2014 The Interview | Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2788710.jpg

The Interview (2014)

Türü: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Evan Goldberg, Seth Rogen
Senaryo: Dan Sterling (screenplay), Seth Rogen (story), Evan Goldberg (story), Dan Sterling (story)

Oyuncular:
James Franco
Seth Rogen
Lizzy Caplan
Randall Park
Diana Bang

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
İlgiyle izlenen bir talk show programı, piyasaya yeni giren yapımcıyla ve karizmatik sunucusuyla yayınlandığı televizyon kanalında başarıyla devam etmektedir. Televizyon dünyasının durmaksızın üreten fabrikası, işlerken pek çok sırrı örter ve karanlık ilişkileri gizler. Tutunmaya çalışırken bir dakikada boğazına kadar batılabilirken tuhaf olaylar da etrafında gelişmeye başlar. Yapımcı ve sunucu da şov dünyasının kendileriyle ilgili yaptığı planlardan habersizdir. Bu planların içinde Kuzey Kore'nin başındaki diktatörün suikast komplosu da yer almaktadır.

Filmin Fragmanı

Çok basit bir film olmasına rağmen siber savaş başlattı ortalığı yıktı geçti.Ama bildiğimiz Seth Rogen filmi.

Gayet eğlenceli buldum yine.Pineapple Express,Superbad ve This Is The End gibi.Ama yani yapılan reklamlardan dolayı hiç büyük beklentiye girmeye gerek yok.Vasatın üstü bir komedi filmi.

James Franco'yu karakterinden midir nedir beğenmedim.Seth Rogen ise ortalama bir performans.Randall Park Kim Jong-un'u güzel canlandırmış.Onun dışındaki oyunculuklar zayıf.

İzlerken hiç sıkılmadım ara sıra güldürdü ama çok da komik gelmedi bana.

Sonuç olarak Seth Rogen-James Franco ikilisini beğenenlerin seveceği bir film.

6.5/10

The Interview (2014)

interview.jpg

Reklam sektöründe çığır açan - istese,istemesede - muhtemelen adını en çok izlenen/bilinen filmlere yazdıracak bir yapım oldu daha doğrusu 2014 jenerasyonu için diyebiliriz. Film bence vasatın biraz üstü birazcık ucundan, 3-4 tane parça sayesinde ki bir tanesi resmen harika denilebilecek şekilde yerini aldı gösteride, izleyen herkes anlamıştır, firework ^^.

Film aslında çok berbat başladı, fareketler yapmacık vesaire geldi fakat daha sonra anladım ki bu orta ve finale hazırlık diye düşünmeye başladım çünkü çok çılgın şeyler yapıldı ve ben daha önce franco'yu bu tiplemede izlememiştim bununda etkisi olabilir ama olmuş yani James yakışmış. Seth'i ne zaman izlesem aaron tarzı bi ismi oluyor nedense veya karıştıryorla olabiliim ama ismini değiştirse garipsemem. Sonuç olarak güzel bir ikili izledik, fakat ben istediğimi alamadım anlık komedilerin bazıları çok yüksekti filmin gerikalanı çok boş kalmıştı.

Hele o tank sahnesi yok mu o dehşetti, yani olmasa boşuna izledim diyecektim yani kahkaha attım,1-2 dakika nerden baksan gülme modunda takılı kaldım gibi bir terim kullanabilirim. Ve ayriyeten kişisel düşüncem güzel bir mesaj verdiler ki Amerikalılar kendileriylede dalga geçerler ama ortada ciddi bir sorun var onu çok güzel anlattılar. Yani Ülkeni bazı şeylerden somutlayıp güçlü gözükmen halkını bazı şeylerden mahkum etmeni ve haksızlığı gerektirmez ben sonuna kadar destekliyorum Amerikayı bu görüşünden ötürü. Ama hack olayını film haketmiş bunuda geçmemek lazım.

