CW The Flash 2. Sezon Yorumları

3.bölüm izledim biraz durgundu ama yinede güzel bir bölümdü :love1::love1:
@mrt-06 @Titanium @cookies
captaind cold lu bölümler biraz durgun oluyor ama ayy bayılıyorum ben bu adama yaaa :A:A:A

captan cold ocak ayındakı dizide iyiler için savasıcaktı bu bölümde içindeki iyiliği görmüş olduk kız kardeşi için babasını hmen öldürdü :Z:Z:Z

şapkalı flash çok iyi bir öğretmen oldu cailtinde ondan hoşlanıyor sanırım :A

profosor diğer ölen çocuk olmadanda ateş meta insana dönüşücek gibi görünüyor profosorde ocaktakı diziye geçiş yapıcak zaten 🙂🙂🙂

ayy son sahnede doktor wells yine geldi bakalım bu sefer iyi birisimi olucak yoksa kötümü ayy kurtuluş yok bu heriften :F:F:F

Son düzenleme:
3.bölüm izledim biraz durgundu ama yinede güzel bir bölümdü :love1::love1:
@mrt-06 @Titanium @cookies
captaind cold lu bölümler biraz durgun oluyor ama ayy bayılıyorum ben bu adama yaaa :A:A:A

captan cold ocak ayındakı dizide iyiler için savasıcaktı bu bölümde içindeki iyiliği görmüş olduk kız kardeşi için babasını hmen öldürdü :Z:Z:Z

şapkalı flash çok iyi bir öğretmen oldu cailtinde ondan hoşlanıyor sanırım :A

ayy son sahnede doktor wells yine geldi bakalım bu sefer iyi birisimi olucak yoksa kötümü ayy kurtuluş yok bu heriften :F:F:F
Şuan izliyorum bölümü biraz sıkıcı gidiyor reklam arası verdim. :A Bitirince okuycam yorumunu. :D

biraz durgundu ama yinede güzel bir bölüm izle devam et :F:F:F
O yaşlı profesör
Bölüm sonunda bayılınca şok olmuştum meğer tansiyonu düşmüş. Bu kadar basit bir neden beklemezdim bu diziden. :F Bu sezon sanki bölümler kopuk kopuk ilerliyor rayına oturamadı? :D

O yaşlı profesör
Bölüm sonunda bayılınca şok olmuştum meğer tansiyonu düşmüş. Bu kadar basit bir neden beklemezdim bu diziden. :F Bu sezon sanki bölümler kopuk kopuk ilerliyor rayına oturamadı? :D
okadar basit bir şey olmucak merak etme sen bir bölümü tamamla yine olucak birşeyler :F

@Çiğdem- ve diğer Fılaşçılar :A
Hahaytt yeni gelen poliste bir felicity havası sezdim.Barryle olsunlar da işte.O lanet iris de gitsin diziden.Bir dahada hiçbir dizi veya filmde onu görmek istemiyorum.

Captan coltun kardeşi de olur inşallah ocaktaki dizide :love1:

Aaa senaristler bizle maytap mı geçiyor :F

Yine bu doktor geldi öldüremiyoruz efenim solucan gibi kesiyoz kesiyoz daha çok ürüyor.s .s .s

Ama bu doktor heralde diğer dünyadaki en hızlı flash (b)

Ane yaşlı adama noldu öyle mavi ateş oldu çokk seksi :Z

Pllyi bırakmamıştır heralde 7 saniyelik rol için (b)
onun lup olamamsı çokta önemli dğeil aslında :F:F:F
doktor wells hakkında
diğer v2 dünyadakı wells geldi ama zomm değil bence cnm zoom bakası olması lazım bu doktor wells iyi olan bile olabilir :F

2x3

Bölüm çok güzeldi, ilk 15-20 DK'sı sıkıcı olsa da kalan kısımlar şok, wefad içinde izledim. Sonunda profesöre ne oldu öyle tövbe estağfurullah mavi, kırmızı sonra gözler siyah falan tırstım. O adamda bir iş var ama çözemedim hala. :D

Snart'ın kız kardeşi ne kadar güzel bir şey, Cisco çok şanslı. :love1:

Doktor Wells kesin o geçitten gelecek diyordum yanılmadım yine. :F Iris'in anne olayı da fazla uzamaz umarım, pembe dizi değil bu sonuçta. :( Ama babasının gerçekleri anlattığı yerde gözlerim doldu.

