Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

7.Bölüm aslında 5 den sonra açılması lazımdı bu tür dizilerin 4-5 de gayet iyiydi ama ne olduysa 6 ve özellikle 7.bölüm çok tutuktu vlla
@MasacRE- @DarkLegenD
Babayı izleyip durduk ayoll
Son sahnelerde öcü kızın kadınla yaşlı adama görünmesiyle vlla öcü gördüğüme sevinir oldum

Öcüsüz olmuyor bölümler
Bu arada birisi dizi sitesine yazmış şu dakıkada beyaz uzun saçlı birisi gözetliyor diye yanı sıkıntıdan öcüleri biz keşfetiyoruz ayoll

sekizi izledim daha sonra yorumlarım dokuzuncu bölümüde bugün tüketirim hızlanalım biraz elite i izleyeceğiz daha
twd izleyeceğiz

bir de sihirli sabrina var onu tek başıma izleyeceğim

Aaa ben sana en baştan beridir diyorum onun önerdiklerini boş ver diye artık benim tarafımda kalırsın sanırım
@MasacRE-

sıvadaşımız bize yanlış yapmaz dedik ama demekki yanlış yaparmış? keşke seni dinleseydimde zamanında @MasacRE- nin kadar kütük olduğunu anlayabilseydim hogatha
yanlıştan geçde olsa döndüm yani doğru yolu buldum artık, doğru yol senin gittiğin yoldur, aksini iddia eden yolludur

Ya çok zevksizsin, dizi her bölüm üstüne koydu.

İşim gücüm var uğraşamam
(Uğraştı
)
bu dizi yani hunting hill çok kaliteli başlamasan çok şey kaybedersin gelmiş geçmiş en iyi 100 dizi arasına rahatlıkla girebilir ..
elite ise zaten bize hitap ediyor herkes liseli olmuştur az çok ordan bir bağlantı kurmak mümkün diziyle
ama benim okuduğum okulda bir marina veya carla yoktu vardıda soyunmadıkları için tam net karşılaştıramıyorum ama burda herşey var

Castle Rock'u da çok övdünüz ama sonu itibariyle ne olduğunu gördük
Yine aynı hataları yapamam

Elite ise ergen Pis Yedili gibi yakıştırmalar yaptı sıvacı arkadaşlar emin değilim

Elite ise ergen Pis Yedili gibi yakıştırmalar yaptı sıvacı arkadaşlar emin değilim
arkadaşlarını boşver kendine kötü arkadaşlar edinmişsin onların etkisinden kurtul bir an önce

castle rock u övdük ama sonunda fecide gömdük yani biz kalite konusunda netiz doğruya doğru yanlışa yanlış

bu konuda sana katılıyorum malesef
@Çiğdem- im hogathamı kınıyorum, heleki en sevdiğim altıncı bölüm hakkında sıradan bir bölüm demesi beni derinden yaralamıştır
Ya çok zevksizsin, dizi her bölüm üstüne koydu.
Aaa son sahnesi dışında bir şey yoktu 6 da ama onu diziyi özetledi son sahne dedim zaten
Ama 7.bölümde hiçbir şey yok ayoll çok tutuk bir bölümdü bakalım 8 ne olacak
@MasacRE-

Kütük için başladığımız bir dizi dahaydı ama o bizim için diziye başlamıyor @destere fok gözünü açtı