Ve son olarak filmin en güzel müziği ve benim kişisel listemde olan müziklerden biri,

IMDb Puanı: 7.9 (87 bin giriş var)
Sinemalar.com: 7.4

Puanlar bayağı pohpohlanmış beklenildiği üzere, bu ekiple daha iyi işler çok rahat çıkartılırdı bence yinede şarkı için bile küçük bir itemeleyle,

Benim Puanım: 7.0

The Interview (2014)

interview.jpg

Reklam sektöründe çığır açan - istese,istemesede - muhtemelen adını en çok izlenen/bilinen filmlere yazdıracak bir yapım oldu daha doğrusu 2014 jenerasyonu için diyebiliriz. Film bence vasatın biraz üstü birazcık ucundan, 3-4 tane parça sayesinde ki bir tanesi resmen harika denilebilecek şekilde yerini aldı gösteride, izleyen herkes anlamıştır, firework ^^.

Film aslında çok berbat başladı, fareketler yapmacık vesaire geldi fakat daha sonra anladım ki bu orta ve finale hazırlık diye düşünmeye başladım çünkü çok çılgın şeyler yapıldı ve ben daha önce franco'yu bu tiplemede izlememiştim bununda etkisi olabilir ama olmuş yani James yakışmış. Seth'i ne zaman izlesem aaron tarzı bi ismi oluyor nedense veya karıştıryorla olabiliim ama ismini değiştirse garipsemem. Sonuç olarak güzel bir ikili izledik, fakat ben istediğimi alamadım anlık komedilerin bazıları çok yüksekti filmin gerikalanı çok boş kalmıştı.

Hele o tank sahnesi yok mu o dehşetti, yani olmasa boşuna izledim diyecektim yani kahkaha attım,1-2 dakika nerden baksan gülme modunda takılı kaldım gibi bir terim kullanabilirim. Ve ayriyeten kişisel düşüncem güzel bir mesaj verdiler ki Amerikalılar kendileriylede dalga geçerler ama ortada ciddi bir sorun var onu çok güzel anlattılar. Yani Ülkeni bazı şeylerden somutlayıp güçlü gözükmen halkını bazı şeylerden mahkum etmeni ve haksızlığı gerektirmez ben sonuna kadar destekliyorum Amerikayı bu görüşünden ötürü. Ama hack olayını film haketmiş bunuda geçmemek lazım.

Ve son olarak filmin en güzel müziği ve benim kişisel listemde olan müziklerden biri,

IMDb Puanı: 7.9 (87 bin giriş var)
Sinemalar.com: 7.4

Puanlar bayağı pohpohlanmış beklenildiği üzere, bu ekiple daha iyi işler çok rahat çıkartılırdı bence yinede şarkı için bile küçük bir itemeleyle,

Benim Puanım: 7.0

Bence de güzel mesajlar vermişler orada.Bir de o sahte market olayı falan gerçekten varmış.Gelen turistlere de yalanlar söyleniyormuş iyi gözükmek için.Ama Kim Jong-un'la aşırı dalga geçmişler bence iyi de olmuş ama hackleme olayını dediğin gibi ben de haklı buluyorum.

Bence de güzel mesajlar vermişler orada.Bir de o sahte market olayı falan gerçekten varmış.Gelen turistlere de yalanlar söyleniyormuş iyi gözükmek için.Ama Kim Jong-un'la aşırı dalga geçmişler bence iyi de olmuş ama hackleme olayını dediğin gibi ben de haklı buluyorum.
Kaç kişi izin alıpta ziyaretci olarak girebiliyor ki sanki. :D

Kim ile tankta kopma sahneleri şahaneydi ama. :Z

Kaç kişi izin alıpta ziyaretci olarak girebiliyor ki sanki. :D

Kim ile tankta kopma sahneleri şahaneydi ama. :Z
Aynen zaten genel olarak Kim'le takılma sahneleri güzeldi.Hele tankın içinde Firework'u söyledikleri sahne süperdi.:D Tankı da Sovyetler başkanı Stalin hediye etmiş orada da mesaj göndermişler.

Uzun yorum şurada: http://izleryazar.com/interview-2014/

Birkaç cümleyle özetlemek gerekirse...

Genel olarak güzel, eğlenceli film ama espri anlayışı olarak farklı olduğunu söylemek zor. Birkaç sene sonra unutulup gidecek filmlerden biri, yine de izlemeye değer. :):)

Bu arada benim de en çok beğendiğim kısım Firework'le ilgili olan kısımlardı. :D

6/10