Tükürürüm senin kültürüne İstanbula gelKültür turu cnm.
Aaa yeni bölümü izlememiştim Çarpışma başlayana kadar aradan çıkartayım şuan konun sayende aklıma geldiSon reytinglere baktım FOX'u geçmişiz yine.
@xBUGRAx Forumun Gülbeni sonucta ona uygun hareket ediyor
Aaa kopyası ayol
Diyarbakır'dan uzak durO zaman ben Diyarbakır'a gideyim.
Günceldeyim zaten.Aaa yeni bölümü izlememiştim Çarpışma başlayana kadar aradan çıkartayım şuan konun sayende aklıma geldi
Sen kaçtasın güncele gelmek üzeresindir
Yazın inşallah.. Sen, Kaan, Melih ve ben.İstanbullular çoştu biz daha siftah yapmadık.
Ben size dalya yapamazsınız demedim yapsanız da bu diziden bir halt olmaz dedim.
100. bölüm IMDb'de 9.6 puan aldı yalnız.Ben size dalya yapamazsınız demedim yapsanız da bu diziden bir halt olmaz dedim.
The Flash'ın 100. bölümüne kadar gelmeyi başaran seçkin izleyici kitlesi tarafından verilen oylarla.100. bölüm IMDb'de 9.6 puan aldı yalnız.
Senle izlediğimiz bi dizi vardı ya Episodes, 100 kişi falan izliyordu keşke örgütlenip IMDb'de 10 puan verseydik belki dikkat çekip yeni sezon onayı alırdık.The Flash'ın 100. bölümüne kadar gelmeyi başaran seçkin izleyici kitlesi tarafından verilen oylarla.
Diziyi Türkiye'deki izleyenlerin yarısı bizim forumdandı.Senle izlediğimiz bi dizi vardı ya Episodes, 100 kişi falan izliyordu keşke örgütlenip IMDb'de 10 puan verseydik belki dikkat çekip yeni sezon onayı alırdık.