Gece izleyeceğim yalnız yorumlar çok iyi yine doktor Wells ortalığı karıştırmış galiba.izledim tabi cnm yorum yapıcam birazdan sen izledinmi
bölümün süpriziydi o beee sen izlemeden neden yorum okuyorsunGece izleyeceğim yalnız yorumlar çok iyi yine doktor Wells ortalığı karıştırmış galiba.
İzleme şevki gelsin diye okuyorum spoisiz yorumları. Bazen izlemeden yatıyorum da. .ssbölümün süpriziydi o beee sen izlemeden neden yorum okuyorsun
Şuan izliyorum bölümü biraz sıkıcı gidiyor reklam arası verdim. Bitirince okuycam yorumunu.3.bölüm izledim biraz durgundu ama yinede güzel bir bölümdü
@mrt-06 @Titanium @cookies
captaind cold lu bölümler biraz durgun oluyor ama ayy bayılıyorum ben bu adama yaaa
captan cold ocak ayındakı dizide iyiler için savasıcaktı bu bölümde içindeki iyiliği görmüş olduk kız kardeşi için babasını hmen öldürdü
şapkalı flash çok iyi bir öğretmen oldu cailtinde ondan hoşlanıyor sanırım
ayy son sahnede doktor wells yine geldi bakalım bu sefer iyi birisimi olucak yoksa kötümü ayy kurtuluş yok bu heriften
biraz durgundu ama yinede güzel bir bölüm izle devam etŞuan izliyorum bölümü biraz sıkıcı gidiyor reklam arası verdim. Bitirince okuycam yorumunu.
O yaşlı profesörbiraz durgundu ama yinede güzel bir bölüm izle devam et
okadar basit bir şey olmucak merak etme sen bir bölümü tamamla yine olucak birşeylerO yaşlı profesör
Bölüm sonunda bayılınca şok olmuştum meğer tansiyonu düşmüş. Bu kadar basit bir neden beklemezdim bu diziden. Bu sezon sanki bölümler kopuk kopuk ilerliyor rayına oturamadı?
Tamam devam ediyorum peki şu gazetede İris seni kıskandım haberin ilk sayfada diyen kız PLL'deki kız değil mi? Hani şu gıcık olan Hanna'nın yakın arkadaşı.okadar basit bir şey olmucak merak etme sen bir bölümü tamamla yine olucak birşeyler
mona ydı galiba dizide adı vlla benziyor ama tam anlayamadım cnm omu değilmiTamam devam ediyorum peki şu gazetede İris seni kıskandım haberin ilk sayfada diyen kız PLL'deki kız değil mi? Hani şu gıcık olan Hanna'nın yakın arkadaşı.
Pllyi bırakmamıştır heralde 7 saniyelik rol içinmona ydı galiba dizide adı vlla benziyor ama tam anlayamadım cnm omu değilmi
onun lup olamamsı çokta önemli dğeil aslındaPllyi bırakmamıştır heralde 7 saniyelik rol için
Bölüm çok güzeldi, ilk 15-20 DK'sı sıkıcı olsa da kalan kısımlar şok, wefad içinde izledim. Sonunda profesöre ne oldu öyle tövbe estağfurullah mavi, kırmızı sonra gözler siyah falan tırstım. O adamda bir iş var ama çözemedim hala.
Snart'ın kız kardeşi ne kadar güzel bir şey, Cisco çok şanslı.
Doktor Wells kesin o geçitten gelecek diyordum yanılmadım yine. Iris'in anne olayı da fazla uzamaz umarım, pembe dizi değil bu sonuçta. Ama babasının gerçekleri anlattığı yerde gözlerim doldu.
Catlien de ne çabuk unuttu daha yeni öldü adam hemen diğer Flash'a vurulmuş. .ss
Bu arada Barry ne ara gidip kostümünü aldı da geldi o kadar hızlı olması imkansız hadi gitti aldı diyelim Cisco görmeyecek mi tam önünde kostüm yeri çünkü. O kısımda mantık hatası vardı.
@cookies @Çiğdem- @Titanium
9/10
ayoll çocuk zamanda yolculuk yapıyor en ordakı hızınamı takıldın
profoor iğer çocukla birleştiğinde ateşten meta insan oluyordu şimdi tek basına meta insan olmaya basladı galiba yine ateş adama dönüştü son sahnede
acaba şu öldü sandıkları çocuk profosorun içindemi kaldı hahaha
Sonuçta ortada bir mantıksızlık var dile getirmem gerekiyordu.
Hani geçmişti yeniden mi dönüşmüş. Yeni gelen polis ile Barry aşk yaşayacak gibi, İris neden hala Barry ile olmuyor bu sezon olurlar diye düşünmüştüm.
Kız Allah seni ne yapmasın. Nasıl içinde kalsın o adam ahaha. Kasırganın içinde uçtu gitti zavallı.