Catlien de ne çabuk unuttu daha yeni öldü adam hemen diğer Flash'a vurulmuş. .ss

Bu arada Barry ne ara gidip kostümünü aldı da geldi o kadar hızlı olması imkansız hadi gitti aldı diyelim Cisco görmeyecek mi tam önünde kostüm yeri çünkü. O kısımda mantık hatası vardı. :D

@cookies @Çiğdem- @Titanium

9/10

Bölüm çok güzeldi, ilk 15-20 DK'sı sıkıcı olsa da kalan kısımlar şok, wefad içinde izledim. Sonunda profesöre ne oldu öyle tövbe estağfurullah mavi, kırmızı sonra gözler siyah falan tırstım. O adamda bir iş var ama çözemedim hala. :D

Snart'ın kız kardeşi ne kadar güzel bir şey, Cisco çok şanslı. :love1:

Doktor Wells kesin o geçitten gelecek diyordum yanılmadım yine. :F Iris'in anne olayı da fazla uzamaz umarım, pembe dizi değil bu sonuçta. :( Ama babasının gerçekleri anlattığı yerde gözlerim doldu.

Catlien de ne çabuk unuttu daha yeni öldü adam hemen diğer Flash'a vurulmuş. .ss

Bu arada Barry ne ara gidip kostümünü aldı da geldi o kadar hızlı olması imkansız hadi gitti aldı diyelim Cisco görmeyecek mi tam önünde kostüm yeri çünkü. O kısımda mantık hatası vardı. :D

@cookies @Çiğdem- @Titanium

9/10
ayoll çocuk zamanda yolculuk yapıyor en ordakı hızınamı takıldın:F

profoor iğer çocukla birleştiğinde ateşten meta insan oluyordu şimdi tek basına meta insan olmaya basladı galiba yine ateş adama dönüştü son sahnede:F

acaba şu öldü sandıkları çocuk profosorun içindemi kaldı hahaha:F

ayoll çocuk zamanda yolculuk yapıyor en ordakı hızınamı takıldın:F

profoor iğer çocukla birleştiğinde ateşten meta insan oluyordu şimdi tek basına meta insan olmaya basladı galiba yine ateş adama dönüştü son sahnede:F

acaba şu öldü sandıkları çocuk profosorun içindemi kaldı hahaha:F
Sonuçta ortada bir mantıksızlık var dile getirmem gerekiyordu. :A

Hani geçmişti yeniden mi dönüşmüş. :( Yeni gelen polis ile Barry aşk yaşayacak gibi, İris neden hala Barry ile olmuyor bu sezon olurlar diye düşünmüştüm. :A

Kız Allah seni ne yapmasın. :F Nasıl içinde kalsın o adam ahaha. :F Kasırganın içinde uçtu gitti zavallı. :F

Sonuçta ortada bir mantıksızlık var dile getirmem gerekiyordu. :A

Hani geçmişti yeniden mi dönüşmüş. :( Yeni gelen polis ile Barry aşk yaşayacak gibi, İris neden hala Barry ile olmuyor bu sezon olurlar diye düşünmüştüm. :A

Kız Allah seni ne yapmasın. :F Nasıl içinde kalsın o adam ahaha. :F Kasırganın içinde uçtu gitti zavallı. :F
ayoll bunlar birleştiklerinde profosor ronnienin içinde olmuyormuydu acaba ronniemi bu seferde profosorun içinde kaldı hahaha tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma gece gece :F:F:F