TamamEn son spoiler yediğim zamanı bile hatırlamıyorum, okadar eski yani. 😎 Neyse bir sonraki konuya uğramam eğer diziyi denersem olur.
TamamEn son spoiler yediğim zamanı bile hatırlamıyorum, okadar eski yani. 😎 Neyse bir sonraki konuya uğramam eğer diziyi denersem olur.
Teşekkür ederimEline sağlık kardeşim ben açıkcası Babanın veya Annenin katil olabilceği kanısındyaım ama bakalım
İzleyip görecem bakalımTeşekkür ederim
Bende izlerken dizide birçok kişinin katil olabileceği düşündüm ama farklı biri çıktı
zamanında epey bir reklam yapmışsın zaten
Zamaninda baya uğraştım haklısınzamanında epey bir reklam yapmışsın zatenkilling inceleme, killingli günler, killingsiz hayat düşünemiyorum, killingir sofrasıbaşlıklarıyla toplaya toplaya anca üç kişiyi ikna edebildinsenden daha iyi bir performans bekliyorum bu sayı en azından beş olmalımesela @Çiğdem- le @xemrexxx nerdeyse izlemeye meyillenmişti sen, son darbeyi vurup diziye başlatamadın)
Zamaninda baya uğraştım haklısın
Evt o onları ikna ettim gibi ama sonra gücümü kaybedince forumda ikna edemedim ama ikna edicem
ben dizilerim noel tatiline girince o boşlukta bakıcam demiştim 18 güncel dizim var çünkü pazartesinden pazra hergün 2-3 tane var ama yavas yavas noel tatiline girmeye basladılar o boşlukta bakarım ilk bölüme demiştim ama bu akşam yada yarın ilk bölümümüne bakmaya çalısırım 🙂🙂🙂zamanında epey bir reklam yapmışsın zatenkilling inceleme, killingli günler, killingsiz hayat düşünemiyorum, killingir sofrasıbaşlıklarıyla toplaya toplaya anca üç kişiyi ikna edebildinsenden daha iyi bir performans bekliyorum bu sayı en azından beş olmalımesela @Çiğdem- le @xemrexxx nerdeyse izlemeye meyillenmişti sen, son darbeyi vurup diziye başlatamadın)
Sana özelde birsey yolladım gördün mü ? [emoji257] [emoji257] [emoji126] [emoji126]ben dizilerim noel tatiline girince o boşlukta bakıcam demiştim 18 güncel dizim var çünkü pazartesinden pazra hergün 2-3 tane var ama yavas yavas noel tatiline girmeye basladılar o boşlukta bakarım ilk bölüme demiştim ama bu akşam yada yarın ilk bölümümüne bakmaya çalısırım 🙂🙂🙂
sen özelden kıza çiçekmi gönderiyon napıyon ?Sana özelde birsey yolladım gördün mü ? [emoji257] [emoji257] [emoji126] [emoji126]
ilk bölümle kurtulamazsın devamınıda beklerizben dizilerim noel tatiline girince o boşlukta bakıcam demiştim 18 güncel dizim var çünkü pazartesinden pazra hergün 2-3 tane var ama yavas yavas noel tatiline girmeye basladılar o boşlukta bakarım ilk bölüme demiştim ama bu akşam yada yarın ilk bölümümüne bakmaya çalısırım 🙂🙂🙂
sen özelden kıza çiçekmi gönderiyon napıyon ?
ilk bölümle kurtulamazsın devamınıda bekleriz
hahaha kıskandınmı @destereSana özelde birsey yolladım gördün mü ? [emoji257] [emoji257] [emoji126] [emoji126]
Hayır Sandığın gibi değil
ne bilim çiçekler böcekler havada uçuşuyorHayır Sandığın gibi değilihanet etmem ben sana
Yok artıkne bilim çüçekler böcekler havada uçuşuyorbirde özelden sana neler gönderdim diye ekleme yapmışsınki insanın aklına binbir türlü şey geliyor
ne bilim çiçekler böcekler havada uçuşuyorbirde özelden sana neler gönderdim diye ekleme yapmışsınki insanın aklına binbir türlü şey geliyor
hahahah @destere sen iyice kendini aştın vlla artık benle sohbet edenleri sorgulamaya başladın sana hesap veriyorlar hahahahYok artıkneden öyle şeyler yaptığımı daha sonra anlatırım ama bu yaptığım şey senin işine yarayacak sen onu bil
[emoji127] [emoji132]
Aynenhahahah @destere sen iyice kendini aştın vlla artık benle sohbet edenleri sorgulamaya başladın sana hesap veriyorlar hahahah
Adam klasik ve tek naparsınAynen
@destere benide tedirgin ettin açıkçası neyse sonra Çiğdem bana açıklama yapti da bende anladım [emoji324] [emoji324] [emoji324]
Birde şu smiley "" çok kullanıyorsun "" şunları kullan biraz
O sorun değilde daha demin çiğdemi kıskandıAdam klasik ve tek naparsın
Hahah onlar ayrılmaz çift adam haklıO sorun değilde daha demin çiğdemi kıskandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?