Çok zorlama istersen Çiko, bu dediğin zor.ayoll bunlar birleştiklerinde profosor ronnienin içinde olmuyormuydu acaba ronniemi bu seferde profosorun içinde kaldı hahaha tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gece gece
Çok zorlama istersen Çiko, bu dediğin zor.ayoll bunlar birleştiklerinde profosor ronnienin içinde olmuyormuydu acaba ronniemi bu seferde profosorun içinde kaldı hahaha tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gece gece
bu diğer dünyadakı wells profosor v2 ünya diyordu yanı ölen weels değil cnm ben iyi adam diye düşünüyorum bu seferÇok zorlama istersen Çiko, bu dediğin zor.Hoş bu dizi garip öldü dediğimiz Wells çıktı karşımıza.
Onu anladım da iyi adam olduğunu nerden çıkardın.bu diğer dünyadakı wells profosor v2 ünya diyordu yanı ölen weels değil cnm ben iyi adam diye düşünüyorum bu sefer
gerçekteki wees iyiydi ama bizim sandığımız ters flashtı cnmOnu anladım da iyi adam olduğunu nerden çıkardın.Bölümün sonunda suratını görmedin mi şeytan gibi. Bence bu sefer işleri daha da zor olacak. İyiyim ayağı çekecek yine ama içi kötülük dolu olacak.
Aslında bu adam zaten iyiydi demi? İçine girmişti hani. (Tam anlatamadım işte sen anladın) Bu Dünya'da iyiyse paralel Dünya'da kötü karakterlidir.
Bazen anlamıyorum bu diziyi konu çok gelişti, açıldı, serpildi ne neydi karıştırıyorum.gerçekteki wees iyiydi ama bizim sandığımız ters flashtı cnm
şu zoom kim acaba ben şimdi onu merak ediyorum
tamamda hangi insan var o kostumun altında onu diyorumBazen anlamıyorum bu diziyi konu çok gelişti, açıldı, serpildi ne neydi karıştırıyorum.
Zoom'u zaten görmüştük 2. bölümde.
türkçe düblaj izleyemezsin türkçe alt yazılı oluyor ama alışırsın bence 1-2 bölüm izleyinceBen bu filmleri turkce dublajli nereden izlerim link var mi ?
Ben çocuklugumda zaten supernatural,smallville,chuck gibi dizileri izlerdim cnbc-eddn altyazili. Alisigim ama zor yav yazilari okumaktan goruntuleri goremiyosuntürkçe düblaj izleyemezsin türkçe alt yazılı oluyor ama alışırsın bence 1-2 bölüm izleyince
süpernatural çok güzl bir dizidir 11.sezon hala devam ediyoruz zevkle izlemeye onlarda vadi gibi 10 yıldır devam ediyorBen çocuklugumda zaten supernatural,smallville,chuck gibi dizileri izlerdim cnbc-eddn altyazili. Alisigim ama zor yav yazilari okumaktan goruntuleri goremiyosun
Ben çocuklugumda zaten supernatural,smallville,chuck gibi dizileri izlerdim cnbc-eddn altyazili. Alisigim ama zor yav yazilari okumaktan goruntuleri goremiyosun
Aslında aga The Walking Dead'in Türkçe dublajlısı var onu izleyebilirsin.süpernatural çok güzl bir dizidir 11.sezon hala devam ediyoruz zevkle izlemeye onlarda vadi gibi 10 yıldır devam ediyor
televizyonda alt yazılı bende izleyemiyorum bilgisayardan izlemelisin başka türlü konsantire olamıyorsun flash çok güzel bir fantastik dizi örümcek adam havası var sezonuda azken başlamanı öneririm
Kanalturk kalsinAslında aga The Walking Dead'in Türkçe dublajlısı var onu izleyebilirsin.Hatta Kanaltürk yayınlıyordu TR dublajlı.
Şu ygs yi atlatayim sonra izlerim. Tv de aliyoruz kendim indirir kendim seyrederim tvdensüpernatural çok güzl bir dizidir 11.sezon hala devam ediyoruz zevkle izlemeye onlarda vadi gibi 10 yıldır devam ediyor
televizyonda alt yazılı bende izleyemiyorum bilgisayardan izlemelisin başka türlü konsantire olamıyorsun flash çok güzel bir fantastik dizi örümcek adam havası var sezonuda azken başlamanı öneririm
Bu adam ölüp ölüp diriliyor anlamadım ki.Geçen bölüm belli ettilerdi, önümüzde ki bölüm nasıl yaşadığını anlatırlar heralde.
Birde yaşlı kurt bence ölüyor, çünkü yarısı kayıp yeniden bütünleşmezse ölümü olcak diye düşünüyorum.
evet ama şunuda unutmayalım benceYine aksiyonun eksik olmadığı bir bölümdü.
@Çiğdem- o oyuncu yorumuna katılıyorum hiç beğenmedim keşke farklı birini bulsalarmış.Pembe dizi yorumuna da katılıyorum aslında böyle bir şey bekliyordum mübarek tüm klişeleri yaşattılar bize diziye yakışmıyor böyle sahneler.
Yeni giren polis kız Catlien kadar tatlı çok sevdim ama Barry'nin kaderi Iris'di o yüzden fazla umutlanamıyorum.
Son sahne şok etti, çok çabuk karşılaştılar Barry ile Wells, gelecek bölüm iyi mi kötü anlarız ama Zoom'a şey ettiğine göre kötü değil.
8/10
@cookies @Titanium
evet ama şunuda unutmayalım bence
o adam doktor wells değildi onu öldürüp kılığına giren eobard trawne iydi well iyi bir adamdı yanı buda diğer v2 dğnyadakı wells olmalı yanı wells normalde iyi adam bence flasha yardım edicek zoom a karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?