2017 The Killing of a Sacred Deer / Kutsal Geyiğin Ölümü - Film Yorumları

Siz neden filmi gömdünüz? @destere @Çiğdem- Daha geçenlerde benzer film seyretmiştik
Get Out

Bu da psikolojik gerilimdi. Yine beyinleriyle oynama filan
ABD film endüstrisi neyin peşinde? Ben bu filmi izledim ya beynimle oynandıysa? B*ku yedik 😱

Sanırım Martin veledi herkesi etkisi altına alabiliyordu? Makarna yerken Nicole Kidman'ı da etkisi altına almaya çalişti sanırım? Markanayı yerken bazı cumleleri iki kere tekrarlayınca Get Out'daki fincan sahnesi gibi etkilendim tırstım

Neden/Nasıl gibi soruları cevalayamadılar ama filmin gerilimi iyiydi. Kötüleyemicem. Ama Colin Farell için şunu diyorum;Oğlanın evine dayandiğında "ananı da seni de istegin gibi s**cem" lafini eve yemeğe gittiğinde yapıcaktın. Bak karın olayın iç yüzünü öğrenmek için arkadaşina el işi yordam bile yaptı

Artık ölümü öyle kolay benimsemişler ki çocuk öldüğünde kızın "annnaaağ, baaabaaağğ gardaşim ölüyor gelin eğlencen var" der gibiydi güldürdü

Gerilimi iyi, psikolojik acıdan etkileyici ama bazı sorular takılınca kafanıza canınızı sıkıyor. 7/10

konu olarak çok değişik bir konu yakalanmış oraya dediğimiz bişey yokta uygulama fiyasko mesela diyorsun ben gerilimi aldım ben alamadım bir türlü çünkü zaten martin denen ergen aileye girmeden öncede aile gerilim yaşıyordu kendi aralarında geriliyorlardı mutlulukları yüzlerine değilde arkalarına vuruyordu sanırım

dediğin diğer sahneler işte spoilerda anlattığın ayrıntılar komik güzel sahnelerdi ama o kadar işte? asıl beni germesi lazımdı bir türlü gerilemedim

Buna benzer 2 film izledik birinde bakılacak en azından geyikler vardı diğerinde ise zenci oğlan en azından aksiyona girip insanları öldürüyordu yanı bakılak sahneler vardı

Ama bu filmde elde tutulucak hiçbirşey yoktu son sahnedeki birini vurma sahnesine kadar bomboş diyaloglarla hareketsiz filmin ortaları okadar boşki ben ne izledim diyorsun hiçbirşey yoktu filmde

Ama sevişme sahneleride öyle çok olmadı için 1 vermedim 2 verdim

Ailenin mutluluğunu şeyle kıyasla mesala
Marinden öncesi martinden sonrası diye
Öncesi, sonrasına göre mutlu görünüyor

1-2 sevişme seni nasıl rahatsız etmedi
Nicole Kidman her filmde çıplaklıgını sergiliyor mu? Eyes Wide Shut filminden sonra mı oldu acaba
@destere

kadın kendine güveniyor herkesin harcı değil bu
soyunuyor ama bakılacak çok şeyi var yani iyikide öyle bir katkı sunuyor filme

kadın kendine güveniyor herkesin harcı değil bu
soyunuyor ama bakılacak çok şeyi var yani iyikide öyle bir katkı sunuyor filme
Bir kız soyunmuştu ama sevişme falan olmadı yanı yoksa 1 e düşebilirdi puanım