The Killing |İnceleme

okduum şimdiokul açılmadan ilk 2 bölümünü ixlerim beğenirsem yarı yılda izlerim

Umarim beğenirsin
konusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerden

ben sinemalar.com sitesindende baktım biraz konusuna
özellikle =
Daha ilk sahnesinde bir dinginlik ve doğanın seslerine karışmış ayak sesleri çalıyor önce kulağınıza. İki tane koşan kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde

bu cümleyle beni yakalamayı başardı zaten ..
sessizlik dinginlik ve koşan iki kız daha ne isteyeyim
iki balta koşuyor dese orda bitmişti dizi

totoş dizisi değil la bu
ciddiymiş konusu, yani sen izleme bence

totoş dizisi belli senin ilgini çekmiş
senin totonla totoş dizileri arasında bir çekişme vAR birbirinize kaçıyonuz

Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorum

Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecek

Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorum

Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecek
zaten ilk bölümü izleyince bir çok konuda fikir sahibi olurum ona göre bakarız artık
anlattığın kadarıyla sonuna kadar bozmadan gidiyor demekki ilk bölümü beğendiğimiz an sonuna kadar rahat götürürüz..
ama şimdi değil, en azından 2 ay sonra...

Evet gerçekten dediğin gibi dizi atmosferini çok iyi koruyor @Forumdash da izledi onada sorabilirsin

tarihin bir önemi yok istediğin zaman Başla

@Çiğdem- destere ve Emre ızleyecek sen ? Galiba dizilerin ara verince başlayacaksin bir yorumunda öyle demiştin

@OzaN sana bildirim gelmedi galiba çoğu kişiye de gelmemiş olabilir @kaan955 dedi

@Çiğdem- destere ve Emre ızleyecek sen ? Galiba dizilerin ara verince başlayacaksin bir yorumunda öyle demiştin

@OzaN sana bildirim gelmedi galiba çoğu kişiye de gelmemiş olabilir @kaan955 dedi
Ben sadece şu tespitte bulundum, ilk yazdığın mesajı sonra editleyip sonra birini mentionlarsan bildirim gelmiyor. Yanılmıyorsam öyle. @OzaN

Bir ara anlık sistem hatası olarak düşündüm, sonra uğraşarak bu veriye uğraştım.

Doğruysa, paramı isterim.
Sistem açığı.
Bilemiyorum
bu arada bu diziyi izle bence , tabi yine kendi bildiğini yapacaksın ama şansımı deneyeyim dedim

Bilemiyorum
bu arada bu diziyi izle bence , tabi yine kendi bildiğini yapacaksın ama şansımı deneyeyim dedim
Söz verdiğimde tutarım.
Ama karakterleri beğenmedim, bu ayın ortasına kadar zamanım yok malesef, önce inceleyip bir ön tahlil yapmam lazım.

Söz verdiğimde tutarım.
Ama karakterleri beğenmedim, bu ayın ortasına kadar zamanım yok malesef, önce inceleyip bir ön tahlil yapmam lazım.
Karakterler çok gerçekçi yani senin benim gibi insanlar
yani şans vermelisin bence , ilk 2 bölümü izle bence karar verirsin diziyi çok araştırma bence sonra katilin kim olduğunu ögrenirsin kötü olur
direk izle bence

En son spoiler yediğim zamanı bile hatırlamıyorum, okadar eski yani. 😎 Neyse bir sonraki konuya uğramam eğer diziyi denersem olur.