ayy bu zoom a v2 dünyadakı barry diyenler var olabilirmi acaba2x7
Güzel bölümdü bence her zaman ki gibi samimi, heyecanlı.
Grodd olayı da tatlıya bağlanmış oldu böylece keşke ileriki bölümlerde ya da 3. sezonda bizim ekip Dünya-2'ye gitse gerçekten çok güzel bölümler izlerdik. Çünkü Dünya 2 bayağı farklı bir yer özellikle son kısım Maymunlar Cehennemi filmini hatırlattı bana.
Barry ve Babası ile olan sahneler güzeldi birde Barrry Iris'e niye atar yaptı anlamadım, sen anlamazsın ne? Ama Iris'im yine morarttı.Son sahneler harikaydı o kız melek herhalde.
Yeni Dr.Wells'i çok sevdim melek gibi bir adama benziyor ama ne olur ne olmaz fazla da güvenemiyorum bu dizi çok ters köşe yapıyor çünkü. .ss
8.5/10
@Çiğdem- @cookies @turkuazz @Titanium @vadikızı
Zoom kalıplı bir şey Barry'e hiç benzemiyor ki.ayy bu zoom a v2 dünyadakı barry diyenler var olabilirmi acaba
bunun altındanda wlls çıakrsa şaşırmam 1.sezon kendisini dövmüştü bile ters flahlaZoom kalıplı bir şey Barry'e hiç benzemiyor ki.
Bak buraya yazıyorum ya ara sezon finalinde ya da sezon finalinde Wells bizi şok edecek kesin bir şey çıkacak gibi ama o olduğunu sanmıyorum.bunun altındanda wlls çıakrsa şaşırmam 1.sezon kendisini dövmüştü bile ters flahla
o sözü söylerken cailtin ve diğerleride şaşırmış baktılarBak buraya yazıyorum ya ara sezon finalinde ya da sezon finalinde Wells bizi şok edecek kesin bir şey çıkacak gibi ama o olduğunu sanmıyorum.
Birde dikkatini çekti mi? Doktor Wells Grod'un sahnesinde sana bu şehri vercem hatırladın mı dediklerimi demişti madem v2'den geldi bu adam bunu söylediğini nerden biliyor.
Bak işte ipucu, çok gizemli.o sözü söylerken cailtin ve diğerleride şaşırmış baktılar
groodu tam yerine gönderdi grood zatn bir gezegenin imparatoru gibi birşeymiş ve oraya gelen inanları knotrol edip köle olrakmı ne kullaıyorlarmış yanı wells onu tam yerine gönderdi seninde dediğin gibi maymunlar cehennemi havası olusucak grootda tekrar ortaya çııcakalrdır
biliyorsun ocakta arrow ve flash dizisinden bir ortak dizi yapılıcakBak işte ipucu, çok gizemli.Müthiş olur ya umarım böyle bölümler izleriz peki Cisco'nun sevdiceği kız ne iş? Melek mi oluyor o?
İzlerim tabii kaçırmam.biliyorsun ocakta arrow ve flash dizisinden bir ortak dizi yapılıcak
Legends of Tomorrow ismi arrowdan 2-3 oyuncu katılıcak flashtan 2-3 oyuncu katılıcak
flashtan captan cold sonra profosor katılıcak ve o melek gibi görünen kız katılıcak meta insan sanırım o kız reklam amaçlı girdi diziye ocaktakı dizide oynamadan önce hikayesi işlenicek flashta çok kaliteli bir süeprkahraman dizisi geliyor yeni rekorları alan dizisi olabilir cw kanalının mutlaka sende izlemeye çalış
hahahah köye gittiğimizde hala o duyguyu yaşıyoruz malum kalolifer petek yok oralarda sobalı bizim köyün kışıda kar boyda oluyor
Soba'nın yerini hiçbir şey tutmaz.hahahah köye gittiğimizde hala o duyguyu yaşıyoruz malum kalolifer petek yok oralarda sobalı bizim köyün kışıda kar boyda oluyor
Zoom kalıplı bir şey Barry'e hiç benzemiyor ki.
hahah beklediğin gün geldi @TitaniumFlash, arrow ortak bölümü görme zamanı gelmedimi hala, araya serpiştirsinelrde biraz kızışsın ortalık.Bu yeni flash ağır abi çıktı.
mutlaka izle bu akşam harikaydı ve bölüm yarım kaldı büyük ihtimalle devamı yarın arrowda yayınlanıca heyecan devam edecek
9.bölüm güzledi mini sezon arasına girdi evet malesef ayy bekle şimdi@Çiğdem-
oha bölüm süperdi.Artık kıza açıklamalı flash olduğunu
Captan colt sıyrıldı işin içinden bakalım napcak
Öhe kötü adam zoom flashın güçlenmesini istiyormuş 😱 Doktorcuğumu tehdit etti.Onun yüzünden kötü adam olcak doktorcum
Şimdi 1.5 ay yokmuben taa yazın izleyebilirim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?