hayır filmi geç sadece nicole kidman 5 puan ederdi@Forumdashı cesaretlendirmek için 5 verdin sanırım
hayır filmi geç sadece nicole kidman 5 puan ederdi@Forumdashı cesaretlendirmek için 5 verdin sanırım
Fiml bomboştu ayoll diğerinde en azından geyikler vardı bunda altarnatif bakacak bir şeyde yoktuhayır filmi geç sadece nicole kidman 5 puan ederdi
onun sitesini buldukmuFiml bomboştu ayoll diğerinde en azından geyikler vardı bunda altarnatif bakacak bir şeyde yoktu
Şu yeni buldum film biraz içimizi açar
Bir site bulsan iyi olur aramak zahmetli oluyoronun sitesini buldukmu
konu olarak çok değişik bir konu yakalanmış oraya dediğimiz bişey yokta uygulama fiyasko mesela diyorsun ben gerilimi aldım ben alamadım bir türlü çünkü zaten martin denen ergen aileye girmeden öncede aile gerilim yaşıyordu kendi aralarında geriliyorlardı mutlulukları yüzlerine değilde arkalarına vuruyordu sanırımSiz neden filmi gömdünüz? @destere @Çiğdem- Daha geçenlerde benzer film seyretmiştikGet Out
Bu da psikolojik gerilimdi. Yine beyinleriyle oynama filanABD film endüstrisi neyin peşinde? Ben bu filmi izledim ya beynimle oynandıysa? B*ku yedik 😱
Sanırım Martin veledi herkesi etkisi altına alabiliyordu? Makarna yerken Nicole Kidman'ı da etkisi altına almaya çalişti sanırım? Markanayı yerken bazı cumleleri iki kere tekrarlayınca Get Out'daki fincan sahnesi gibi etkilendim tırstım
Neden/Nasıl gibi soruları cevalayamadılar ama filmin gerilimi iyiydi. Kötüleyemicem. Ama Colin Farell için şunu diyorum;Oğlanın evine dayandiğında "ananı da seni de istegin gibi s**cem" lafini eve yemeğe gittiğinde yapıcaktın. Bak karın olayın iç yüzünü öğrenmek için arkadaşina el işi yordam bile yaptı
Artık ölümü öyle kolay benimsemişler ki çocuk öldüğünde kızın "annnaaağ, baaabaaağğ gardaşim ölüyor gelin eğlencen var" der gibiydi güldürdü
Gerilimi iyi, psikolojik acıdan etkileyici ama bazı sorular takılınca kafanıza canınızı sıkıyor. 7/10
konu olarak çok değişik bir konu yakalanmış oraya dediğimiz bişey yokta uygulama fiyasko mesela diyorsun ben gerilimi aldım ben alamadım bir türlü çünkü zaten martin denen ergen aileye girmeden öncede aile gerilim yaşıyordu kendi aralarında geriliyorlardı mutlulukları yüzlerine değilde arkalarına vuruyordu sanırım
dediğin diğer sahneler işte spoilerda anlattığın ayrıntılar komik güzel sahnelerdi ama o kadar işte? asıl beni germesi lazımdı bir türlü gerilemedim
Buna benzer 2 film izledik birinde bakılacak en azından geyikler vardı diğerinde ise zenci oğlan en azından aksiyona girip insanları öldürüyordu yanı bakılak sahneler vardıSiz neden filmi gömdünüz? @destere @Çiğdem- Daha geçenlerde benzer film seyretmiştikGet Out
Bu da psikolojik gerilimdi. Yine beyinleriyle oynama filanABD film endüstrisi neyin peşinde? Ben bu filmi izledim ya beynimle oynandıysa? B*ku yedik 😱
Sanırım Martin veledi herkesi etkisi altına alabiliyordu? Makarna yerken Nicole Kidman'ı da etkisi altına almaya çalişti sanırım? Markanayı yerken bazı cumleleri iki kere tekrarlayınca Get Out'daki fincan sahnesi gibi etkilendim tırstım
Neden/Nasıl gibi soruları cevalayamadılar ama filmin gerilimi iyiydi. Kötüleyemicem. Ama Colin Farell için şunu diyorum;Oğlanın evine dayandiğında "ananı da seni de istegin gibi s**cem" lafini eve yemeğe gittiğinde yapıcaktın. Bak karın olayın iç yüzünü öğrenmek için arkadaşina el işi yordam bile yaptı
Artık ölümü öyle kolay benimsemişler ki çocuk öldüğünde kızın "annnaaağ, baaabaaağğ gardaşim ölüyor gelin eğlencen var" der gibiydi güldürdü
Gerilimi iyi, psikolojik acıdan etkileyici ama bazı sorular takılınca kafanıza canınızı sıkıyor. 7/10
Ailenin mutluluğunu şeyle kıyasla mesalakonu olarak çok değişik bir konu yakalanmış oraya dediğimiz bişey yokta uygulama fiyasko mesela diyorsun ben gerilimi aldım ben alamadım bir türlü çünkü zaten martin denen ergen aileye girmeden öncede aile gerilim yaşıyordu kendi aralarında geriliyorlardı mutlulukları yüzlerine değilde arkalarına vuruyordu sanırım
dediğin diğer sahneler işte spoilerda anlattığın ayrıntılar komik güzel sahnelerdi ama o kadar işte? asıl beni germesi lazımdı bir türlü gerilemedim
1-2 sevişme seni nasıl rahatsız etmediBuna benzer 2 film izledik birinde bakılacak en azından geyikler vardı diğerinde ise zenci oğlan en azından aksiyona girip insanları öldürüyordu yanı bakılak sahneler vardı
Ama bu filmde elde tutulucak hiçbirşey yoktu son sahnedeki birini vurma sahnesine kadar bomboş diyaloglarla hareketsiz filmin ortaları okadar boşki ben ne izledim diyorsun hiçbirşey yoktu filmde
Ama sevişme sahneleride öyle çok olmadı için 1 vermedim 2 verdim
kadın kendine güveniyor herkesin harcı değil buAilenin mutluluğunu şeyle kıyasla mesalaMarinden öncesi martinden sonrası diyeÖncesi, sonrasına göre mutlu görünüyor
1-2 sevişme seni nasıl rahatsız etmediNicole Kidman her filmde çıplaklıgını sergiliyor mu? Eyes Wide Shut filminden sonra mı oldu acaba@destere
Ailenin mutluluğunu şeyle kıyasla mesalaMarinden öncesi martinden sonrası diyeÖncesi, sonrasına göre mutlu görünüyor
1-2 sevişme seni nasıl rahatsız etmediNicole Kidman her filmde çıplaklıgını sergiliyor mu? Eyes Wide Shut filminden sonra mı oldu acaba@destere
Bir kız soyunmuştu ama sevişme falan olmadı yanı yoksa 1 e düşebilirdi puanımkadın kendine güveniyor herkesin harcı değil busoyunuyor ama bakılacak çok şeyi var yani iyikide öyle bir katkı sunuyor filme
Bir kız soyunmuştu ama sevişme falan olmadı yanı yoksa 1 e düşebilirdi puanım
kadın kendine güveniyor herkesin harcı değil busoyunuyor ama bakılacak çok şeyi var yani iyikide öyle bir katkı sunuyor filme
Resim nerde?
Foto açılmadıkı neyseki
Foto açılmadıkı neyseki
Nicole'dan değil Colin'in elini hemen elini şeyine götürmesinden rahatsız oldu
Resim nerde?
aha böylenasıl çıkmıyor ya ben görüyorum
nasıl çıkmıyor ya ben görüyorum
Sansur uyguluyoruz artık öyle foto yokyine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?