'The Hateful Eight' Filminden İlk Fragman!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,770
Puanı
460
cats.jpg

Dönemimizin en önemli yönetmenlerinden biri sayılan Quentin Tarantino, bu yıl sinemaseverlerin karşısına 'The Hateful Eight' filmiyle çıkacak. Bu yıl ödül dönemi için iddialı olması beklenen filmin ilk fragmanı yayınlandı.
Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda; Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Kurt Russell gibi isimler bulunuyor!

Merakla bekliyoruz. Bu filmin The Revenant ile yakın zamanlarda çıkması da enteresan oldu. İkisi de western, ikisi de bol karlı ve Revenant'ın başrolü DiCaprio, Tarantino'nun bir önceki filmi Django'nun başrolüydü. İlginç geliyor bana bu durum. :):)

Filmde benim dikkatimi en çok Tim Roth çekti. Oscar adayı olabilir, demedi demeyin. :):) Samuel L. Jackson'ın da rolü fazla ve önemli bir oyuncu o da potansiyel Oscar adayı...

Tarantino'ya güveniyorum, iyi film olacaktır. :)

Gravity'den sonra ilk defa bu filme gideceğim kısmet olursa. Interstaller 'e gitmeyi niyetlenmiştim ama olmamıştı, bakalım bu olacak mı. Gerçi arada Yıldız Savaşları 7 de var.
İnşallah Türkiye'de erken çıkar da gideriz. Yoksa korsanı düştükten sonra vizyona girerse hiçbir anlamı kalmaz. :(

Fragman iyi sayılır ama ben yılın iki westerninden The Revenant'ı daha çok beğeneceğimi düşünüyorum. Oyunculuk olarak da mutlaka adaylık alacaktır bence. -özellikle yardımcı erkekte-

Müzikler iyi gibi görünüyor. Diğer adayları görmedim ama yılın iddialılarından olması muhtemel.

Yalnız o değil de yabancılarda aynı seslere sahip olan sayıları, kelimelerle birleştirme olayı çok havalı gözüküyor. Biz de ergen gibi duruyor. :D (bkz: h8ful 8 bkz: geliy10 mu? .ss)

Django Unchained kalitesine yakın bir film olursa bu yıl favori filmim olur. Fragman da onu gösteriyor. Channing Tatum'un fragmanda gözükmemesi iyi demek ki fazla sahnesi yok. Tim Roth ve Samuel Jackson da başarılı gözüküyor. Zaten başrollerdeki herkes Tarantino'yla daha önce çalışmış. Channing Tatum dışında yeni bir isim yok.

Bu filmi de merakla bekliyorum. Tarantino'dan Django Unchained'den sonra yeni bir western filmi izleyecek olmak güzel. Fragman fena gözükmüyor.