CW The Flash 2. Sezon Yorumları

@cookies tanıtım amaçlı girmiştir diziye çünkü o dizide oynayacak oyuncular arrow ve flashta oynamış oyuncular olucaklar bu kadında flashta kendini tanıtıp öyle geçicektir o diziye

5.bölüm bu arada çok güzel bir bölümdü gerçekten

şapkalı flash ve doktor wells kavgası çok komikti barry işi çok zor bence 2 akıl hocası çok fazla ikiside benim sözüm geçsin istiyor

wells kızının zoom tarafından tutulduğunu söylemiyor barryı kendisi öldürmeye çalışması

ayy bu arada @mrt-06 @cookies cailtin meta insan olucak diyordum olayı şimdi anladım v2 dünyadakı cailtinin görsel ikizi meta insan olarak gelicekmiş 2-3 bölüm sonra falan

Oha Caitlinin ikizimi gelecek 😱

Ohaaa yerimmmn

O kadını görmeye doyamıyordum şimdide 2.si geliyor

Bu arada lo Wells napsın garibim kızı o adamın elinde.Mecbur kızı için her şeyi yapcak

Barryninde ikizi gelsin

cailtin sezon finalinde meta insan olarak görünüyordu meğer v2 dünyadan gelen ikizi olarak görünüyormuş bende cailtin kötü tarafa geçecek diye bekliyordum

cailtin sezon finalinde meta insan olarak görünüyordu meğer v2 dünyadan gelen ikizi olarak görünüyormuş bende cailtin kötü tarafa geçecek diye bekliyordum

Lo sezon finalinde öyle bir şey mi vardı

Bende öyle bekliyordum ki o attığın resim aşırı güzeldi
Danielle Panabaker çoşturuyor

sezon finalinde barrıy solucan dleiğine koşarken 2.sezondan görüntüler verildi orada sarısın bir akdın görünüyordu o meta insan olarak cailtindi bende cailtin düşman olucak sanmıştım ama meğerse ikizi gelicekmiş zoom v2 dünyadan ikiz olan meta insanları gönderiyor

Catlien benim de favorim çok tatlı bir kız.

@Çiğdem- ben de sana bunu soracaktım Catlien meta insan olsa cihaz öterdi diyecektim ama paralel dünyalar konusuna girdiğimize göre dediğin mantıklı.

Catlien benim de favorim çok tatlı bir kız.

@Çiğdem- ben de sana bunu soracaktım Catlien meta insan olsa cihaz öterdi diyecektim ama paralel dünyalar konusuna girdiğimize göre dediğin mantıklı.

2-3 bölüme gelicekmiş aldığım duyuma göre halide şu olucak

6.bölüm bu sezonun şuana kadar en iyi bölümüydü @cookies @Titanium izleyin çabuk ayy @mrt-06 sende özellikle izle hemen

zoom a özel bir bölümdü bu zoom bencede siyah flash

doktor well kızını kurtarmak için barrıyle işbirliği yapıyormuş aa tam tahmin ettiğimiz gibi ama buda flasha hep yrdım edicek anlamında yanı bu sefer kötülük yapmaz galiba

zoom flah karşılaşmaı harikaydı son 10 dakıka ayy nefes almadan izledim gerçekten barrıy ı ordan oraya götürmesi çok sürükleyiciydi bu zoom ters flashtan bile güçlü😱😱😱

aaa barry sakatmı kaldı yanı bacaklarım tutmuyor dedi aman allahım

İzliyorum şuan bitince yazarım.

2x6

İzlerken heyecandan gözümden yaş geldi ne bölümdü. 😱

Bence 2 sezonu göz önüne alırsak sezon finalinden sonraki en iyi bölümdü bu bölümle rekor reytinge ulaşabiliriz.

Hata ettiler, ülen sen kim Zoom'la karşılaşmak kim? Barry felç kaldı bakalım ne olacak sanırım güçlerini kaybetmedi en azından. Cisco bir yolunu bulur umarım.

Ayrıca yer yer yine güldürdü şu Patty çok tatlı kız be.
Doktor Wells kötü değil sadece kızı için çabalıyor bu bölüm emin oldum...

10/10

@Çiğdem- @cookies @Titanium

şu 2 bölümüe unutma cnm ilk sezondan

doktor wellsin ters flash olduğunu öğrendiğimiz bölüm mini sezon arasıydı galiba o bölümde harikaydı hani kendisini dövüyordu wells ters flash olarak

ve ters flashın ciskoyu öldürüp flashın zaman yolcuğu yaptığı bölümde harikaydı hatta 9.9 puan almıştı o bölüm

Şu zamanda yolculuk yapılan bölüm demi 1 gün geriye gitmişti Barry. Doğru unutmuşum onu, çok sağlam bölümdü o da.

Şu zamanda yolculuk yapılan bölüm demi 1 gün geriye gitmişti Barry. Doğru unutmuşum onu, çok sağlam bölümdü o da.
aa şeyde var unuttuk bak

doktor wellsin öldüğünü onun yerine ters flashın geçtiği bölüm herşey açığa çıkmıştı o bölümde harikaydı sen şaşkınlıktan kedi gibi bakmıştın hanı hahah

7.bölüm biraz orta bölümü ama grood olduğu bölümler böyle oluyor genelde ben yinede bölümü beğendim
@mrt-06 @Titanium @cookies
wells ile spnunda takım oldular bu adam diziye çok yakışıyor tekrar ters flash kostumuylede gördük

barry ve babası sahneleri çok güzeldi ayrıca grood yano o gorilin olduğu bölümler benim hoşuma gidiyor bence güzeldi çizgi romanda zaten o goril kendisi gibi olan gorillerin lideriymiş bir gezegende şimdi oraya gitmiş oldu yanı yine bela olucaktır ergeç barryın başına maymunlar cehennemi gibi hahaha

şu ciskonun birlikte oluğu kızda meta insan ocaktakı dizie olucak bu dizide reklamını yapıyorlar

cnm benide etiketlesene bende izliyorum diziyi