Ben TWD'yi izledim ama.bugün izleyelim işte twd yi hem sen daha last man ın son bölmünüde bitireceksin
Ben TWD'yi izledim ama.bugün izleyelim işte twd yi hem sen daha last man ın son bölmünüde bitireceksin
allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahahThe Last Man on Earth 2.4
Peynir sahnesi neydi öyle?İğrendim valla o sahneden
Bu bölümde grubun Phil'e hayvan gibi davranması gerçekten kötüydü ama Phil durumunu kötüleştirmek için elinden gelenin fazlasını yaptı bence.
Bölüm sonunda çıkan yangını söndürmesi ile cezadan kurtuldu ama gruba yine de yaranamadı.
Orta seviyede bir bölümdü.
6,5/10.
Nasıl yani Çiğdem?allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahah
allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahah
@Castei de izliyor Chuck dizisine bakar mısınız, yok böyle dizi The Last Man on Earth'den daha eğlenceli ve güzel. Hatta kıyaslama bile kabul edilemez. @Harunnn60allah canını almasın senin beee bende her beğendiğim mesaj neden aynı yorumları içeriyor diyorum meğer hepside senin mesajlarınmıs hahahah
odamı komedi@Castei de izliyor Chuck dizisine bakar mısınız, yok böyle dizi The Last Man on Earth'den daha eğlenceli ve güzel. Hatta kıyaslama bile kabul edilemez. @Harunnn60
odamı komedi
Şöyle söyleyim dizi izleyipte beğenmeyen yok. Bu zamana kadar bu diziyi nasıl farkedememişim şaşırıyorum. Gerçekten muhteşem bir dizi, ben bitmememesi için son sezonu saklıyorum.odamı komedi
Çiğdem ne içip geliyorsan foruma, iyi kafa yapıyormuş harbiden.Söyle bizde bilelim
hep aynı yorumları yapmış gibisin ayoll bölü sayılarına bakmadan aynı bölümü 3 defa gönderdin sandım şimdif ark ediyorum farklı bölümlermiş yorumların hep aynı geldi bana hahahNasıl yani Çiğdem?
Tamam listeme aldım bir bakarım.@Castei de izliyor Chuck dizisine bakar mısınız, yok böyle dizi The Last Man on Earth'den daha eğlenceli ve güzel. Hatta kıyaslama bile kabul edilemez. @Harunnn60
Evet @Castei ilkin bana da aynı gibi geldi.hep aynı yorumları yapmış gibisin ayoll bölü sayılarına bakmadan aynı bölümü 3 defa gönderdin sandım şimdif ark ediyorum farklı bölümlermiş yorumların hep aynı geldi bana hahah
hep aynı yorumları yapmış gibisin ayoll bölü sayılarına bakmadan aynı bölümü 3 defa gönderdin sandım şimdif ark ediyorum farklı bölümlermiş yorumların hep aynı geldi bana hahah
konuda en aşşağıya geldim aşşağıdan yukarıya çıkıyordum mesajalrının onlarına baktım sadeceBölümleri yorumun başında yazmıştım zaten nasıl göremedin, hayret
konuda en aşşağıya geldim aşşağıdan yukarıya çıkıyordum mesajalrının onlarına baktım sadece
HeeNeyse The Walking Dead 6.sezon 1-2.bölümlerini izleyeyim. Bugün rekor kırdım herhalde 3 bölümden fazla yabancı dizi bölümü izleyerek
kaçıncı sezonda şuan bu chuckHer diziyi önermem kolay kolay ama Chuck muhteşem. 1-2 bölüm şans verin dua edeceksiniz bana.@Harunnn60 @Çiğdem-
2007 - 2012 tarihleri arası yayınlanıp bitmiş. Sen zaten görür görmez Chuck'a aşık olursun, tam senlik.kaçıncı sezonda şuan bu chuck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?