gibi olan değişik bir grupla karşılaştık bu bölümde. :A

Kurbağa çifti ve Yoda'nın onlarla ilişkisi çok iyiydi. :A

6/10

2x4 2x5

Bu sezon pek yükseldiğim bir bölüm olmadı şu ana kadar. Sadece Baby Yoda'lı kısımlar (yani Grigo muydu neydi yeni adı) ilgimi çekiyor diyebilirim. Okuldaki sahneleri olsun, Mando'nun ona kablo bağlattırmaya çalışması olsun çok iyiydi. :A

Bir de Gus Fring abimiz henüz ölmemiş. :A

Aksiyon kısımları eh iştelik kıvamda gidiyor...

7/10 7/10

2x6

Sezonun en iyi bölümüydü.

Grigo'nun kaçırılabilmesi şaşırttı, sezon finalinde kurtarırız diye umuyorum. :A

Eğer sezon finalinde çok tatmin edici bir şeyler olmazsa diziyi bırakırım gibi bu sezon, bu kadar yeter, doyduk çok şükür. :A

7/10

2x7

Heyecanlandıran bir takım olaylar yok değildi...

Ne demek Baby Yoda'sız bölüm çekmek derken dizideki ikinci muhteşem olay olan Mandalorian'ın kask çıkarması gerçekleşti. :A

Mando'nun içinde bir insan olduğunu unutuyoruz, bu şekilde hatırlatma iyi oluyor. Biz Covid-19 nedeniyle bir yıl dışarıda maske takmak zorunda kaldık diye perişan olduk, reyis 7/24 kask takıyor helal olsun. :A

7/10