The Killing |İnceleme

Eline sağlık kardeşim ben açıkcası Babanın veya Annenin katil olabilceği kanısındyaım ama bakalım

@KayıpSehir ve @sürgünüm bu diziyi sizde sevebilirsiniz
, incelememi okuyun
zamanında epey bir reklam yapmışsın zaten
killing inceleme, killingli günler, killingsiz hayat düşünemiyorum, killingir sofrası
başlıklarıyla toplaya toplaya anca üç kişiyi ikna edebildin
senden daha iyi bir performans bekliyorum bu sayı en azından beş olmalı
mesela @Çiğdem- le @xemrexxx nerdeyse izlemeye meyillenmişti sen, son darbeyi vurup diziye başlatamadın
)

Zamaninda baya uğraştım haklısın
Evt o onları ikna ettim gibi ama sonra gücümü kaybedince forumda ikna edemedim ama ikna edicem

Zamaninda baya uğraştım haklısın
Evt o onları ikna ettim gibi ama sonra gücümü kaybedince forumda ikna edemedim ama ikna edicem
ben dizilerim noel tatiline girince o boşlukta bakıcam demiştim 18 güncel dizim var çünkü pazartesinden pazra hergün 2-3 tane var ama yavas yavas noel tatiline girmeye basladılar o boşlukta bakarım ilk bölüme demiştim ama bu akşam yada yarın ilk bölümümüne bakmaya çalısırım 🙂🙂🙂

Sana özelde birsey yolladım gördün mü ? [emoji257] [emoji257] [emoji126] [emoji126]

Sana özelde birsey yolladım gördün mü ? [emoji257] [emoji257] [emoji126] [emoji126]
sen özelden kıza çiçekmi gönderiyon napıyon ?

ilk bölümle kurtulamazsın devamınıda bekleriz

ne bilim çüçekler böcekler havada uçuşuyor
birde özelden sana neler gönderdim diye ekleme yapmışsınki insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Yok artık
neden öyle şeyler yaptığımı daha sonra anlatırım ama bu yaptığım şey senin işine yarayacak sen onu bil
[emoji127] [emoji132]

ne bilim çiçekler böcekler havada uçuşuyor
birde özelden sana neler gönderdim diye ekleme yapmışsınki insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Yok artık
neden öyle şeyler yaptığımı daha sonra anlatırım ama bu yaptığım şey senin işine yarayacak sen onu bil
[emoji127] [emoji132]
hahahah @destere sen iyice kendini aştın vlla artık benle sohbet edenleri sorgulamaya başladın sana hesap veriyorlar hahahah

hahahah @destere sen iyice kendini aştın vlla artık benle sohbet edenleri sorgulamaya başladın sana hesap veriyorlar hahahah
Aynen
@destere benide tedirgin ettin açıkçası neyse sonra Çiğdem bana açıklama yapti da bende anladım [emoji324] [emoji324] [emoji324]

Birde şu smiley "
" seni çok ciddi gösteriyor "
" şunları kullan biraz

Son düzenleme: