carol olmasa dizide phil tek kalacak onun yükünü carol hafifletiyor başkada komediye uygun kimse yokCarol'u sende sevmeye başlamışsın.
January beceremiyor demiyelim ya tamam biraz farkındayım ama onun dizide olması lazım.
carol olmasa dizide phil tek kalacak onun yükünü carol hafifletiyor başkada komediye uygun kimse yokCarol'u sende sevmeye başlamışsın.
January beceremiyor demiyelim ya tamam biraz farkındayım ama onun dizide olması lazım.
Yapma şimdi sende geçen sezon çıksın diyordun.carol olmasa dizide phil tek kalacak onun yükünü carol hafifletiyor başkada komediye uygun kimse yok
geçen sezon umudumuz vardı daha iyisi gelir diyorduk sonra gelenleri görünce carol a dört elle sarıldık çünkü gelenler carol un tırnağı etmezYapma şimdi sende geçen sezon çıksın diyordun.
2x4
Bölümün sonu güzeldi onun dışında vasattı.
6/10Şu gruptan nefret ediyorum. Melissa oysa ne kadar tatlı biriydi, şimdi sinir bozucu gıcık biri olup çıktı. Phil'in yerinde olsam hiçbirini yangından kurtarmazdım.
Dünyada gerçekten böyle bir olay yaşansa normal insanlar bunların hiçbirini yapmaz, senarist neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Gerçi ben bu yazar ekibinin ne mal olduğunu üçüncü bölümden sonra anlamıştım. Tüm hikaye Phil'i cezalandırmaktan ibaret, Phil'de mazoşist midir nedir, niye bunlara bu kadar gebe kalıyor. Git gez dünyayı işte.2x4. Bölüm
yoğurt yeme sahnesi iğrençti nefret ettim o sahneden ?
bu bölüm phil tutsaklığıyla geçti ama çok sıkıcıydı dünyada insan yok onca konuşulacak konu yapılacak ilginç şeyler varken grup toplanmış phil i nasıl cezalandıralım hikayesine kafa yoruyor baştan sona phil sow şeklinde geçti diğerleri sadece arayı dolduran karakterler ses kısılma yerleri kendikendini cezalandırma yangın söndürme hikayeleri beni sıktı ..
işlenecek sürüyle konu var ama senarist üretim kabızı ?
melissa baştan beri bir katkı yapmadı bence ben senaristin yerinde olsam intihar ederim bu kadar ilginç bir malzemeden bu kadar soğuk hikayeler çıkarması başlı başına bir başarı)
aynen dünya bomboş yapacak onca şey varken gidip onun bunun k.çının dibinde niye dolaşırsın onuda anlamam işteDünyada gerçekten böyle bir olay yaşansa normal insanlar bunların hiçbirini yapmaz, senarist neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Gerçi ben bu yazar ekibinin ne mal olduğunu üçüncü bölümden sonra anlamıştım. Tüm hikaye Phil'i cezalandırmaktan ibaret, Phil'de mazoşist midir nedir, niye bunlara bu kadar gebe kalıyor. Git gez dünyayı işte.
elini çabuk tut yarım saatte kadar izlemezsen spoiler vereceğimBen izleyemedim 4.bölümü bu arada.
Annemle gece izlerim.elini çabuk tut yarım saatte kadar izlemezsen spoiler vereceğim
bu bölümde phil le todd u kovuyorlar bunlarda birbirlerine karşı ilgi duymaya başlıyor öyle ilginç bir bölümAnnemle gece izlerim.
Ya destere.bu bölümde phil le todd u kovuyorlar bunlarda birbirlerine karşı ilgi duymaya başlıyor öyle ilginç bir bölümtam @xemrexxx nin prenses bülentine dönüyor senaryo)
tamam zaten ufak bir tiyo vereyim dedim devamını anlatmamYa destere.Söyleme bir şey daha.Bak bende aynısını TWD'de yaparım. Zaten zor tutuyorum kendimi kimse muhabbet etmiyor.
daha izlemedinmi hanı yarın yarın dedin nerde bu yarınlar bir türlü gelmiyorYa destere.Söyleme bir şey daha.Bak bende aynısını TWD'de yaparım. Zaten zor tutuyorum kendimi kimse muhabbet etmiyor.
Yarın izleyeceğim.daha izlemedinmi hanı yarın yarın dedin nerde bu yarınlar bir türlü gelmiyor
neyse ben twd ye başlayayım bende onu çok erteledim sanırım iki bölüm falan yayınlandı daha size yetişirim yarınYarın izleyeceğim.
Ben Outlander'ı yarın bitirecegim haberin olsun.neyse ben twd ye başlayayım bende onu çok erteledim sanırım iki bölüm falan yayınlandı daha size yetişirim yarın
önce tw deye başlasak? zaten sezondan 2 bölüm falan yayınlanmış pazar yeni bölüm geliyorBen Outlander'ı yarın bitirecegim haberin olsun.Sınavlar başlıyor çıksın aradan.
Neyse kırmayayım seni o zaman.önce tw deye başlasak? zaten sezondan 2 bölüm falan yayınlanmış pazar yeni bölüm geliyor
bugün izleyelim işte twd yi hem sen daha last man ın son bölmünüde bitireceksinNeyse kırmayayım seni o zaman.Sen bana haber verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?