Vlla ben izlemeni öneririm özellikle arrow 7.sezon 9.bölümüYok ablacım güzeldi ama onları izlemem.Sen bana özet geçsen güzel olurdu.
Vlla ben izlemeni öneririm özellikle arrow 7.sezon 9.bölümüYok ablacım güzeldi ama onları izlemem.Sen bana özet geçsen güzel olurdu.
Joe olmasa da olur karisi daha tatli5x11'i izledim. Anam bu Joe nerde? Bölüm mü atladım öldü mü kaldı mı karısı var sadece.@Çiğdem- @Forumdash
Bu seneki düşmanı fazla abarttılar bence cırcır böceği gibi bir şey.Küçük kızın gizemi üzerinden gitmemeliler o konu daha iyi.
Joe olmasa da olur karisi daha tatliTebessüm yapıyor bana izlerkenBi yere gitti demişlerdi geçen haftason bölümü izlemedim henüz.
Joe çok etkisiz eleman kaldı yanı sen diyince Joe diye biriside vardı dizide evet dedim5x11'i izledim. Anam bu Joe nerde? Bölüm mü atladım öldü mü kaldı mı karısı var sadece.@Çiğdem- @Forumdash
Bu seneki düşmanı fazla abarttılar bence cırcır böceği gibi bir şey.Küçük kızın gizemi üzerinden gitmemeliler o konu daha iyi.
Joe çok etkisiz eleman kaldı yanı sen diyince Joe diye biriside vardı dizide evet dedim
Son bölümü bende bakmadım ama ters flash konusu yeniden açıldı oradan devam etsinler
Vay hainler Joe kaç kez ekibi kurtardı be.Joe olmasa da olur karisi daha tatliTebessüm yapıyor bana izlerkenBi yere gitti demişlerdi geçen haftason bölümü izlemedim henüz.
oldum olası sevmemişimdirVay hainler Joe kaç kez ekibi kurtardı be.
Karısı çok tatlı ama ben de sevdim.Küçük kız fenaaaa gözleri felfecil okuyor.
Yok XS Flash'tan bahsediyorum küçük kızdan kastım o.oldum olası sevmemişimdirkız buyudu mu? 😱 baya spoi yedik be
Hee ben zihin okuyan bebek sandımYok XS Flash'tan bahsediyorum küçük kızdan kastım o.
Barry hiç baba gibi durmuyor cidden sanki daha çok abi gibi.Hee ben zihin okuyan bebek sandımEvet o kız da cok tatli geliyor bana. Özellikle Barry'nin peşinden gidişi filanBarry'de azcık baba gibi davransa şükela olacak
Çeviriyorsa Barry'e bişey olmasın diyedirBarry hiç baba gibi durmuyor cidden sanki daha çok abi gibi.
İşte öyle tatlı duruyor ama bak kötü Wells ile işler çeviriyor.
Yaaa ben o Wells'in diziye dönmesini çok istiyordum zaten şu Sherqlok mu ne onu öldürüp yerine geçse ilk sezon gibi ekibi kandırsa harika olmaz mıydı.Çeviriyorsa Barry'e bişey olmasın diyedirSonucta kaybolacak bu herif
Wells sıktı beni. Tamam iyi oyuncu belli ve adama bi sürü tip yuklemişler. Sıkıyor.Yaaa ben o Wells'in diziye dönmesini çok istiyordum zaten şu Sherqlok mu ne onu öldürüp yerine geçse ilk sezon gibi ekibi kandırsa harika olmaz mıydı.@Çiğdem-
Ama onsuz da dizi olmuyor işte şahsen gözüm arıyor 4.sezondaki gitmese iyidi ilk sezonki Wells'e en yakın oydu.Wells sıktı beni. Tamam iyi oyuncu belli ve adama bi sürü tip yuklemişler. Sıkıyor.
Evet yer değiştirsin. Bu sherlock denen herif çok zeki değil
Yaaa ben o Wells'in diziye dönmesini çok istiyordum zaten şu Sherqlok mu ne onu öldürüp yerine geçse ilk sezon gibi ekibi kandırsa harika olmaz mıydı.@Çiğdem-
Reverse Flash herzaman en büyük düşmanı olarak kalmaya devam edecek BarrıyınWells sıktı beni. Tamam iyi oyuncu belli ve adama bi sürü tip yuklemişler. Sıkıyor.
Evet yer değiştirsin. Bu sherlock denen herif çok zeki değil
Spoi vermeyin yaa yarın izlicem. Bugun bir film izlicemReverse Flash herzaman en büyük düşmanı olarak kalmaya devam edecek BarrıyınKim gelirse gelsin yerini dolduramıyor bence Barrıyın salak kızını kandırmaya çalısıyor çünkü yok olmasına az süre kalmış inş o salak kızı kandırıp tekrar bela olur başlarına
8.Bölüm bahsettiğimiz zaten ilerisi daha görünmedi izlemişsindir herhaldeSpoi vermeyin yaa yarın izlicem. Bugun bir film izlicem
Sadece son bölümü izlemedim8.Bölüm bahsettiğimiz zaten ilerisi daha görünmedi izlemişsindir herhalde
Boş bir bölümdü 8 den ilerleme henüz yok ama ben onun iyi olmaya çalıstını sanmıyorum kafesten kurtulmaya o salak ecünüyyü kandırıyor bence vakti doluyor çünkü gitmesi lazımSadece son bölümü izlemedim
Ben de bugün izledim 5x12'yi, aksine çok beğendim. Soluksuz bir aksiyondu.12.Bölüm @Forumdash @mrt-06
Boş bir bölümdü barrıyın kızıyla geçti bir farklı evrene gidip bu sezonkı düşmanın yanındakı küçük kızı ikna etmeye çalıstı ama o velet kız bela olacak şimdide başlarına son sahnede sizi ben bitiricem dediBarrıyda tedavi uygulayacak cailtine ama killer halini seviyorum ben Ciskodan da daha faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?