İlkin iyi gidiyordu. Sadece 3.bölümde sıkılmıştı. Sonra 8'e kadar geldi işte.aaaaa olmaz daha çok merak ettim şimdi hadi anlat
İlkin iyi gidiyordu. Sadece 3.bölümde sıkılmıştı. Sonra 8'e kadar geldi işte.aaaaa olmaz daha çok merak ettim şimdi hadi anlat
İlk sezonda komik yerler çoktu ya Phil'e baya bir gülmüştüm çoğu bölümde.1.bölüm çok iyi başladı bence ayy zaten bu dizi ilk sezonda çok komik değildi @OzaN @Harunnn60 ama tuhaf şekilde sıkmadan keyifli izlettiriyordu kendisini öyle kahkaha atarak izlediğim bölüm pek hatırlamıyorum 2 geçmez galiba ama hiç sıkıldığım bölüm olmadı açıkcası zaman su gibi akıyor vlla komedi pek olmamasına rağmen tuhaf şekilde bu diziyi izlerken
phil carol tek takılmaya umarım devam ederler diğerleirne hiçç gerek yok ben philin toplarına daha çok gülüyorum diğerlerine oranla hahaha
İlahi Çiğdem ya.1.bölüm çok iyi başladı bence ayy zaten bu dizi ilk sezonda çok komik değildi @OzaN @Harunnn60 ama tuhaf şekilde sıkmadan keyifli izlettiriyordu kendisini öyle kahkaha atarak izlediğim bölüm pek hatırlamıyorum 2 geçmez galiba ama hiç sıkıldığım bölüm olmadı açıkcası zaman su gibi akıyor vlla komedi pek olmamasına rağmen tuhaf şekilde bu diziyi izlerken
phil carol tek takılmaya umarım devam ederler diğerleirne hiçç gerek yok ben philin toplarına daha çok gülüyorum diğerlerine oranla hahaha
ilk 2-3 bölüm çok komikti sonra sakalları kesti o sarı çiyan kadın melisada diziye katılınca dizinin komedi yönü ölmüştü malesefİlk sezonda komik yerler çoktu ya Phil'e baya bir gülmüştüm çoğu bölümde.
Melissa yine çok güzel.2.bölümü izledim bende @Harunnn60 @OzaN @sürgünüm 🙂🙂🙂
bölümde komedi yönü yine biraz zayıf ama sıkmadan izlettirdi yine
ıyyyyyy melissa sahte phil ortaya çıktılar
ölen adam carolu yaratık sandı bence hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?