- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Daha başlamasam da sezona evet, olabilir.
Daha başlamasam da sezona evet, olabilir.
Sen bu sezona başladın mı, yorum yapmanı bekliyorum.Evet güzel olmuş eline sağlık.
Ben de başlamadım ama birkaç güne start verceğim. Sen de yorum yazarsın boş kalmasınDaha başlamasam da sezona evet, olabilir.
Ya evet bu bölümü ayağa kaldırmayı çalıştığım ilk dönemlerde çok iyi bir yere gelmişti. Dizi izlemeyi daha zevkli hale getiriyordu. Ben boşlamaya başlayınca baya zayıfladı ne yazık ki.Sen bu sezona başladın mı, yorum yapmanı bekliyorum.
Ben de başlamadım ama birkaç güne start verceğim. Sen de yorum yazarsın boş kalmasın
Eski yabancı dizi konularına bakıyorum da baya baya yorumlanıyormuş sayfalarca. Şimdi belli başlı diziler dışında yorum görmek zor. Forumun o dönemlerine denk gelmek isterdim.
Dizi izleme etkinlikleri falan varmış fark ettim.Ya evet bu bölümü ayağa kaldırmayı çalıştığım ilk dönemlerde çok iyi bir yere gelmişti. Dizi izlemeyi daha zevkli hale getiriyordu. Ben boşlamaya başlayınca baya zayıfladı ne yazık ki.
İzliyorum ama son bölümün Türkçe altyazısı daha düşmemiş. Yorum yapmaya üşenirim.Sen bu sezona başladın mı, yorum yapmanı bekliyorum.
Ben de başlamadım ama birkaç güne start verceğim. Sen de yorum yazarsın boş kalmasın
Eski yabancı dizi konularına bakıyorum da baya baya yorumlanıyormuş sayfalarca. Şimdi belli başlı diziler dışında yorum görmek zor. Forumun o dönemlerine denk gelmek isterdim.
Sen altyazısız izleyemez misin bölümünden utan.İzliyorum ama son bölümün Türkçe altyazısı daha düşmemiş. Yorum yapmaya üşenirim.
Kendime güvenmiyorum şimdilik.Sen altyazısız izleyemez misin bölümünden utan.
Daha iyi yorum beklerdim...İlk 4 bölümü izledim. Farklı bir dizi. Şimdilik ortalama gitmekte. Komedi oluşu iyi. Keyif verdi bazı bölümler.
1-4. bölüm
1. Bölüm
fena bir baslangic olmadi. ilk sahnede Eleanor'un ölüm sonrasi ilk sahnesini ve geldigi dünya hakkinda bilgi sahibi oluyoruz. Eleanor kendi hayatini anlatirken yanlis yere gelmis oldugunu anladim.
Eleanor nedeni ile bulunduklari yer baya karisti ve herkesin ayni giyside olup onun farkli olmasi o dünyadaki kötü kisi oldugu belli oldu fakat henüz kimse farkinda degil.
2-3-4. Bölüm
Giysi karmaşası düzeldi ve Eleanor, kendisine gelen notu yan komşusu olan kızın yolladığını düşündü fakat Jianyu (Jason) oluşu büyük sürpriz oldu. Konuşmaya başladıktan sonra ortalığın karışmasına vesile oldu
Sen gitmeden acele yazdım yorum. Bir an önce yap dedin.Daha iyi yorum beklerdim...
Neyse gittikçe o 8'e giderSen gitmeden acele yazdım yorum. Bir an önce yap dedin.
Benim de puanım 7.5 şimdilik. Keyifli çerezlik bir dizi. Olumsuz birşey yazmadım artı uzunca yazdım
Öyle umuyorumNeyse gittikçe o 8'e gider
İlk 4 bölümü izledim. Farklı bir dizi. Şimdilik ortalama gitmekte. Komedi oluşu iyi. Keyif verdi bazı bölümler.
