Bolum superdi elim kötü oldugu icin tam yorum yazamıyorummaleef cnm sezonalrın bitmesine 5-6 bölüm kaldığı için araya giriyorlar sanırım yoka diziler çok erken biter 🙂🙂🙂
aaa ne güzel kutlarız doğum gününü 😉😉😉
Bolum superdi elim kötü oldugu icin tam yorum yazamıyorummaleef cnm sezonalrın bitmesine 5-6 bölüm kaldığı için araya giriyorlar sanırım yoka diziler çok erken biter 🙂🙂🙂
aaa ne güzel kutlarız doğum gününü 😉😉😉
Bolum superdi elim kötü oldugu icin tam yorum yazamıyorum
aaa sen izlemedinmi ayoll 😱😱😱
Yok kız ben Çarşamba gecesi izledim yorum yapmamışım yaparım akşama bilgisayara geçeyim.aaa sen izlemedinmi ayoll 😱😱😱
sen benden güzel bir dayak yiyeceksin en sonunda cnmYok kız ben Çarşamba gecesi izledim yorum yapmamışım yaparım akşama bilgisayara geçeyim.
Cidden bir gün iyi bi oklava yiycem senden.en benden güzel bir dayak yiyeceksin en sonunda cnm
Cidden bir gün iyi bi oklava yiycem senden.Bölüm zaten her zamanki gibi müthişti bu arada senin teori çöktü sanırım? Doktor maskeyi açtı.
Ben o kadar dikkatli izlememiştim. 😱 Eddie ile ilgili bir gelişme de olmuyor ki hatta son bölümlerde hiç Eddie'yi göremiyoruz böyle bir karaktere senaristin bunu yazacağını da pek düşünmüyorum niyesi.ben hala eddiede ısrarcıyım cnm bukadar kolay göstermez senaristler bence doktoru öne sürüyorlar asıl süprizi onra yapıcaklar
doktor sarı kostumle koşarken kırmızı ışık yayıyor dikkatli bakarsan cnm kırmızı ışıkla koluyor ama ters flash koşarken arı ışık yayıyor sarı ışıkla koşuyor ters flash
doktor barrıyın gücleriyle kostuğunu düşünüyorum ben barrıy gibi kırmızı ışıkla koşuyor ben 🙂🙂🙂
hahaha cnmm senaristler nasıl işlicek bende bilmiyorum tabikide düşüncemi blirtiyorum tahminimi yanı ama doktor kırmızı ıışıkla kosuyor tekrar bakarsan görürsünBen o kadar dikkatli izlememiştim. 😱 Eddie ile ilgili bir gelişme de olmuyor ki hatta son bölümlerde hiç Eddie'yi göremiyoruz böyle bir karaktere senaristin bunu yazacağını da pek düşünmüyorum niyesi.
Hatta ters Flash Barry'nin üvey kardeşi bile olabilir iyiyce daldı STAR ekibine.
Ben o kadar dikkatli izlememiştim. 😱 Eddie ile ilgili bir gelişme de olmuyor ki hatta son bölümlerde hiç Eddie'yi göremiyoruz böyle bir karaktere senaristin bunu yazacağını da pek düşünmüyorum niyesi.
Hatta ters Flash Barry'nin üvey kardeşi bile olabilir iyiyce daldı STAR ekibine.
ayy sonunda hasret bitti 15.bölümü izledim bir an önce izleyin bence sezonun açık ara en iyi bölümüydü inanılmaz şeyler oldu hiç beklemeyinBolum superdi elim kötü oldugu icin tam yorum yazamıyorum
Çok sevindim valla. Yarın izlerim ben de. O zaman yorumunu okurum.ayy sonunda hasret bitti 15.bölümü izledim bir an önce izleyin bence sezonun açık ara en iyi bölümüydü inanılmaz şeyler oldu hiç beklemeyin
bölüm yorumum
gerçekten beklemeye deydi vlla hva kontrol eden adam baya işş çıkardı spartacus dizisinden liam mclntyre rol aldı bu bölümde havayı knotrol eden kişiydi
aaaaaa doktor welss ters flash olduğunu açıkladı eddie çizgi romanda ters flashtı ama bu dizide doktor weells ters flash oalrak karşımıza çıktı ama eddieyle bir bağlantısı çıktı uzaktan akraba olduklarını söyledi ciskoya eddieyide oyüzden öldürmemiş galiba çünkü ters flashlar akrabalarından birisini öldürürse yok olurmus öyle birşey okumustum 🙂🙂🙂
cisko öldümü yaaaa
flash zaman yolcuğunu yaptı tusunamiden kurutlmak için ışık hızında koştu ve geleceğe gitti son sahne harikaydı şimdi hiçbirşey yaşanmamışmı olucak acaba jeoenin kızı flashın kimliğini öürenmişti cisko ölmüştü ama flah geçmişe gitti bu bölümde yaşananlar yaşanmamış olabilir cisko ölmez umarım harika bölümdü
bu akşam yatmadan izle bence ezonun en iyi bölümüydü çok büyük olaylar oldu yarına erteleme derim ben 40 dakika ayır cnm 🙂🙂🙂Çok sevindim valla. Yarın izlerim ben de. O zaman yorumunu okurum.
