FOX The Last Man on Earth 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Fox'un dünyada kalan en son adamın hikayesini anlatan komedisi The Last Man on Earth geri dönüyor!

Emmy adaylıkları da kazanarak dikkatleri çeken dizide Emmy adayı Will Forte başrolde yer alırken ona Kristen Schaal eşlik ediyor.

Dizinin ikinci sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

ayyy yarın nete düşücek değilmi çok özledim vlla bunları ben fragmanlarda çok umut veriyor carol ve phil ağırlıklı olucak diğerleri olmayacak inş

Sezon sonlarına doğru baya kızmıştım ama ben de çok özledim. İnşallah iyi bir geri dönüş yapmayı başarır.

Carol ile hayat geçer mi ya.
Sesi bile çok sinir ediyor beni aynı çizgi film karakterleri gibi.
ayy tamam işte komediye uyuyor bence tipi ama diğerlerinin tipleri komediye uymuyor komedi için tip uyumuda çok önemlidir en basit örneği phil sakallı komediye uyuyor ama sakalsız uymuyor

ayy tamam işte komediye uyuyor bence tipi ama diğerlerinin tipleri komediye uymuyor komedi için tip uyumuda çok önemlidir en basit örneği phil sakallı komediye uyuyor ama sakalsız uymuyor
Sakal bıraktı merak etme.
Sakallı dolaşacak bu sezon.
Mellissa başrol olmalı yardımcı başrol beni kesmiyor.

Yok bu sezonda var. :
Ama seneye ayrılır belki sonuçta önceki dizisinde bayanlar arasında başroldü bu dizide nasıl 2.plan olmayı kabul etti anlamadım.
ayoll diziyi batıran bu kadındı zaten bencede bir an önce gitmeli 1.sezon hangi ahnesine gülebildin

ikinci sezon da bi patlama bekliyorum, umarım birinci sezondan daha iyi bir sezon izleriz

Brooklyn Nine-Nine dizimi daha çok özledim. The Last Man on Earth komedilerim arasında zayıf halkalardan. “Bir dizi nasıl bozulur” konusuna çok iyi örnek bir senaryosu var.

Annem'de izliyor bu diziyi. Birisiyle beraber izlemeyi seviyorum o yüzden yarına demiştim.
ayy benim annemi öldürsen izlemez yabancı dizi tvdede görürse kapattırıyor zaten bana daha doğrusu alt yazılır birşey izleme geleneği yok benim ailemde hatta sinir oluyorlar

ayy benim annemi öldürsen izlemez yabancı dizi tvdede görürse kapattırıyor zaten bana daha doğrusu alt yazılır birşey izleme geleneği yok benim ailemde hatta sinir oluyorlar
Benimkiler de çok sinir olurlardı zamanla alıştılar.
Valla tek başıma izlemekten sıkıldım artık biraz anlarsın senle durumumuz ortak.

Annem'de Fear TWD , TWD ve bu diziyi güncel izliyor.