xdragxx Süper Mod. Katılım 26 Şubat 2011 Mesajlar 51,666 Reaksiyon puanı 33,353 Puanı 1,060 Yaş 30 Konum ANKARA 28 Kasım 2021 #381 İlk 3 bölümü izleyip çok beğendim. Ama @bazinga çok yükselip sonrasında çok düşmüşsün korkuttun beni
bazinga Konu Sahibi Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,255 Reaksiyon puanı 51,807 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 28 Kasım 2021 #382 xdragxx' Alıntı: İlk 3 bölümü izleyip çok beğendim. Ama @bazinga çok yükselip sonrasında çok düşmüşsün korkuttun beni Genişletmek için tıkla ... Maalesef bu dizi aşırı iyi başlayıp aşırı kötüye dönüşenlerden. Başladığı düzeyde kalabilse Top 100'ümde ilk 20'yi zorlardı. Reactions: xdragxx
xdragxx' Alıntı: İlk 3 bölümü izleyip çok beğendim. Ama @bazinga çok yükselip sonrasında çok düşmüşsün korkuttun beni Genişletmek için tıkla ... Maalesef bu dizi aşırı iyi başlayıp aşırı kötüye dönüşenlerden. Başladığı düzeyde kalabilse Top 100'ümde ilk 20'yi zorlardı.
xdragxx Süper Mod. Katılım 26 Şubat 2011 Mesajlar 51,666 Reaksiyon puanı 33,353 Puanı 1,060 Yaş 30 Konum ANKARA 28 Kasım 2021 #383 bazinga' Alıntı: Maalesef bu dizi aşırı iyi başlayıp aşırı kötüye dönüşenlerden. Başladığı düzeyde kalabilse Top 100'ümde ilk 20'yi zorlardı. Genişletmek için tıkla ... Yapma ya çok heveslenmiştim ben yani şaheser beklemiyordum ama bu kadar düşecek olması üzdü.. Reactions: bazinga
bazinga' Alıntı: Maalesef bu dizi aşırı iyi başlayıp aşırı kötüye dönüşenlerden. Başladığı düzeyde kalabilse Top 100'ümde ilk 20'yi zorlardı. Genişletmek için tıkla ... Yapma ya çok heveslenmiştim ben yani şaheser beklemiyordum ama bu kadar düşecek olması üzdü..
Araf Emekli Katılım 25 Temmuz 2011 Mesajlar 37,904 Reaksiyon puanı 23,744 Puanı 1,060 Konum Aydın 28 Kasım 2021 #384 xdragxx' Alıntı: İlk 3 bölümü izleyip çok beğendim. Ama @bazinga çok yükselip sonrasında çok düşmüşsün korkuttun beni Genişletmek için tıkla ... Eyvah, @xdragxx yine buldu bir dizi ama tabii Seinfeld'i geçmesi imkansız. Seinfeld hep zirvede olacak. Reactions: xdragxx
xdragxx' Alıntı: İlk 3 bölümü izleyip çok beğendim. Ama @bazinga çok yükselip sonrasında çok düşmüşsün korkuttun beni Genişletmek için tıkla ... Eyvah, @xdragxx yine buldu bir dizi ama tabii Seinfeld'i geçmesi imkansız. Seinfeld hep zirvede olacak.
xdragxx Süper Mod. Katılım 26 Şubat 2011 Mesajlar 51,666 Reaksiyon puanı 33,353 Puanı 1,060 Yaş 30 Konum ANKARA 28 Kasım 2021 #385 Araf' Alıntı: Eyvah, @xdragxx yine buldu bir dizi ama tabii Seinfeld'i geçmesi imkansız. Seinfeld hep zirvede olacak. Genişletmek için tıkla ... Yahu tabii ki imkansız o kadar da değil ------ Bir dizinin Seinfeld'i geçmesi için her izlediğimde o günkü sinir, stresi üzerimden alması lazım o da pek mümkün değil. Yerlilerde aynı şey Geniş Aile için geçerli Reactions: Araf
Araf' Alıntı: Eyvah, @xdragxx yine buldu bir dizi ama tabii Seinfeld'i geçmesi imkansız. Seinfeld hep zirvede olacak. Genişletmek için tıkla ... Yahu tabii ki imkansız o kadar da değil ------ Bir dizinin Seinfeld'i geçmesi için her izlediğimde o günkü sinir, stresi üzerimden alması lazım o da pek mümkün değil. Yerlilerde aynı şey Geniş Aile için geçerli