Rahat izleyemem şimdi hem yarın erken kalkmam lazım. Yarın izlerim cips kola falan da alırım.bu akşam yatmadan izle bence ezonun en iyi bölümüydü çok büyük olaylar oldu yarına erteleme derim ben 40 dakika ayır cnm 🙂🙂🙂
ip ucu veremiyorum cnm ama sezonun en iyi bölümüydü emin olRahat izleyemem şimdi hem yarın erken kalkmam lazım. Yarın izlerim cips kola falan da alırım.Bölüm nasıldı genel olarak?
Aynen her bölümü film gibi, süper dizi.ip ucu veremiyorum cnm ama sezonun en iyi bölümüydü emin ol
sezon finali tadında bir bölümdü flash her bölümü ayrı güzel zaten
son bölümdeAynen her bölümü film gibi, süper dizi.Kız umarım özeti iyiydir unuttum en son nerede kaldığını.
Beklememe değdiayy sonunda hasret bitti 15.bölümü izledim bir an önce izleyin bence sezonun açık ara en iyi bölümüydü inanılmaz şeyler oldu hiç beklemeyin
bölüm yorumum
gerçekten beklemeye deydi vlla hva kontrol eden adam baya işş çıkardı spartacus dizisinden liam mclntyre rol aldı bu bölümde havayı knotrol eden kişiydi
aaaaaa doktor welss ters flash olduğunu açıkladı eddie çizgi romanda ters flashtı ama bu dizide doktor weells ters flash oalrak karşımıza çıktı ama eddieyle bir bağlantısı çıktı uzaktan akraba olduklarını söyledi ciskoya eddieyide oyüzden öldürmemiş galiba çünkü ters flashlar akrabalarından birisini öldürürse yok olurmus öyle birşey okumustum 🙂🙂🙂
cisko öldümü yaaaa
flash zaman yolcuğunu yaptı tusunamiden kurutlmak için ışık hızında koştu ve geleceğe gitti son sahne harikaydı şimdi hiçbirşey yaşanmamışmı olucak acaba jeoenin kızı flashın kimliğini öürenmişti cisko ölmüştü ama flah geçmişe gitti bu bölümde yaşananlar yaşanmamış olabilir cisko ölmez umarım harika bölümdü
Beklememe değdi
ana lo bu flash gecmise getti ya la .ss
Allah o ters flashi bildiği gibi yapsin ne istedin lan ciscomdan
Ahh o doktoru 15 bolumdur sevmiyidim zati .ss
Ee simdi şehir kurtulmadimi ?
Hadi kurtuldu diyelim sehrin içinde olmayan Irisin babası noluci ölücimi .ss
Irisle bu opustuler falan ama bence bunlarin hepsini unutcaklar yani bunlar yasanmamis olcak bakalim@mrt-06 😉
cnm ters köşe yaptılar resmen çizgi romanda bu doktor diye bir karakter bile yok eddie ters flashtı ama bu dizide doktor weels karakterini ters flah yaptılar yinede eddie yle bağlantısı var doktor weelsin uzaktan akrabası oluyormus oyüzdene ddieyi öldürmedi demekki akraba soyundan kimseyi öldüremezler çünkü
hani dizinin başında flah koşarken yanımda kendimi gördüm demişti son sahnede ışık hızında koştuğu için geçmişe gidiyor yani cisko ölmücek büyük ihtimalle ve cisko doktor welin kimliğini bilmicek ırıste flashı gördüğünü bilmicek yanı bu bölümde yaşananlar olmamış olucak 🙂🙂🙂
anladim kız anlattığın için saol kafam karismisti çünkü
Abovv o zaman bu hava Bükücü adam yine gelir 😱
Bide kızkardeş vardi o ne zaman gelcek ya çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?