FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

2x4

Evet gülmedim bende ama çokta kötü değildi bence. Tamam diğer karakterler gıcık hatta Melissa'nın bu bölümde yaptığı olayı sevmedim ama tüm suç senaristlerde bence.

Phil'e hayvan gibi davranılması çok kötüydü.Üstelik adam yangından kurtardı milleti yinede yaranamadı.

Son sahnede Todd nereye gitti acaba merak ettim.

7.0

@destere @sürgünüm @Çiğdem-

The Last Man on Earth 2.2

İlk bölümünde aşağısında bir bölümdü ben fazla beğenmedim açıkçası.

Bölümün ilk dakikaları Phil ve Carol'un birbirini araması ile geçti, bölüm sonuna kadar böyle geçecek diye düşünmüştüm ama beklediğimden kısa sürdü.

Bölüm sonunda diğerlerini görebildik sonunda ama çakma Phil olmasaydı iyi olurdu

Daha iyi bir bölüm olabilirdi diye düşünüyorum.

6/10.

The Last Man on Earth 2.3

Diğer bölüme göre daha iyiydi

Phil'e sonradan gelen bir dallama yüzünden hala Tandy diyorlar. Bence fazla uzatmadan bu çakma Phil'in diziden çıkması gerek.

Phil yaptığı yanlış hamle ile her şeyi mahvetti yine her zaman ki gibi.

Bölümün son sahnesi iyiydi.

7/10.

The Last Man on Earth 2.4

Peynir sahnesi neydi öyle?
İğrendim valla o sahneden

Bu bölümde grubun Phil'e hayvan gibi davranması gerçekten kötüydü ama Phil durumunu kötüleştirmek için elinden gelenin fazlasını yaptı bence.

Bölüm sonunda çıkan yangını söndürmesi ile cezadan kurtuldu ama gruba yine de yaranamadı.

Orta seviyede bir bölümdü.

6,5/10.

allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahah

allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahah

Çiğdem ne içip geliyorsan foruma, iyi kafa yapıyormuş harbiden.
Söyle bizde bilelim

@Castei de izliyor Chuck dizisine bakar mısınız, yok böyle dizi The Last Man on Earth'den daha eğlenceli ve güzel. Hatta kıyaslama bile kabul edilemez. @Harunnn60
Tamam listeme aldım bir bakarım.

hep aynı yorumları yapmış gibisin ayoll bölü sayılarına bakmadan aynı bölümü 3 defa gönderdin sandım şimdif ark ediyorum farklı bölümlermiş yorumların hep aynı geldi bana hahah
Evet @Castei ilkin bana da aynı gibi geldi.

hep aynı yorumları yapmış gibisin ayoll bölü sayılarına bakmadan aynı bölümü 3 defa gönderdin sandım şimdif ark ediyorum farklı bölümlermiş yorumların hep aynı geldi bana hahah

Bölümleri yorumun başında yazmıştım zaten nasıl göremedin, hayret

konuda en aşşağıya geldim aşşağıdan yukarıya çıkıyordum mesajalrının onlarına baktım sadece

Hee
Neyse The Walking Dead 6.sezon 1-2.bölümlerini izleyeyim. Bugün rekor kırdım herhalde 3 bölümden fazla yabancı dizi bölümü izleyerek