CW The Flash 1. Sezon Yorumları

cnm bu havayı kontrol eden adam yine olucak tabikide o bir yere gitmedi flah yakalayamadı sonucta

captain cold ve kız kardeşi gelecek bölümde ortaya çıkıcaklar 16.bölümde yani
ayol bu flashta ne kadan güçsüz bişi çıktı güçsüzleri yakaliyor böyle güçlüleri yakalayamiyor .ss .ss

Aaa super gelsinler gelsinler

ayol bu flashta ne kadan güçsüz bişi çıktı güçsüzleri yakaliyor böyle güçlüleri yakalayamiyor .ss .ss

Aaa super gelsinler gelsinler
ayoll çocuk ne yapsın her taraf düşmanla doldu taştı vlla tek kaldı flash 🙂🙂🙂
tusunamiyi önlemek için geçmişe gitmiş oldu

ayoll çocuk ne yapsın her taraf düşmanla doldu taştı vlla tek kaldı flash 🙂🙂🙂
tusunamiyi önlemek için geçmişe gitmiş oldu
ayy valla garibim ne cekti bu flash ya bu düşmanları 10 sezonda anca temizler o derece

Aa evet ina vesile (mesile, tesile, kesile her neyse iste) oldu

[HASHTAG]#HayirsizHayirliOldu[/HASHTAG]

ayy valla garibim ne cekti bu flash ya bu düşmanları 10 sezonda anca temizler o derece

Aa evet ina vesile (mesile, tesile, kesile her neyse iste) oldu

[HASHTAG]#HayirsizHayirliOldu[/HASHTAG]
hahaha o herry potter kılıklı çocuk kaçmıştı cnm
captain cold ve kız kardeşi var
onra bu havayı kontrol eden adam çıktı
ters flah var doktor wells çıktı

aaaaa goril varr hahahha yetmiyormuş gibi goril var birde

aynen ya o gorilin ne işi var dizide
3-4 bolum arayla çıkıyor ama çıktığında da insanlari afiyetle yiyor

Arrowun ders vermesi lazim flasha hoş arrowda 3 sezondur o uyusturucuyu piyasadan silemedi ya neyse en azindan bu kadar düşmanı yok
😉

hahah cnm bunlar flashın en önemli düşmanları
hepinin birden ilk sezondan ortaya çıkmasını beklemiyorduk
herry potter kılıklı çocuk ve bu bölümde görünen havayı kontrol eden adam flashın en güçlü düşmanlarından
captain cold zaten çizgi romanın en popüler düşmanlarından
o goril flashın en büyük düşmanlarından
ve ters flash zaten flashtan bile güçlü
normalde bu karakterler sezon sezon olmalıydı her sezon 1 tanesi olmalıydı ama belkide hepsine birden yer verildiği için bu dziyi bukadar çok sevdik çok akıcı oldu çünkü dizi

hem ondan dolayi hemde film gibi ya
resmen superkahraman filmi izliyoruz hemde bedava hemde oyle yilda bir defa degil

hem ondan dolayi hemde film gibi ya
resmen superkahraman filmi izliyoruz hemde bedava hemde oyle yilda bir defa degil
aaa evet oda var cnm örümcek adam havası var zaten bu dizide
kesinlikle o seviğimiz fantastik filmleri karşılıyan bir dizi
zaten arrow dizisindede batman havası var bu iki dizininde bukadar sevilmesi bunada bağlanabilir biraz 🙂🙂🙂

16.bölümü izledim @mrt-06 nerelerdin 2 haftadır sen bakayım😵😵😵
@kaan955 @cookies bölüm yorumum
cisko ölmedi
@cookies captain cold kız kardeşini gördük sonunda captain cold yine ölmedi umarım ilk sezon bitmeden yine görürüz onları

aaaaa barry doktor wellsten şüpheleniyor sonunda anladı doktor wellste birşey olduğunu 😱😱😱
yine heyecanlı bir bölümdü

sonunda bişiler olduğunu anladi yani bu adamda super bisi lo

Bölüm güzeldi kızkardeş harikalar yaratmış ya

Cisco ölmedi ki zaten ölmez

Vay be o the vampire Diariesteki kızla bizimki ayrildi 😱 bizimki (flash)o irisle konustu falan ama ise yaramadi .ss bu kız kim oluyoda bu çocuğu reddediyor 😱 😱
Yaa o ateş adam bi daha gelmesin ölmüş gitmiş olsunda bizim good kız flashla olsun[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]

Bakalim neler olcak

cnm çizgi romanda captain cold eliyle falan buz gücü var ateş silahı olan adamda eliyle ateş çıakrabiliyor kız kardeşleride eliyle altına çeviriyor yanı üçününde özel gücleri var ama bu dizide nedense silahları var sadece özel gücleri yok acaba sonradanmı yarı insan olucaklar @kaan955

@cookies ateş adam gelsin yaaa hem oliverin kuzeni onun torpili büyük yerden diziye elbet gelicektir gelip yardım etsin flasha🙂

ama gelirse o sevgilisini yine alir yaa flashla olsunlar

Çizgi romanı bilmiyorumda, geç oldu sanki onu yapmak için.

Oradaki yazıları ben anlayamadım tam -Flash ile Cold anlaşma yaptıkları 2-3dklık sahneyi-

Çizgi romanı bilmiyorumda, geç oldu sanki onu yapmak için.

Oradaki yazıları ben anlayamadım tam -Flash ile Cold anlaşma yaptıkları 2-3dklık sahneyi-
cnm flash coldu kapatmak istemiyor hırsızlık yapma sana dokunmayayım diyor coldta bunu ben zevk için adnalalin için yapıyorum brakmam diyor flashta ozaman git başka şehirde yap buradan git dedi coldu braktı ama coldun gitmeye niyeti yok tabikide

cnm asıl yarı insan cold olmalıydı captain cold çizgi romanın en popüler düişmanıdır nerdeyse ters flash kadar buz gücü var
ama bu dizide silah vermişler kesinlikle yarı insan olucaktır 2.sezonda olması gerekir

Ekip yine sahalarda, belkide Arrow½Flash'ın en heyecanlı bölümünü izleyeceğiz. Elim ayağım titredi izlerken.

https://www.facebook.com/video.php?v=823482581077380
cnm yorum yapıcam bu akşam bugünkü bölüm bence en kaliteli bölümdü çünkü herşeyi açıkladılar @mrt-06 @cookies @kaan955
bölümü izlemediyseniz hemen izleyin tüm soru işaretlerini kaldırdılar
ne varsa ne yoksa herşeyi açıklığa getirdiler ve şok olucaksınız cidden
hiç beklenmedik şekildeymiş herşey yarına brakmayın bölümü🙂

ayrıca 14 nisandaymıs 2 hafta ara verirdi @mrt-06