1-4. bölüm
1. Bölüm
fena bir baslangic olmadi. ilk sahnede Eleanor'un ölüm sonrasi ilk sahnesini ve geldigi dünya hakkinda bilgi sahibi oluyoruz. Eleanor kendi hayatini anlatirken yanlis yere gelmis oldugunu anladim.
Eleanor nedeni ile bulunduklari yer baya karisti ve herkesin ayni giyside olup onun farkli olmasi o dünyadaki kötü kisi oldugu belli oldu fakat henüz kimse farkinda degil.
2-3-4. Bölüm
Giysi karmaşası düzeldi ve Eleanor, kendisine gelen notu yan komşusu olan kızın yolladığını düşündü fakat Jianyu (Jason) oluşu büyük sürpriz oldu. Konuşmaya başladıktan sonra ortalığın karışmasına vesile oldu
Bu dizinin heyecan yaratmadığı insanları anlayamıyorum. Bu kadar ilginç konuda bu kadar heyecansız kalabilmek tuhaf.1. Sezon:
İlk sezonu bitirdim. 5. bölüm durgundu ama sonra toparladı. Son bölümler güzeldi. 6. bölümdeki Friends sürprizi güzeldi
Final bölümü ters köşe oldu. Eleanor herşeyi çözdü ve aslında bu yer Kötü yermiş. Sonradan detayları düşününce akla yattı ve son sahnede herşeye baştan başlanıldı. İkinci sezonda benzer şeyler izlemeyiz umarım.
Çerezlik bir dizi ve komedi kısmı fena değildi.
Puanım 7.8
Diğer sezonların daha iyi olduğu yorumunu okudum. Umarım öyledir ama bu sezonda fena değildi.
Asıl heyecanlı gelmesine şaşırıyorum çok yapay ve sarı geliyordu bana da ama demek ki renk zevk meselesiymiş heyecanlar bile.Bu dizinin heyecan yaratmadığı insanları anlayamıyorum. Bu kadar ilginç konuda bu kadar heyecansız kalabilmek tuhaf.
Zaten herkesin hoşuna gitse bizim gibi örnekleri çok olur ama böyle olduğu sürece örnekleri çok çıkmaz mlsf..Bu dizinin heyecan yaratmadığı insanları anlayamıyorum. Bu kadar ilginç konuda bu kadar heyecansız kalabilmek tuhaf.
@xdragxx de sinir bozucu atmış. 7.8 kötü bir puan mı 😱 bazı bölümler durgundu. Senin yorumlara bak, sende bazı bölümler için durgun deyip 6 puan vermişsin, ben farklı bir şey yazmadım gayet keyifli bir dizi olduğunuda belirttimBu dizinin heyecan yaratmadığı insanları anlayamıyorum. Bu kadar ilginç konuda bu kadar heyecansız kalabilmek tuhaf.
1x4
İlk üç bölümün biraz altında kalsa da hiç fena değildi.
Kristen Bell harika ya. Her mimiğine ayrı hayran kalıyorum sırf onun için bile izlenir dizi.
7+ /10
1x5 1x6
Son iki bölümdür dizi düşüşte bence, ilgi çekiciliği azaldı. Yalnız konusu merakta bırakmayı sürdürüyor. En azından sezon sonuna kadar izlemeye devam ama bundan sonra haftalık değil de 3+4 şeklinde iki partta tamamlayacağım sezonu.
Kristen Bell sevgimizi göstermeyi unutmayalım tabii.
6/10 6/10
Senin o 1. sezon yorumuma sinir bozucu atmam benim diziyi izleme hevesimi yok etti.Zaten herkesin hoşuna gitse bizim gibi örnekleri çok olur ama böyle olduğu sürece örnekleri çok çıkmaz mlsf..
Puan değil sorun@xdragxx de sinir bozucu atmış. 7.8 kötü bir puan mı 😱 bazı bölümler durgundu. Senin yorumlara bak, sende bazı bölümler için durgun deyip 6 puan vermişsin, ben farklı bir şey yazmadım gayet keyifli bir dizi olduğunuda belirttim
Daha bir kaç gün önce Friendsi tekrardan bitirmiş biriyim ve bu puan gayet iyi