ilk sezonu izledim çok güzeldi izlemediysen listene gönül rahatlığıyla ekleyebilirsinyaa bunu çok tavsiye ettiler oyunu da varmış ondan daha iyi dizi diyorlar from diziden sonra bakalım
listemde zaten de içimden seyretmek istediği geldiği zaman başlarım beklemede eywallah kardeşimilk sezonu izledim çok güzeldi izlemediysen listene gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin
fragmanın yayın tarihinden önce yayınlanmasıda ilginç olmuş biz yayın tarihini beklerken fragman geldiHeyecanla beklenen dizi The Last of Us 2. Sezonunun fragmanı yayınlandı. Bununla beraber dizinin 2. Sezonun ne zaman yayınlanacağı net belli değil. 2025 yılında yayınlanması bekleniyor.
Yakın zamanda açıklanır muhtemelen. İlgi çekmek amacıyla böyle yapmışlardır. Sonuçta günümüzde herşey reklamfragmanın yayın tarihinden önce yayınlanmasıda ilginç olmuş biz yayın tarihini beklerken fragman geldi
a gentleman in moscow diye bir diziye başladım ingiliz dizisiymiş bakalım nasıl bişey kore dizileri arasında birde bu olsunYakın zamanda açıklanır muhtemelen. İlgi çekmek amacıyla böyle yapmışlardır. Sonuçta günümüzde herşey reklam
Ben başladım mi bitiriyorum o yüzden yeni dizilerde sezounun bitmesini bekliyoruma gentleman in moscow diye bir diziye başladım ingiliz dizisiymiş bakalım nasıl bişey kore dizileri arasında birde bu olsun